0item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Betaalwijzen

Betalingen aan Anna van Rode kunnen rechtsgeldig gedaan worden op de volgende manier:

Overboeking naar KNAB-rekening


NAAM   Anna van Rode
PLAATS   Eygelshoven
IBAN   NL92KNAB 0257 8449 10
BIC   KNABNL2H
BTW nr   NL120762833B01
KVK   56099088

Geef bij betalingen altijd het factuurnummer op. Deze vind je op de factuur die je van Anna van Rode ontvangt.

Ze zijn ook in te zien in "account" indien je beschikt over de inlog gegevens. De inlog gegevens bestaan uit een email adres en een zelf gekozen wachtwoord welke per email zijn toegestuurd. Inlog- gegevens kwijt, dan kun je die ook opvragen via de "wachtwoord vergeten functie"


iDEAL, direct betalen vanuit je bank (AANBEVOLEN)
  Verwerking: direct

Gebruik je internetbankieren bij één van Nederlands grootste banken, dan kun je met iDEAL direct, eenvoudig en veilig afrekenen in de vertrouwde Internet-betaalomgeving van je eigen bank. Als Internetbankierder log je op de gebruikelijke wijze in bij de bank: je hoeft er niet voor aan te melden. Er zijn geen extra kosten aan verbonden.

Meer informatie over iDEAL (externe link)

iDeal demonstratie. (externe link)


Betalen met PayPal is shoppen zonder zorgen. Anoniem betalen / met creditcard. Wij vragen voor een PayPal betaling 2,5% van het subtotaal. Naast het feit dat PayPal jouw gegevens beschermt, helpt bij evt. meningsverschillen, vergoeden zij nu ook de retourkosten indien het ontvangen product niet voldoet aan de verwachting, een van de grootste drempels om online te shoppen. Zo simpel is het voor jou als klant:

 • Activeer Retourkosten Vergoeding op Paypal.nl
 • Mail het ingevulde formulier met aankoop en verzendbewijzen naar PayPal.
 • De terugbetaling staat binnen 10 dagen op de PayPal-rekening.


Naast Betalen middels Overboeking kunt u vanuit België ook betalen met Bancontact. Met Bancontact (voorheen bekend als Bancontact/Mister Cash) kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. Bancontact maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.

Uitleg van Bancontact.

 • U klikt op Bancontact in de lijst van betaalmiddelen.
 • U wordt gevraagd om een aantal gegevens, die op uw betaalkaart staan, in te vullen op onze website.
  • Het kaartnummer is het nummer van 16 tot 19 cijfers (dit mag u gegroepeerd of zonder spaties ingeven).
  • De vervaldatum van de kaart in datum en jaar (telkens 2 cijfers).
  • De naam van de kaarthouder (in hoofdletters).
 • Vervolgens worden deze versleuteld en doorloopt u de veiligheidsprocedure: een elektronische handtekening met uw digipas.
 • Om voor alle partijen (uw bank, uzelf en Anna van Rode) te bevestigen dat u uw eigen kaartgegevens ingegeven hebt, wordt er een veiligheidsprocedure uitgevoerd.
  • Hiermee krijgt u een tijdelijke, geverifieerde elektronische handtekening ( een cijfercode via uw digipass) waarmee u de betaling ultiem bevestigt.

 

 


Betalen kan nu ook via Master-Creditcard, Visa-Creditcard of Maestro-Debetcard. Online afrekenen is hierdoor een stuk eenvoudig én veilig door de unieke garanties en de MasterCard SecureCode. Deze betaalwijze geeft garantie en een veilig gevoel indien je ons, als webshop, nog niet goed kent. Mastercard, Visa en Maestro betalen het bedrag immers terug aan jou, indien wij niet het product zouden leveren. Daarmee hopen wij een stuk vertrouwen te creëeren naar jou als klant.

Voor deze dienst vragen wij 2,5% bovenop het bedrag.