0item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Betaalwijzen

Betalingen aan Anna van Rode kunnen rechtsgeldig gedaan worden op de volgende manier:

Overboeking naar KNAB-rekening


NAAM   Anna van Rode
PLAATS   Eygelshoven
IBAN   NL92KNAB 0257 8449 10
BIC   KNABNL2H
BTW nr   NL120762833B01
KVK   56099088

Geef bij betalingen altijd het factuurnummer op. Deze vind je op de factuur die je van Anna van Rode ontvangt.

Ze zijn ook in te zien in "account" indien je beschikt over de inlog gegevens. De inlog gegevens bestaan uit een email adres en een zelf gekozen wachtwoord welke per email zijn toegestuurd. Inlog- gegevens kwijt, dan kun je die ook opvragen via de "wachtwoord vergeten functie"


iDEAL, direct betalen vanuit je bank (AANBEVOLEN)
  Verwerking: direct

Gebruik je internetbankieren bij één van Nederlands grootste banken, dan kun je met iDEAL direct, eenvoudig en veilig afrekenen in de vertrouwde Internet-betaalomgeving van je eigen bank. Als Internetbankierder log je op de gebruikelijke wijze in bij de bank: je hoeft er niet voor aan te melden. Er zijn geen extra kosten aan verbonden.

Meer informatie over iDEAL (externe link)


Betalen met PayPal is shoppen zonder zorgen en anoniem betalen Naast het feit dat PayPal jouw gegevens beschermt, helpt bij evt. meningsverschillen, vergoeden zij nu ook de retourkosten indien het ontvangen product niet voldoet aan de verwachting, een van de grootste drempels om online te shoppen. Zo simpel is het voor jou als klant:

 • Activeer Retourkosten Vergoeding op Paypal.nl
 • Mail het ingevulde formulier met aankoop en verzendbewijzen naar PayPal.
 • De terugbetaling staat binnen 10 dagen op de PayPal-rekening.


Naast Betalen middels Overboeking kunt u vanuit België ook betalen met Bancontact. Met Bancontact (voorheen bekend als Bancontact/Mister Cash) kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. Bancontact maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.

Uitleg van Bancontact.

 • U klikt op Bancontact in de lijst van betaalmiddelen.
 • U wordt gevraagd om een aantal gegevens, die op uw betaalkaart staan, in te vullen op onze website.
  • Het kaartnummer is het nummer van 16 tot 19 cijfers (dit mag u gegroepeerd of zonder spaties ingeven).
  • De vervaldatum van de kaart in datum en jaar (telkens 2 cijfers).
  • De naam van de kaarthouder (in hoofdletters).
 • Vervolgens worden deze versleuteld en doorloopt u de veiligheidsprocedure: een elektronische handtekening met uw digipas.
 • Om voor alle partijen (uw bank, uzelf en Anna van Rode) te bevestigen dat u uw eigen kaartgegevens ingegeven hebt, wordt er een veiligheidsprocedure uitgevoerd.
  • Hiermee krijgt u een tijdelijke, geverifieerde elektronische handtekening ( een cijfercode via uw digipass) waarmee u de betaling ultiem bevestigt.

 


Betalen kan nu ook via Ideal QR. iDEAL QR maakt het mogelijk om eenvoudig mobiele betalingen te doen in onze online omgeving via de meest populaire betaalmethode: iDEAL. Met iDEAL QR kunnen consumenten snel en eenvoudig mobiele betalingen doen via een QR-code. Een iDEAL QR-code is herkenbaar aan het iDEAL-logo.

Een betaling kan worden gestart door de QR-code te scannen met de iDEAL-app of een Mobile Banking-app.

 


SOFORT Banking is een betaalmethode die beschikbaar is in 8 Europese landen (NL, BE, DU, AT, PL, ES, IT, CH) en zeer populair is in Duitsland. SOFORT is gebaseerd op het principe van een overboeking. In tegenstelling tot een normale overboeking hoeft de klant de betaling alleen te verifiëren, net als bij iDEAL bijvoorbeeld. Gegevens zoals het bedrag, de omschrijving en de begunstigde staan al ingevuld. Voordeel hiervan is dat hier dus geen menselijke fout gemaakt kan worden. SOFORT voert de betaling vervolgens uit. De betaalmethode is eenvoudig en snel.

Een SOFORT betaling bestaat voor een klant uit 4 stappen:

 • De klant selecteert zijn land en de bank waarmee de betaling wil verrichten.
 • Klant bevindt zich op het login-gedeelte van het beveiligde betalingsformulier. Hij meldt zich aan met zijn gegevens voor internetbankieren.
 • Klant bevestigt de overschrijving met pincode of kaartlezer.
 • Klant ontvangt een bevestiging van de overschrijving en/of bevestiging van de bestelling van je webshop.

 


Staat er een logo van V PAY op je pas? Dan heb je een betaalpas van Visa. Alleen SNS-rekeninghouders hebben deze mogelijkheid om met V PAY te betalen.

Als er een Maestro-logo op staat, dan heb je een betaalpas van Mastercard.

Met zowel V PAY als Maestro kun je bij Anna van Rode veilig betalen.


Je kunt bij Anna van Rode betalen met je creditcard (VISA of MasterCard). Op deze manier kan de klant erop vertrouwen dat de aankoop vertrouwd en veilig is. Daarnaast is onze site extra beveiligd (te zien aan het slotje met daarachter 'https' - bovenin de zoekbalk). Klanten die voor het eerst bij ons winkelen maken hier dankbaar gebruik van.

Voor betalingen met de creditcard hoef jij je nergens aan te melden. We rekenen geen extra kosten voor het gebruik van de creditcard.