0item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Product was successfully added to your shopping cart.

De 15 Geheimen van Sexy Lingerie

 

Lingerie, welke vrouw draagt het niet.

Variërend van de dagelijkse lingerie die je onder je kleding draagt tot aan de sensuele, sexy lingerie die je voor die speciale andere, die speciale gelegenheid of zomaar voor jezelf koopt.

Mannen houden ervan om vrouwen in mooie lingerie te zien. Het maakt hen vrouwelijk, een kunstwerk om naar te kijken. Ze genieten van ieder detail dat verhullend het vrouwelijke lichaam bedekt. Verhullend is immers vele malen spannender en maakt de vrouw interessanter.

Er zijn vrouwen die dagelijks sexy lingerie aantrekken onder hun kleding. Er zijn vrouwen, helaas de meerderheid, die zelden in sexy lingerie verschijnen, nog niet eens sensuele lingerie. Voor deze vrouwen zijn witte, huidskleurige bh's, slipjes gemakkelijk te onderhouden, zitten naar tevredenheid, lekker goedkoop en niemand die het ziet. dus waarom zouden ze er geld aan uitgeven. De partner kennen ze alweer een tijdje. die weet heus wel wat er te ontdekken valt. Dus waarom investeren hierin?

Feit is en blijft dat sexy, noem het sensuele lingerie de zintuigen prikkelt, een goed gevoel geeft aan niet alleen de draagster maar ook aan diegene waarvoor de lingerie geshowd wordt.

Onderstaand, op een rijtje de 15 geheimen van sexy lingerie die we graag met je willen delen.

Je vrouwelijk voelen

Een vrouw, in lingerie, waarvan zijzelf vindt dat deze haar borsten, slanke taille, heupen, billen, mooie schouders of buik goed tot zijn recht laat komen zal dat uitstralen.

Al draagt zij kleding erover; ze weet dat de lingerie haar goed staat.Een vrouw kan niet altijd haar vrouwelijke kant laten zien. Denk hierbij aan vrouwen die werkzaam zijn in een mannelijk beroep.
Je vrouwelijke sensuele kanten d.m.v. een koker rok, een strakke blouse, hoge hakken e.d. laten zien is in bepaalde beroepen niet mogelijk.
Vrouwen dragen daarbij lingerie om dit toch te kunnen compenseren.

Geeft een sexy gevoel.

Een vrouw die zich goed voelt, straalt dat uit.

Passie, opwinding bij partner opwekken

De juiste lingerie benadrukt je positieve kanten.

Het maakt dat je jezelf exclusief of juist speels voelt.

Mooie, zachte materialen die fijn aan de huid voelen, laten je ontspannen en daardoor sta je open voor je eigen gevoel en dat van je partner.

Aandacht naar je toe trekken door visuele aspect te benadrukken

Zelfverzekerd voelen, mits de juiste lingerie gekocht wordt

  • bewust worden van je lichaam
  • aandacht voor jezelf en je partner
  • minder mooie kanten verbergen
  • onbewuste kanten in je losmaken
  • complimenten krijgen
  • relatie verstevigen
  • andere lichaamshouding
Geef een reactie