Snel antwoord bij vragen
Lingerie voor ALLE maten
Eerlijke omschrijving
Geld retour binnen 1 werkdag na ontvangst
Corset met Beugelcups Celeste
  • Corset met Beugelcups Celeste-1
  • Corset met Beugelcups Celeste-2
  • Corset met Beugelcups Celeste-3
  • Corset met Beugelcups Celeste-4

Corset met Beugelcups Celeste

Terug naar overzicht

€ 59,95

Corset met Beugelcups Celeste

Lees de volledige productomschrijving

Maak een keuze:

Direct naar betalen

  • Op voorraad
  • Directe verzending
  • Snel antwoord bij vragen
  • Lingerie voor ALLE maten
  • Eerlijke omschrijving
  • Geld retour binnen 1 werkdag na ontvangst

9.1 / 739

‘Snel geleverd, fijne service De bestelling was snel geleverd, en van de geretourneerde items hadden we ook snel de betaling retour, prima dus!’

Productomschrijving

Corset met beugelcups Celeste

Als je op zoek bent naar lingerie om die heerlijke spanning tussen jou en je partner op een geraffineerde manier op te voeren, moet je zeker even naar dit corset kijken. Dit corset met beugelcups (model Celeste), zorgt dat het zeker niet saai wordt! Zoals je ziet is dit een mooi corset met blauwe en gouden pailletten waarbij de rode en roze details juist voor de kleurrijke afwisseling zorgen. Hiermee wordt deze lingerie een echte eye catcher!

Het zijn uiteraard niet alleen de kleurtjes waar je partner niet op uitgekeken zal raken. Dit corset is voor een deel doorschijnend. Als je aan de achterzijde kijkt, zijn je rug en je billen goed zichtbaar. Aan de voorzijde kun je de buik goed zien door het corset maar de borsten niet. Je tepels worden net bedekt, er moet natuurlijk wel wat te raden over blijven om de spanning erin te houden. Het corset is voorzien van beugelcups zodat je vrouwelijke vormen goed tot uiting komen. Het strikje in het midden bij de borsten maakt het geheel helemaal af.

Mooi corset voor iets stevigere dames

Dit mooie corset Celeste is verkrijgbaar in een grotere maatvoering en bewijst dat er ook mooie lingerie is voor dames die iets steviger zijn of wat vollere borsten hebben. Dit corset zit vrij strak om je lichaam heen maar is gemaakt van een stof die een beetje stretch is. Je kunt je er nog altijd prettig in bewegen. Daarnaast is dit corset iets slankmakend maar dat moet je uiteraard niet aan je partner vertellen. De banden aan de bovenzijde van de borst zijn verstelbaar. Je kunt dit corset met behulp van een haakjessluiting aan de achterzijde dichtmaken. De bandjes om je kousen te bevestigen kun je er niet afhalen maar veel dames combineren dit corset juist graag mét mooie kousen dus dat is geen probleem. Uiteraard kun je voor de bijpassende lingerie in deze webshop terecht.

Corset met beugelcups Celeste

♥  Mooi kleurrijk corset met een spannende uitstraling  

♥  Lingerie voor wat stevigere dames of vrouwen met wat vollere borsten 

  Goed te combineren met andere lingerie 

Anna van Rode 9.1 / 10 - 739 Reviews @ Kiyoh