Snel antwoord bij vragen
Lingerie voor ALLE maten
Mega kortingen
Gratis verzending BE & NL
Doorzichtige BH

Doorzichtige BH

Terug naar overzicht

€ 37,95 € 12,97

Zachte gebroken witte kleur met nuances van beige, oranje en donkerbruin met beugelcups. Aan de achterkant versierd met gebroken wit kant.
Schouderbandjes die eraf gehaald kunnen worden.

Lees de volledige productomschrijving

  Maak een keuze:

  Direct naar betalen

  • Op voorraad
  • Directe verzending
  • Snel antwoord bij vragen
  • Lingerie voor ALLE maten
  • Mega kortingen
  • Gratis verzending BE & NL

  9.2 / 750

  ‘Geleverd zoals gepresenteerd’

  Productomschrijving

  Doorzichtige BH

  Wow, deze mooie lingerie valt direct op door de gekozen kleurencombinatie. Het oranje, donkerbruin steekt af tegen de gebroken witte ondergrond. Aan de achterkant is deze bh versierd met mooi doorzichtig, gebroken wit kant. Dit zal er voor zorgen dat deze bh lieflijk en tegelijk sensueel oogt. De beugel van de bh omsluit de gehele borst aan de onderkant en knelt niet.

  Alles aan de bh is gebroken wit, op de cups na, waardoor de nadruk daarop komt te vallen.

  De naad loopt aan de voorkant exact over de tepel. Deze voel je niet. Het fijne hieraan is dat je daardoor de tepel ietwat beschermd hebt en deze minder zichtbaar is. Garantie dat hij geheel onzichtbaar is geven we echter niet. Ieder vrouwelijk lichaam is immers anders.

  Aan de achterkant het wit kanten randje dat onopvallend toch voor een extra cachet zorgt. De gebroken witte stof is aan de achterkant dubbel. Je huid is hierdoor nog steeds zichtbaar, maar minder. De schouderbandjes tot slot zijn van elastische gebroken witte stof. 

  De bh in zijn geheel is een must have. Ideaal om in warmere dagen te dragen door de luchtig gekozen stoffen en zachte kleuren. Perfect te dragen onder zomerse kleding.

  Ben je ietwat terughoudend omdat je eventueel de tepels in deze bh kunt zien? Laat deze bh niet ervoor liggen. Probeer eerst en check of de tepels bij jou inderdaad zichtbaar zijn. Stoort het je; kies voor tepelbeschermers. Deze heb je in diverse diameters en daardoor zie je tepels 100% niet. Het beste kies je voor siliconen tepel beschermers of, in ieder geval, tepel beschermers die qua kleur en vormgeving perfect passen bij deze bh. Ze zijn talloze keren te gebruiken en goed te reinigen.

   

  Recent bekeken

  Anna van Rode 9.2 / 10 - 749 Reviews @ Kiyoh