Houd rekening met langere levertijd
Ruilen/ Retourneren binnen 14 dagen na ontvangst laatste artikel
Gratis Verzending
Snel geld retour - binnen 1 werkdag na ontvangst
Handsieraad Paula
  • Handsieraad Paula-1

Handsieraad Paula

Terug naar overzicht

Maak een keuze:

Direct naar betalen

  • Op voorraad
  • Directe verzending
  • Houd rekening met langere levertijd
  • Ruilen/ Retourneren binnen 14 dagen na ontvangst laatste artikel
  • Gratis Verzending
  • Snel geld retour - binnen 1 werkdag na ontvangst

9.1 / 615

‘Snelle levering. Bestelling was snel geleverd’

Productomschrijving

Handsieraad Paula

Een handsieraad is een spannende accessoire waarmee je een romantische, stoere of erotische look nét dat beetje extra karakter kunt geven. Kijk maar eens naar dit handsieraad Paula. Welke uitstraling past hierbij vind je? Misschien is het wel die mysterieuze en spannende look. Dit handsieraad is dan ook een perfect passende accessoire bij een zwart lingeriesetje voor die spannende momenten samen.

Handsieraad Paula kun je het beste omschrijven als een combinatie van een handschoen of een armband met een ring. Maak je wat maat betreft géén zorgen over de ring. Deze is verstelbaar en zit dus altijd goed. De band is gemaakt van zwart kant, iets wat je uiteraard in je lingerie setje kunt terug laten komen. De zwarte bolletjes en uiteraard het spinnetje versterken het mysterieuze karakter van deze accessoire. Het metaal waarvan de ring en kettingen zijn gemaakt hebben een gouden/ bronzen kleur. Dit handsieraad is aan de achterzijde vast te maken met een sluiting. Je zult merken dat het dragen van dit accessoire aan zal voelen als een handschoen of armband. 

Accessoires zoals handsieraden van Livia Corsetti

Dit handsieraad komt uit de uitgebreide collectie van Livia Corsetti. Dit is een zeer aansprekend lingeriemerk die een collectie heeft in mooie, sexy en verleidelijke lingerie. Het merk biedt mogelijkheden om de meest mooie (en soms spannende) combinaties te vormen en hierbij wordt er aan zelfs aan details gedacht. Livia Corsetti heeft veel keuzemogelijkheden in accessoires zoals handsieraden, oogmaskers, handschoentjes of polsbandjes. Uiteraard vind je al deze items in onze webshop en vind je ook de meest mooie lingeriesetjes waar je deze Handsieraad Paula uitstekend bij kunt dragen.

Handsieraad Paula  

Mooie accessoire om jouw spannende lingerie setje nét wat meer uitstraling te geven 

Te dagen als een handschoen of armband  

Maatvoering van deze accessoire in te stellen 

Anna van Rode 9,1 / 10 - 615 Reviews @ Kiyoh