Momenteel kan levertijd langer zijn
Ruilen/ Retourneren binnen 14 dagen na ontvangst laatste artikel
Gratis Verzending
Snel geld retour - binnen 1 werkdag na ontvangst
Jarretelgordel met Goud Marina
 • Jarretelgordel met Goud Marina-1
 • Jarretelgordel met Goud Marina-2
 • Jarretelgordel met Goud Marina-3
 • Jarretelgordel met Goud Marina-4
 • Jarretelgordel met Goud Marina-5

Jarretelgordel met Goud Marina

Terug naar overzicht

€ 29,95

Jarretelgordel met Goud Marina

Lees de volledige productomschrijving

Maak een keuze:

Direct naar betalen

 • Op voorraad
 • Directe verzending
 • Momenteel kan levertijd langer zijn
 • Ruilen/ Retourneren binnen 14 dagen na ontvangst laatste artikel
 • Gratis Verzending
 • Snel geld retour - binnen 1 werkdag na ontvangst

9.1 / 554

‘Snel binnen en van goede kwaliteit’

Productomschrijving

Jarretelgordel met Goud Marina

Sexy en stijlvol, zo kun je deze jarretelgordel met goud marina het beste omschrijven. Deze jarretelgordel bedekt de onderbuik geheel, vanaf de navel tot en met het begin van een slip of string. Dit is dus ideale lingerie als dit niet het mooiste deel is van je lichaam. Het is wel goed om te vermelden dat deze jarretelgordel niet slankmakend is en niet versteld kan worden. Deze jarretelgordel kleedt wel heel mooi af zoals je kunt zien. Hier kun je zeker mee voor de dag komen!

Met het dragen van deze jarretelgordel maak je een mooi stijlvol statement. Goud is de kleur van stijl en dat zie je dan ook terug in deze lingerie. Deze jarretelgordel is op een geraffineerde manier voorzien van een prachtig bloemmotief wat het setje een mooie vrolijke uitstraling geeft, zonder concessies aan het stijlvolle design te doen. Sterker nog, doordat er gekozen is voor de gouden kleurstelling, wordt het stijlvolle karakter van dit setje alleen maar versterkt! De jarretelgordel sluit aan de voorzijde met een gekruist satijnen koordje. Je kunt deze jarretelgordel perfect combineren met mooie zwarte kousen. Uiteraard kun je bij ons ook deze bijbehorende kousen bestellen waar het mooie design van de jarretelgordel in terug komt.

Zwarte stijlvolle jarretelgordels met een goud design

De jarretels zitten aan de gordel vast. Je draagt deze jarretelgordel dus in combinatie met kousen waarbij hold-ups zonder plakrand het meest ideaal zijn. Deze stijlvolle jarretelgordel met een goud design heeft een perfecte pasvorm. De lingerie sluit perfect aan op de huid waardoor het comfortabel zit. De jarretelgordel voelt zéér zacht aan waardoor je weet dat je kwaliteit draagt. Dat klopt ook wel want Livia Corsetti is één van de grotere merken op dit gebied.

Jarretelgordel met Goud Marina

Sexy en stijlvolle zwarte lingerie met een goud design 

Bedekt de onderbuik geheel

Perfecte pasvorm 

Anna van Rode 9,1 / 10 - 554 Reviews @ Kiyoh