Snel antwoord bij vragen
Lingerie voor ALLE maten
Eerlijke omschrijving
Geld retour binnen 1 werkdag na ontvangst
Kanten Kimono

Kanten Kimono

Terug naar overzicht

€ 62,95 € 54,95

Deze Kanten kimono is luxe lingerie in zwart kant waarin een oranje-goud patroon is verweven. Afgewerkt met zacht aanvoelend zwart satijn .

Lees de volledige productomschrijving

Maak een keuze:

Direct naar betalen

  • Op voorraad
  • Directe verzending
  • Snel antwoord bij vragen
  • Lingerie voor ALLE maten
  • Eerlijke omschrijving
  • Geld retour binnen 1 werkdag na ontvangst

9.2 / 749

‘Geleverd zoals gepresenteerd’

Productomschrijving

Kanten kimono Escora

Als je op zoek bent naar een luxueus uitziende kimono is de kans groot dat jij bij een item van Escora uitkomt. Dit Oostenrijkse merk is hier absoluut onderscheidend in. Kijk maar eens naar deze kanten kimono. Zoals je ziet straalt deze echt klasse uit. In deze mooie zwart kanten kimono is een oranje-goud patroon verweven. Dit mooie stiksel op een zwart doorzichtige ondergrond versterkt uiteraard het luxe karakter van deze lingerie. 

Naast deze met zorg uitgekozen kleurencombinatie is er gekozen voor stoffen die van een uitstekende kwaliteit zijn. Kwaliteit is ook absoluut één van de handelsmerken van het huis Escora. Als je kiest voor lingerie die voorzien is van de traditionele Escora sleutel, weet je dat je een goede keuze maakt. De sleutel zit bij deze stijlvolle kanten kimono onopvallend in de mouw verwerkt.

Luxe kimono van kant en satijn

Deze kimono is vrijwel volledig van kant gemaakt en is afgewerkt met een zwarte rand van heerlijk zacht aanvoelend satijn. Je kunt de luxe kimono dichtmaken door de satijnen riem die iets boven de heupen is bevestigd. De kimono valt vanaf de heup iets wijder en heeft dus géén recht omlaag vallend ontwerp. Escora is een Duits lingeriemerk. De maatvoering van de lingerie loopt dan ook volledig gelijk met de maten die wij kennen. De kimono’s vallen iets ruim en voelen luchtig aan. Deze lingerie valt tot net boven de knie. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over dit mooie item. We helpen je graag verder bij het maken van je keuze.
Om de schoonheid te laten zien van dit juweeltje mochten we, met toestemming van een tevreden klant deze afbeelding plaatsen. Het geeft beter, dan op de andere afbeeldingen weer hoe mooi de kanten kimono in het echt uitziet.

Kanten kimono Escora

Luxueus uitziende kimono 

Gemaakt van kant en afgewerkt met heerlijk zacht aanvoelende satijn.

Lingerie van uitstekende kwaliteit  

Wellicht vind je deze ook leuk

Soortgelijke artikelen

Recent bekeken

Anna van Rode 9.2 / 10 - 749 Reviews @ Kiyoh