Snel antwoord bij vragen
Lingerie voor ALLE maten
Eerlijke omschrijving
Geld retour binnen 1 werkdag na ontvangst
Kanten body Aurora

Kanten body Aurora

Terug naar overzicht

€ 129,95 € 89,95

Kanten Stringbody Aurora

Lees de volledige productomschrijving

Maak een keuze:

Direct naar betalen

  • Op voorraad
  • Directe verzending
  • Snel antwoord bij vragen
  • Lingerie voor ALLE maten
  • Eerlijke omschrijving
  • Geld retour binnen 1 werkdag na ontvangst

9.2 / 749

‘Geleverd zoals gepresenteerd’

Productomschrijving

Kanten stringbody Aurora

Als je je een voorbeeld wilt van lingerie met de perfecte “look and feel”, moet je deze kanten stringbody Aurora niet alleen bekijken maar ook eens aan hebben! Laten we beginnen met de looks. Deze stringbody heeft immers een mooi sensueel design. In de doorschijnende kanten stof is een mooie combinatie van een bloemen en een stippenpatroon verwerkt. De gouden knoopjes en de kruizen aan de jarretels zijn decoratie elementen die perfect passen bij de eigentijdse uitstraling van deze body. De kruizen en de jarretels kun je er overigens van deze body afhalen. Hiermee zou je deze body onder je kleding kunnen dragen maar daar is deze lingerie eigenlijk te mooi voor, vind je niet?

Ook “de feel” zal je absoluut niet teleurstellen. Wat een heerlijke pasvorm heeft deze stringbody! Daar waar menig body wat kan kriebelen, schuren of knellen, zit deze body als gegoten. Dit komt uiteraard door de zachte stretchy stof maar ook door de mooie pasvorm. Dit merk je vooral bij de borsten (waar een minuscuul siliconen randje aan de binnenkant is bevestigd), bij het kruisje en bij de oksels. In deze kanten stringbody aurora zul jij je op alle manieren lekker voelen!  

Maison Close stringbody met de perfecte look and feel

Deze zwarte kanten stringbody komt uit de collectie van Maison Close. Dit is een lingeriemerk met een veelzijdige collectie in stijlvolle lingerie met de perfecte look and feel. Deze volledig doorschijnende body valt wat hoger op de heupen en heeft een diep decolleté. Maison Close is een Europees lingeriemerk en hanteert dus een maatvoering die wij kennen. De aangegeven maat is “true to size”. Je ziet en voelt dat de stof in alle opzichten van een prima kwaliteit is. Mooi om te showen en lekker om te dragen dus! 

Kanten stringbody Aurora

Lingerie met de perfecte look and feel 

Doorzichtige body met een mooi sensueel design

Heeft een uitstekende pasvorm, zit als gegoten. 

Anna van Rode 9.2 / 10 - 749 Reviews @ Kiyoh