Snel antwoord bij vragen
Lingerie voor ALLE maten
Eerlijke omschrijving
Geld retour binnen 1 werkdag na ontvangst
Karelia Roze String
  • Karelia Roze String-1
  • Karelia Roze String-2

Karelia Roze String

Terug naar overzicht

Maak een keuze:

Direct naar betalen

  • Op voorraad
  • Directe verzending
  • Snel antwoord bij vragen
  • Lingerie voor ALLE maten
  • Eerlijke omschrijving
  • Geld retour binnen 1 werkdag na ontvangst

9.2 / 749

‘Geleverd zoals gepresenteerd’

Productomschrijving

Roze kanten string van Valea

Zoals je ziet, is deze kanten string prachtig ondergoed dat uitstekend geschikt is om dagelijks te dragen. Deze roze string is op een stijlvolle manier afgewerkt ter hoogte van de buik en de billen. Hierdoor heeft dit broekje een sensueel karakter gekregen waarmee je zeker gezien mag worden! De string bedekt voor een deel de billen. Hierdoor heeft deze string wel wat weg van een shorty.

In deze roze string zijn twee soorten kant verwerkt. Het wat dikkere kant voelt wat steviger aan en is iets zwaarder zonder dat het te grof is. Het dunnere kant voelt gladder aan en vertoont uiteraard meer details. De achterkant bestaat deels uit rekbare stof en deels uit kant. Het broekje is keurig afgewerkt en heeft een hele mooie pasvorm. Als je deze string draagt, merk je direct dat je voor kwaliteit gekozen hebt.             

Valea stringetjes van roze kant

Valea is één van de betere merken in lingerie. Dit zie je direct aan de stringetjes van dit merk. Deze zijn keurig afgewerkt en blijven ook mooi nadat ze gewassen zijn. Uiteraard kun je deze kanten string uitstekend combineren met andere lingerie van dit merk. Je vindt in onze webshop onder andere de bijpassende bh zodat je een mooie setje ervan kunt maken. Het is eenvoudig om de juiste maat van deze ondergoed te bepalen. De maten van de lingerie van Valea komt overeen met de Europese maatvoeringen zoals wij die kennen.

Roze kanten string van Valea

Mooi afgewerkte lingerie waarbij een combinatie is gemaakt van twee soorten kant 

Ondergoed met een sensueel karakter

Goed te combineren met andere lingerie van dit merk 

Anna van Rode 9.2 / 10 - 749 Reviews @ Kiyoh