Snel antwoord bij vragen
Lingerie voor ALLE maten
Eerlijke omschrijving
Geld retour binnen 1 werkdag na ontvangst
Kimono Lace Deirdre
  • Kimono Lace Deirdre-1
  • Kimono Lace Deirdre-2
  • Kimono Lace Deirdre-3

Kimono Lace Deirdre

Terug naar overzicht

Maak een keuze:

Direct naar betalen

  • Op voorraad
  • Directe verzending
  • Snel antwoord bij vragen
  • Lingerie voor ALLE maten
  • Eerlijke omschrijving
  • Geld retour binnen 1 werkdag na ontvangst

9.1 / 746

‘Vlotte communicatie, zeer snelle verzending.’

Productomschrijving

Kimono Lace Deirdre

De kimono Lace Deirdre bedekt je huid maar zal je vrouwelijkheid op een sensuele wijze benadrukken. Deze kimono is geheel van kant gemaakt en is hierdoor stijlvol, sexy en exclusief tegelijk. Het kant bedekt op een luchtige manier je lichaam, waardoor je vrouwelijke vormen toch op een sensuele manier zichtbaar zijn. Je partner zal niet uitgekeken raken! De kimono is voorzien van een ceintuur waarmee je de kimono op een mooie manier dicht kunt maken als je de spanning wat wilt opbouwen. 

De kimono heeft een apart ontwerp waarbij er gekozen is voor een mooie afwisseling van patronen. Je zult begrijpen dat je de aandacht van de kijker hier moeiteloos mee vast kunt houden! Het is een mooie keuze als je je lichaam wilt versieren met een prachtige witte stof. Deze lingerie is geheel gemaakt van kant en heeft hierdoor een wat fragiel karakter. Dit is zeker iets om rekening mee te houden als je wat ruwer bent bij het dragen van lingerie.       

Kimono’s om je vrouwelijkheid op een sensuele wijze te benadrukken

Livia Corsetti is een topmerk in stijlvolle lingerie dat je kunt dragen om je vrouwelijkheid op een sensuele wijze te benadrukken. Als je deze kimono draagt, zal het voelen als een tweede huid. Je kunt je er goed in bewegen en het heeft een prettige pasvorm. Het model op de foto heeft een lichaamslengte van ongeveer 1.70M. Zoals je ziet valt de kimono bij haar vrij lang, tot op de knie. Bij langere vrouwen zal de kimono uiteraard iets korter vallen. Deze kimono is op een mooie manier te combineren met andere lingerie setjes waarvoor je natuurlijk ook bij ons terecht kunt. Laat je gerust inspireren!

Kimono Lace Deirdre

Mooie lingerie om je vrouwelijkheid op een sensuele wijze te benadrukken

Stijlvolle, sexy en exclusieve uitstraling

Prettige pasvorm, je kunt er goed in bewegen

Anna van Rode 9.1 / 10 - 746 Reviews @ Kiyoh