Levering de volgende dag (maandag t/m zaterdag)
Ruilen/ Retourneren binnen 14 dagen na ontvangst laatste artikel
Kwaliteit - Classy Lingerie
Snel geld retour - binnen 1 werkdag na ontvangst
Kimono Tyra
  • Kimono Tyra-1
  • Kimono Tyra-2

Kimono Tyra

Terug naar overzicht

Maak een keuze:

Direct naar betalen

  • Backorder
  • Levering binnen 4-5 werkdagen
  • Levering de volgende dag (maandag t/m zaterdag)
  • Ruilen/ Retourneren binnen 14 dagen na ontvangst laatste artikel
  • Kwaliteit - Classy Lingerie
  • Snel geld retour - binnen 1 werkdag na ontvangst

9,1 / 401

‘Steeds zeer goed geholpen voor de juiste pasvormen. Ik ga zeker nog zeer regelmatig aankopen bij Anna!’

Productomschrijving

Kimono Tyra

Staat er een spannend avondje (of andere moment van de dag) op het programma en wil je de spanning wat verder opbouwen? Dan moet je uiteraard niet al je schoonheid direct prijsgeven! Deze kimono (model Tyra) is uitstekend geschikt voor deze doelstelling! Deze kimono is volledig doorzichtig waarmee je een sexy uitstraling zult hebben maar als je lingerie onder dit “vestje” draagt, kun je jouw partner hier ook op een heerlijke manier mee verleiden. Succes verzekerd dus! 

Deze Kimono Tyra is volledig doorzichtig. Het zwarte kant is afgewerkt met een bloemetjespatroon in een zilveren kleur. Hij is dicht te knopen met behulp van een zwart lint aan de voorzijde net onder de borst maar zit uiteraard lekker losjes. De sluiting laat net genoeg ruimte over om te kunnen zien wat je eronder draagt, áls je er wat onder draagt uiteraard. Deze kimono wordt geleverd met bijpassende sexy string. Ben jij klaar om te verleiden?

Kimono's van Casmir Lingerie

Deze kimono Tyra komt uit de kledinglijn van Casmir Lingerie. Dit is een Europese fabrikant van hoogwaardige lingerie dat een stijlvolle maar soms erg sexy uitstraling heeft. Deze lingerie past hier uiteraard volledig bij zoals je ziet! Je partner zal niet op je uitgekeken raken! De mouwen van de kimono lopen tot op de elleboog. De totale lengte loopt tot op de dijbenen. Zoals aangegeven ontvang je ook het bijpassende stringetje. Dit onderbroekje is gemaakt van stretchstof en heeft hetzelfde kanten design als de kimono. Naast Tyra kun je ook in onze webshop het bijpassende korset vinden. Je kunt er dus een mooi (spannend) geheel van maken!   

Kimono Tyra

Sexy lingerie waarmee je jouw partner moeiteloos zult verleiden

Zeer geschikt om de spanning wat verder op te bouwen

Wordt geleverd met bijpassende sexy string   

Recent bekeken

Anna van Rode 9,1 / 10 - 401 Reviews @ Kiyoh