Vragen? Stel ze gerust
Lingerie voor ALLE maten
Snelle verzending
Geld retour binnen 1 werkdag na ontvangst
Lingerie Top en Broekje Nicole
  • Lingerie Top en Broekje Nicole-1

Lingerie Top en Broekje Nicole

Terug naar overzicht

€ 49,95

Lingerie Top en Broekje Nicole

Lees de volledige productomschrijving

Maak een keuze:

Direct naar betalen

  • Op voorraad
  • Directe verzending
  • Vragen? Stel ze gerust
  • Lingerie voor ALLE maten
  • Snelle verzending
  • Geld retour binnen 1 werkdag na ontvangst

9.3 / 718

‘Goede en snelle service! Heel vriendelijk, pakket snel geleverd en goed geholpen bij omruiling.’

Productomschrijving

Lingeriesetje bestaande uit een topje en een broekje

Als je op zoek bent naar een heerlijk lingeriesetje om in te slapen is dit misschien wel een interessante optie voor je. Dit doorzichtige setje bestaat uit een topje en een doorzichtig broekje. Het eerste dat in het oog springt bij het zien van dit setje is uiteraard de doorzichtige stof. Het is een licht doorschijnend setje dat bestaat uit een fijne stof waardoor een gouddraad is verweven. Daarnaast zijn er zilveren patronen in dit setje verwerkt. Hierdoor ontstaat er een lichte schittering wat deze lingerie extra allure geeft. De wimperranden aan zowel het topje als het broekje maken het geheel uiteraard op een mooie manier af.

Het setje draagt en voelt zeer comfortabel. De lingerie valt vrij ruim waardoor je je er heerlijk in kunt bewegen ondanks dat de stof niet stretchy is. De schouderbandjes lopen speels over de schouders naar de rug in een soort T-vorm maar zijn niet verstelbaar. Het broekje zit als een shorty en laat ietwat van de billen zien. Deze is voorzien van wijde broekspijpen. 

Topje en broekje van Dreamgirl 

Dit doorzichtige lingerie setje van Dreamgirl is mooie lingerie voor vrouwen met wat meer rondingen. Het topje en het broekje zijn ontworpen in Amerika waar de maten over het algemeen groter vallen. Het is verstandig om hiermee rekening te houden bij het plaatsen van je bestelling. Dit is vooral het geval bij het topje. Als je wat tenger gebouwd bent, kun je beter voor een kleinere maat kiezen. Voor de pasvorm van het broekje is dit geen probleem. Aan de bovenkant zit een prettige elastische band waardoor deze een goede pasvorm heeft. Neem gerust contact met ons op als we je kunnen helpen met het bepalen van de juiste maat als je dit topje en broekje van Dreamgirl wilt bestellen.

Lingeriesetje bestaande uit een topje en een broekje

Heerlijk doorzichtig lingeriesetje om in te slapen 

Draagt en voelt zeer comfortabel

Zit lekker ruim, zeker geschikt voor stevigere vrouwen met wat meer rondingen 

Anna van Rode 9.3 / 10 - 718 Reviews @ Kiyoh