Snel antwoord bij vragen
Lingerie voor ALLE maten
Eerlijke omschrijving
Geld retour binnen 1 werkdag na ontvangst
Nylon Kousen met Naad
  • Nylon Kousen met Naad-1
  • Nylon Kousen met Naad-2
  • Nylon Kousen met Naad-3
  • Nylon Kousen met Naad-4

Nylon Kousen met Naad

Terug naar overzicht

€ 43,95

Nylon Kousen met Naad en een hele lichte glans. Kousen van alle tijden. De beste kleding voor je benen deze zwarte nylonkousen met naad.

Lees de volledige productomschrijving

Maak een keuze:

Direct naar betalen

  • Op voorraad
  • Snel antwoord bij vragen
  • Lingerie voor ALLE maten
  • Eerlijke omschrijving
  • Geld retour binnen 1 werkdag na ontvangst

9.2 / 745

‘ Een vlotte en een nette levering. De site is mooi en duidelijk. De maten staan goed omschreven. Mijn vrouw was zeer tevreden.’

Productomschrijving

Nylon Kousen met Naad

Kousen met Naad. Alleen te dragen met Jarretels

Deze kousen kleden de benen helemaal af. Ze zijn duurder dan gemiddeld, maar daarvoor zeer exclusief. Dat voel en zie je!

100% Nylonkousen, met een zwarte naad die van boven, tot en met de onderkant van je voet, doorloopt. De kousen zijn 45 DEN, alhoewel dat absoluut niet voelbaar is.

 MAATTABEL 

Ze lijken, ondanks deze deniers, nog steeds dun, laten genoeg 'been' zien, op een sexy manier. De kousen hebben een verstevigd voetje en een pyramide-vormige hiel. Er is gebruik gemaakt van een speciale techniek, aan de bovenkant, bij de kuiten en beneden bij de hiel, ter verfraaiing van de kousen.
Aan de bovenkant, waar de jarretels vastgemaakt worden aan de kousen, is een twee laagige rand. Deze dubbele nylonstof aan de bovenkant geeft extra versteviging voor de jarretels, die eraan vastgemaakt worden. De zichtbare ronde opening aan de achterkant is als enige in de rand, 1 laags.
De kousen rekken, doordat het 100% Nylon is, niet veel. Ze kunnen best wel wat druk verdragen, men kan er bijvoorbeeld goed in lopen / bewegen. Ze voelen lekker warm aan de benen.

Het kwetsbaarste zijn deze kousen tijdens het aantrekken. Dit dient gedaan te worden met uiterste zorgvuldigheid (zoals bij alle kousen). Nagels, die niet geheel egaal geknipt zijn, ruwe huid, kunnen zorgen voor horizontale zwarte lijntjes in deze zeer luxe kousen. Behandel ze dus met voorzichtigheid, en dan gaan deze heel lang mee.

Wellicht vind je deze ook leuk

Soortgelijke artikelen

Anna van Rode 9.2 / 10 - 745 Reviews @ Kiyoh