Snel antwoord bij vragen
Lingerie voor ALLE maten
Mega kortingen
Gratis verzending BE & NL
Rosy Zwarte Body met Goud - S & 2XL

Rosy Zwarte Body met Goud - S & 2XL

Terug naar overzicht

€ 49,95 € 19,97

Rosy Zwarte Body met Goud.
Voor een stijlvolle, exclusieve ´act de presence´

Lees de volledige productomschrijving

  • EAN: 5205653804264

Maak een keuze:

Direct naar betalen

  • Op voorraad
  • Levering 1-2 werkdagen
  • Snel antwoord bij vragen
  • Lingerie voor ALLE maten
  • Mega kortingen
  • Gratis verzending BE & NL

9.2 / 750

‘Geleverd zoals gepresenteerd’

Productomschrijving

Rosy zwarte body met goud

Wil jij op een stijlvolle en exclusieve manier “acte de presence” geven? Dan is deze zwarte body met goud (model Rosy) absoluut wat voor jou. De zwart/gouden kleurcombinatie geeft al een prestigieuze uitstraling maar zoals je ziet maakt de vormgeving het helemaal af! De combinatie van de wijde stof, de mooie afwerking met gouden stiksels en de kanten details geven deze body precies het karakter waar jij naar op zoek bent. Je zult het gevoel hebben van pure luxe als je deze body draagt. Een echte eyecatcher en van zeer mooie kwaliteit!

Naast de perfecte uitstraling is de kans ook groot dat je liefde voor Rosy wordt versterkt door de pasvorm van deze zwarte body. Deze lingerie zit als gegoten. Dit heeft niet alleen betrekking op de wijde delen van de body maar ook het tule wat iets strakker om je lichaam zit. Dit maakt dat deze body voor iedereen geschikt is. Je kunt deze lingerie ook dragen als je een maatje meer hebt of wat langer bent. De body is aan de onderkant verstelbaar met drukknoopjes.

Exclusieve zwart gouden body 

Deze exclusieve zwart gouden body is verkrijgbaar in de maten S,M,L en XL. De maatvoering van deze lingerie komt overeen met de maten zoals wij die kennen. Om je een beeld te geven. Een maat M is uitstekend geschikt als je een lichaamslengte hebt van ongeveer 1.74m, kledingmaat 36/38 hebt en een cupmaat 75B/C. Deze body is uitstekend geschikt om een bh onder te dragen. Hierbij maakt het niet uit of het een push-up bh is (met of zonder bandjes). Dit is zelfs aan te raden als je wat minder of wat minder stevige borsten hebt. Wil je deze Rosy zwarte body met goud bestellen maar twijfel je over de maat? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je uiteraard graag persoonlijk bij het maken van je keuze.

Rosy zwarte body met goud

Mooie stijlvolle en exclusieve body

Lingerie met een uitstekende pasvorm

Ook geschikt voor vrouwen die wat steviger of langer zijn 

Anna van Rode 9.2 / 10 - 749 Reviews @ Kiyoh
Cookies ! Geef toestemming of stel je eigen keuze in. Manage cookies