0item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Ruilen en Retouren

Je hebt jouw bestelling ontvangen en wilt ruilen of (gedeeltelijk) retourneren? .
Dat kan, snel en gemakkelijk, via onderstaande oranje linkjes. .

  • Heb je, bij ons, een account aangemaakt? Klik op deze link  (met account) en log in met jouw e-mailadres.
  • Heb je geen account aangemaakt? Dan klik je op deze link  (zonder account) en vul je ordernummer (bestelnummer) en naam in.

Na ontvangst van jouw aanvraag sturen we je, eventueel, een verzendlabel (alleen bij ruiling of gedeeltelijke retour) en informeren je over het verdere verloop.

Wil je liever middels een papieren versie je ruiling of retour regelen? Dat kan ook. .
Je mag dit modelformulier afdrukken en opsturen naar ons. Dit is niet verplicht; ook zonder dit formulier geldt je herroepingsrecht

Na ontvangst van de bestelling, geldt een bedenktijd (zg. afkoelingsperiode) van 14 dagen! Binnen deze termijn kun je de aankoop ruilen of retourneren. Controleer, binnen 48 uur (2 dagen), na ontvangst van je aankoop, of de artikelen niet beschadigd zijn.

Indien je meerdere artikelen, in 1x, bestelt, gaat jouw bedenktijd (afkoelingsperiode) van 14 dagen in, nádat je het laatste artikel van je bestelling hebt ontvangen.

Stuur ons ajb een mail. Dit kan naar info@annavanrode.nl

Zo zijn wij op de hoogte van een ruiling of retour en kunnen we jou alvast een verzendlabel mailen (alleen bij gedeeltelijk retourneren of bij ruilen)

Je hebt een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Je hebt vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Het label dient eraan te zitten en het product dient niet te ruiken naar zweet, rook, parfum e.d..

Voor het retourneren van de gehele bestelling zijn de retourkosten voor jouw rekening. Tevens kun je gebruik maken van het "Retourformulier - bij gehele retournering". Zie dit kopje verder beneden.

Bij gedeeltelijk retourneren vergoeden wij deze verzendkosten. we sturen je daartoe een verzendlabel om, jouw ruiling of gedeeltelijke retour, gratis aan te bieden.

Anna van Rode vergoedt alle betalingen van jou, als consument, die jij tijdens de bestelling hebt gemaakt, inclusief eventuele leveringskosten, door ons in rekening gebracht, voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop jij, als consument, Anna van Rode de herroeping meldt. Tenzij Anna van Rode aanbiedt het product zelf af te halen, mag Anna van Rode wachten met terugbetalen tot wij het product hebben ontvangen of tot jij, als consument, aantoont dat jij het product hebt teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt.

Anna van Rode gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat jij als consument hebt gebruikt, tenzij jijzelf instemt met een andere methode.

De terugbetaling is voor jou kosteloos.

Als je hebt gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft Anna van Rode de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

Anna van Rode vergoedt alle betalingen van jou, als consument, die jij tijdens de bestelling hebt gemaakt, inclusief eventuele leveringskosten, door ons in rekening gebracht, voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop jij, als consument, Anna van Rode de herroeping meldt. Tenzij Anna van Rode aanbiedt het product zelf af te halen, mag Anna van Rode wachten met terugbetalen tot wij het product hebben ontvangen of tot jij, als consument, aantoont dat jij het product hebt teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Anna van Rode gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat jij als consument hebt gebruikt, tenzij jijzelf instemt met een andere methode.

De terugbetaling is voor jou kosteloos. Als je hebt gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft Anna van Rode de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

Betaald via PayPal? Bij retourneren betaalt PayPal jouw verzendkosten.

Meld je daarvoor aan via via  vergoeding verzendkosten via PayPal.

Betaald via Ideal, Creditcard, Overboeking of AchterafBetalen
Indien je meerdere artikelen bestelt en besluit om er minstens 1 te houden, vergoeden wij jou de kosten van het terugsturen van de andere artikelen. Daarvoor mailen wij jou een verzendlabel dat je dient uit te printen. Bij terugsturen van de complete bestelling, dien je zelf de verzendkosten te betalen.

Betaald via PayPal? Mocht je de gehele bestelling, of een gedeelte ervan, willen retourneren en heb je via PayPal betaald, dan vergoedt PayPal de verzendkosten.

Meld je daarvoor aan bij PayPal, via  vergoeding verzendkosten via PayPal.

De verzendkosten zullen altijd teruggestort worden indien: Het artikel, door ons, verkeerd is geleverd. Het artikel buiten jouw schuld is beschadigd.

Mail, binnen 48 uur (2 dagen), na ontvangst van je bestelling, de beschadiging of foute levering!

Aankopen via een evenement kunnen alléén geruild of geretourneerd worden op het betreffende evenement, tenzij anders overeengekomen.

Sale artikelen kunnen niet teruggebracht worden, maar alleen geruild op het betreffende evenement.

  • Ruilen of retourneren nadat de bedenktijd van 14 dagen is verstreken, is niet mogelijk. De dag waarop je de gehele bestelling hebt ontvangen wordt als de 1e dag geteld,
  • Artikelen die je gedragen, gewassen en/of zelf beschadigd hebt;
  • Als je zelf geprobeerd hebt een gebrek te herstellen;
  • Als je de gebruiksaanwijzing en/of gebruiksinstructies niet hebt opgevolgd;
  • Als het artikel niet compleet is;
  • Als het label en/of het rode verzegelde lint eraf getrokken of geknipt is (if you remove me, I'm yours for life).
  • Verzegelde artikelen, waarvan het zegel verbroken is (kousen, panty's).

Het is nooit leuk als zoiets gebeurt en we zullen dit zo snel mogelijk proberen op te lossen. Neem binnen twee (2) dagen, na ontvangst van je bestelling, contact met ons op door een mail te sturen naar: annavanrode.nl.

Vanzelfsprekend kun je het artikel, ruilen of retourneren als het, buiten jouw eigen schuld, verkeerd, of beschadigd geleverd wordt. Bij ruilen vergoeden wij de verzendkosten. Bij retourneren zullen de kosten voor het product, inclusief verzendkosten, teruggestort worden.

Anna van Rode
Anselderlaan 72
6471 GN  Eygelshoven
Nederland 

Je mag dit modelformulier afdrukken en opsturen naar ons. Dit is niet verplicht; ook zonder dit formulier geldt je herroepingsrecht.

Je kunt echter ook snel en gemakkelijk, via onderstaande oranje linkjes een ruiling of retour aan ons doorgeven. Heb je, bij ons, een account aangemaakt? Klik op deze link  (met account) en log in met jouw e-mailadres. Heb je geen account aangemaakt? Dan klik je op deze link  (zonder account) en vul je ordernummer (bestelnummer) en naam in. Na ontvangst van jouw aanvraag sturen we je, eventueel, een verzendlabel (alleen bij ruiling of gedeeltelijke retour) en informeren over het verdere verloop