Snel antwoord bij vragen
Lingerie voor ALLE maten
Eerlijke omschrijving
Geld retour binnen 1 werkdag na ontvangst
String Autum
  • String Autum-1
  • String Autum-2

String Autum

Terug naar overzicht

Maak een keuze:

Direct naar betalen

  • Op voorraad
  • Directe verzending
  • Snel antwoord bij vragen
  • Lingerie voor ALLE maten
  • Eerlijke omschrijving
  • Geld retour binnen 1 werkdag na ontvangst

9.2 / 745

‘ Een vlotte en een nette levering. De site is mooi en duidelijk. De maten staan goed omschreven. Mijn vrouw was zeer tevreden.’

Productomschrijving

String Autum

Als je een mooie string zoekt die een sexy uitstraling heeft maar niet ordinair is, zal de kans groot zijn dat deze String Autum jou aanspreekt. Dit is echt classy lingerie met een mooie stijlvolle uitstraling. Het lijkt erop dat deze string heel donker blauw is maar dit is niet het geval. Deze string heeft een stijlvolle donkerpaarse kleur en is op een mooie manier afgewerkt met roze kant. De String Autum is zowel aan de voor- als aan de achterzijde doorschijnend maar wel op een manier waarop je nét niet alles ziet. 

Deze string is gemaakt van een zachte stof en voelt dus prettig aan. Het is fijn ondergoed dat op geen enkele wijze zal irriteren. Je kunt deze string dus dragen voor die speciale momenten maar is ook heerlijk ondergoed voor dagelijks gebruik. Je kunt de string in het midden van de heupen te dragen of iets hogerop trekken. Gewoon wat je zelf het prettigst vindt.

Stringetjes van Sawren

Sawren is een bekend lingeriemerk die onderscheidend is door het uitbrengen van een mooie- en stijlvolle lingerielijn. Naast mooie stringetjes heeft het merk zoals je kunt zien op de afbeelding ook een mooi bijbehorend corset op de markt gebracht (uiteraard verkrijgbaar in deze webshop) en bh’s en kousen. Je zult je heerlijk voelen in de kleding van dit merk! Deze Autum string is verkrijgbaar in de maten S, M, L en XL. Sawren is een Europees kledingmerk en hanteert de maatvoering dus zoals wij die kennen.

String Autum

Mooie classy lingerie met een sexy uitstraling

Donkerpaars van kleur en afgewerkt met roze kant.

Uitstekend te combineren met mooie andere lingerie 

Anna van Rode 9.2 / 10 - 745 Reviews @ Kiyoh