Levering de volgende dag (maandag t/m zaterdag)
Ruilen/ Retourneren binnen 14 dagen na ontvangst laatste artikel
Kwaliteit - Classy Lingerie
Snel geld retour - binnen 1 werkdag na ontvangst
Stringbody Zwart Roze
 • Stringbody Zwart Roze-1
 • Stringbody Zwart Roze-2

Stringbody Zwart Roze

Terug naar overzicht

€ 54,95

Wauw, opvallen is geen kunst in deze stringbody met luchtig vallende fly away zijkanten. Geniet van je vrouwelijke vormen. Je mag er zijn en deze lingerie benadrukt dat. Goede pasvorm door het ontwerp

Lees de volledige productomschrijving

Maak een keuze:

Direct naar betalen

 • Op voorraad
 • Directe verzending
 • Levering de volgende dag (maandag t/m zaterdag)
 • Ruilen/ Retourneren binnen 14 dagen na ontvangst laatste artikel
 • Kwaliteit - Classy Lingerie
 • Snel geld retour - binnen 1 werkdag na ontvangst

9.2 / 483

‘Top. Product zoals omschreven en mooi verpakt en op tijd’

Productomschrijving

Stringbody Zwart Roze

 • Zwart met als eyecatcher felroze
 • Verticale banen die de lengte benadrukken en niet de breedte
 • Haltersluiting 
 • Open kruisje
 • Passend voor de kledingmaat 40, 42, 44 (46?)
 • Was op 30 graden en gooi niet in de wasmachine. Dat verkort de levensduur.

Met trots gepresenteerd deze mooie zwarte doorzichtige lingerie en roze details

Wat aan deze body als eerste opvalt is het aparte ontwerp. Je wordt verrast door de zogenaamde fly away stof die de zijkanten zeer subtiel en geraffineerd bedekt. Deze losvallende doorzichtige stof bedekt vooral je zijkanten, een beetje van je buikje en iets van de achterkant.
De zijkanten van de aan het lichaam sluitende stringbody, bedekken overigens niet geheel je vrouwelijke lichaam. De body bedekt gedeeltelijk je zijkant en laat bij het bovenste gedeelte van de zijkant juist huid zien. Huid die overigens nauwelijks te zien is omdat de fly away stof deze immers soepel bedekt.
Dit deels niet bedekken van de zijkanten komt de pasvorm heel erg ten goede. Je buik, mocht die iets meer aandacht willen kan gemakkelijk wat stof lenen van de zijkanten en niks raakt in de knel.

Daarnaast vallen de sterk contrasterende kleuren op. Het felle roze springt eruit ten opzichte van het eerder matte stijlvolle zwart. Deze kleurencombinatie zorgt er op zijn minst voor dat je gezien wordt, op een stijlvolle, speelse manier.

De zwart met roze cups zijn van doorzichtig kant. Lekker soepel en met gemak passend voor de cupmaten C, D, E.
Middels een haltersluiting maak jij jouw stringbody in de nek vast.

De afwerking met roze lint, roze strik en de verticale banden aan de voor- en achterkant maken deze stringbody helemaal klaar voor gebruik.

Bij alle voordelen die deze lingerie heeft, dienen we ook het nadeel te noemen: Áan de onderkant is er geen kruisje. Er is enkel 1 elastisch touwtje. Niet echt handig voor vrouwen die eigenlijk ofwel een (katoenen) kruisje willen of 2 touwtjes. Dit 1 touwtje kan eventjes wennen zijn.

Een ander nadeel zou de prijs kunnen zijn. Deze lingerie is iets duurder dan gemiddeld. Het scheelt weliswaar een paar euro ten opzichte van andere lingerie. Maar soms kan dit doorslaggevend zijn om iets niet te kopen. Helaas is lingerie voor grotere maten altijd wat duurder, ongeacht dat er misschien maar een paar cm meer stof aan is besteed. Het ontwerp, het plezier wat je ervaart van de pasvorm maakt dit echter meer dan goed.

Voor welke maten geschikt? Kledingmaat 40, 42 en 44 en cupmaat C, D, E. 
Dit is altijd betrekkelijk omdat er, zo blijkt uit ervaring, ook vrouwen zijn die met maatje 46 ook het wow-effect kunnen creëren in deze stringbody zwart roze. 
In ieder geval is hij niet geschikt voor kledingmaat 36, 38, 48 en hoger en met een beetje geluk past hij dus ook bj kledingmaat 46 afhankelijk van je lichaamsbouw.

Anna van Rode 9,1 / 10 - 401 Reviews @ Kiyoh