Houd rekening met langere levertijd
Ruilen/ Retourneren binnen 14 dagen na ontvangst laatste artikel
Gratis Verzending
Snel geld retour - binnen 1 werkdag na ontvangst
Zwart Doorzichtige Peignoir Sterre
  • Zwart Doorzichtige Peignoir Sterre-1
  • Zwart Doorzichtige Peignoir Sterre-2

Zwart Doorzichtige Peignoir Sterre

Terug naar overzicht

€ 59,95

Zwart Doorzichtige Peignoir Sterre

Lees de volledige productomschrijving

Maak een keuze:

Direct naar betalen

  • Op voorraad
  • Directe verzending
  • Houd rekening met langere levertijd
  • Ruilen/ Retourneren binnen 14 dagen na ontvangst laatste artikel
  • Gratis Verzending
  • Snel geld retour - binnen 1 werkdag na ontvangst

9.1 / 622

‘Altijd prachtige lingerie en de beste service’

Productomschrijving

Zwarte doorzichtige peignoir Sterre

Wow! Dat zal het enige zijn dat je partner denkt als jij je onverwachts in deze lingerie laat zien. Succes verzekerd! Daar mag je gerust vanuit gaan. Je partner zal niet uitgekeken raken maar dat zul je ongetwijfeld begrijpen. Deze Zwart Doorzichtige Peignoir Sterre laat niets aan de verbeelding over maar waarom is dat nodig? Als jij je partner op een heerlijke manier wilt verleiden, kun je het niet op een betere manier doen. Deze doorzichtige peignoir is stijlvol, uitdagend, een beetje mysterieus en vooral sexy. Jij zult de diva van de avond zijn. Je mooie vrouwelijke vormen zullen goed zichtbaar zijn. Hoe lang kan jouw partner deze verleiding weerstaan?

Zoals aangegeven is deze zwarte peignoir volledig doorzichtig. De vleermuismouwen lopen uit en zijn afgewerkt met extra lagen kant met een patroon. Aan de voorzijde zit een paarse strik als soort van eyecatcher maar het is nog maar de vraag of deze decoratie lang de aandacht zal trekken. De kimono is voor de rest open. Rondom de buitenkanten zit overal een dubbele laag kant als afwerking. Bij de middel zit een elastiek die ervoor zorgt dat de taille geaccentueerd wordt. De kimono is erg lang en zal de vloer bijna raken.

Zwarte doorzichtige kimono van Lolita lingerie

Deze zwarte doorzichtige kimono komt uit de mooie collectie van Lolita lingerie. Dit is een merk dat zich richt op het op de markt brengen van moderne, stijlvolle maar sexy lingerie waar veel kant in is verwerkt. Het merk heeft veel items met een beetje een gotic uitstraling waar deze zwarte doorzichtige peignoir Sterre een perfect voorbeeld is. Deze kimono wordt geleverd inclusief bijpassende string. Dit broekje is gemaakt van een fijne stretchstof en is net als de kimono doorzichtig. Als jij een erotisch avondje in gedachten hebt, is het dragen van deze lingerie letterlijk een mooie manier om dit aan je partner duidelijk te maken! Zoals je merkt hoeft dit helemaal niet altijd op een subtiele manier te gebeuren. 

Zwarte doorzichtige peignoir Sterre

Doorzichtige kimono met een stijlvolle, uitdagende, mysterieuze en vooral sexy uitstraling

Gemaakt van dubbele lagen kant met een mooie wijde vormgeving 

Een bijpassend doorzichtig sexy stringetje bij de kimono inbegrepen

Wellicht vind je deze ook leuk

Soortgelijke artikelen

Anna van Rode 9,1 / 10 - 622 Reviews @ Kiyoh