Zelfde werkdag verzonden
Lingerie voor ALLE maten
Eerlijke omschrijving
Geld retour binnen 1 werkdag na ontvangst
Zwarte Sexy Push Up
  • Zwarte Sexy Push Up-1
  • Zwarte Sexy Push Up-2
  • Zwarte Sexy Push Up-3

Zwarte Sexy Push Up

Terug naar overzicht

€ 49,50

Bestseller. De gouden details bezorgen de draagster een stijlvolle look and feel. Geweldig om cadeau te doen of te krijgen. Sexy lingerie om je goed te voelen.

Lees de volledige productomschrijving

Maak een keuze:

Direct naar betalen

  • Op voorraad
  • Zelfde werkdag verzonden
  • Lingerie voor ALLE maten
  • Eerlijke omschrijving
  • Geld retour binnen 1 werkdag na ontvangst

9.0 / 736

‘Heel goed! Snelle levering, product zoals omschreven!!’

Productomschrijving

Zwarte Sexy Push Up

Europees product!
Sexy lingerie dit zwart sexy setje. De push up bh is alleen al, meer dan de moeite waard, om naar te kijken en een genot om te dragen. Zwarte bh met goudkleurig bloemenstiksel.De bh is gewatteerd, maar desgewenst kun je de vulling eruit halen. Het longline stukje is elastisch en gemaakt van doorzichtige stof. Ook hierop is goudkleurig stiksel aangebracht. Aan de achterkant zijn 6 elastische bandjes die, in het midden, bij elkaar worden gehouden door een stevige haakjes oogjes sluiting (2 standen)

De jarretelgordel, String en de Hold Up Kousen (siliconenrand) kunnen in je eigen maat, erbij gekocht worden. Zeker als je verschillende maten hebt is dit een voordeel.Voel je speciaal in dit setje, dat naast, stijl ook sex-appeal uitstraalt.
Het gouden stiksel is ook verwerkt in de kousen, de string en de jarretelgordel. De jarretelgordel heeft 1 balein links en 1 balein rechts. Ondanks het push-up effect is deze BH minder geschikt voor vrouwen met slappere borsten. De stof zal bij het bovenste stuk van de borsten niet mooi aansluiten. Iedere vrouw heeft vrouwelijk vet, ongeacht hoe getraind het lichaam is. Dit dien je op een sexy manier te showen, derhalve de jarretelgordel lager dragen. Dan draag je hem,iets lager, over taille en heupen. Daarnaast zijn ook buikje, en rondingen aan de zijkant bedekt. 
De bh kan goed gewassen worden, evenals de string en de kousen. Voor de jarretelgordel wordt eerder, deppen in een sopje, aangeraden.

Klanten geven het volgende aan: 
- De jarretelgordel is perfect bij deze bh. Je dient hem echter niet te hoog te dragen, omdat hij dan iets afknelt en de huid tussen bh en jarretelgordel dan ietsje eruit puilt. Dit zorgt ervoor dat het geheel minder mooi oogt.
- De jarretels maken deze outfit compleet. Kies voor de juiste kousen (eventueel zonder plakrand of elastiek als je wilt voorkomen dat de kousen de huid aan de bovenkant van de benen gaat afknellen).
- Minder geschikt voor vrouwen met mindere stevige huid op de rug of buik.
 MAATTABEL 

De zwarte sexy push up is dé perfecte verrassing. Voel je goed, voel je sexy.

Anna van Rode 9.0 / 10 - 736 Reviews @ Kiyoh