Snel antwoord bij vragen
Lingerie voor ALLE maten
Mega kortingen
Gratis verzending BE & NL
Nieuw , ontdek snel de sexy lingerie pareltjes !

Nieuw , ontdek snel de sexy lingerie pareltjes !

Nieuw binnen. Juweeltjes om snel mee te pronken. Sensueel , sexy , kinky of meer! Altijd gratis verzending in BE & NL

Nieuw binnen

Online winkelen is anders dan een winkel binnen stappen en passen. 
Je kunt niet passen, niet voelen aan de stof, niet eraan ruiken.

Je moet het hebben van onze omschrijvingen. Deze proberen we niet alleen zo realistisch mogelijk te maken maar daarnaast geven we ook tips.
We zijn ons ervan bewust dat voordat jij echt zeker bent dat een aankoop voor jou de juiste is, er in je hoofd al heel wat stappen doorlopen zijn. Variërend van prijs-kwaliteit, praktische zaken zoals: krijg ik mijn bestelling op tijd binnen, kan ik nog ruilen, is de maat in orde tot aan de twijfels of dit setje zal passen, jou of die speciale andere een perfecte look zal geven en of het sensuele setje überhaupt wel in de smaak zal vallen? Eigenlijk zijn dat overwegingen/twijfels die iedereen tijdens een aankoop even of langere tijd, gewoon heeft, voordat je wel/niet tot een definitieve ankoop besluit. 

Om een groot deel van deze twijfels weg te nemen, hebben we een artikel geschreven. Als je  Hierop klikt kom je bij het artikel. We geven daarin handige tips en omschrijven diverse lingerie types uitgaande van een lichaamsbouw. Wat past wel en wat absoluut niet. Welke lingerie flatteert en welke juist niet. Iedere vrouw wil graag goed uitzien voor die ene speciale en voor zichzelf. Geïnteresseerd? Via DEZE KNOP lees je het hele artikel 

We proberen bij de aankoop van lingerie altijd te kiezen voor uniek, van goede kwaliteit tegen een goede prijs. Indien mogelijk wordt lingerie die nieuw binnen komt ook in grotere maten geproduceerd... sexy is immers voor every body! De maatvoering van de nieuwe lingerie staat erbij omschreven of is uit te klappen via een maattabel.

Anna van Rode 9.2 / 10 - 749 Reviews @ Kiyoh
Cookies ! Geef toestemming of stel je eigen keuze in. Manage cookies