Levering de volgende dag (maandag t/m zaterdag)
Ruilen/ Retourneren binnen 14 dagen na ontvangst laatste artikel
Kwaliteit - Classy Lingerie
Snel geld retour - binnen 1 werkdag na ontvangst
Privacybeleid

Privacybeleid

Privacybeleid

 

Als je iets bestelt, hebben we jouw gegevens nodig. We gaan altijd zorgvuldig met jouw persoonlijke gegevens om, dragen er zorg voor en bewaren ze veilig. Wat we exact met jouw persoonlijke gegevens doen en waarom we ze precies nodig hebben, vertellen we hierna. Als je na het lezen van ons privacybeleid vragen hebt, neem dan gerust contact op met ons op via [email protected], whatsapp of telefonisch.

Ons privacybeleid kan soms wijzigen als nieuwe ontwikkelingen daartoe aanleiding geven. Het meest actuele privacybeleid vind je op onze website. Wij raden je aan om dit privacybeleid regelmatig te raadplegen, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent. Je ziet hier altijd de laatste datum van wijziging.

Dit privacybeleid is voor het laatst gewijzigd op 23-12-2019.

Wie is verantwoordelijk voor de verwerking van mijn persoonsgegevens?

Anna van Rode, Anselderlaan 72, 6471 GN, EYGELSHOVEN, is de verantwoordelijke voor de verwerking van gegevens zoals beschreven in dit privacybeleid.

Wanneer is dit privacybeleid van toepassing?

Dit privacybeleid is van toepassing op alle persoonsgegevens die Anna van Rode verwerkt van iedereen die weleens contact heeft (gehad) met Anna van Rode, zoals o.a. websitebezoekers of via mailverkeer. Onder Anna van Rode zijn mede begrepen de onderstaande websites en applicaties:

  •     MyParcel.nl (aanmaken van verzendlabels)
  •     BPost.be (aanmaken verzendlabel)
  •     Sisow.nl (verwerken van uw Ideal, PayPal of Creditcard betalingen)
  •     Billink Achteraf Betalen (verwerken van bestellingen die via achteraf betalen zijn 
        geplaatst) 

Wat zijn persoonsgegevens?

Persoonsgegevens zijn alle gegevens die herleidbaar zijn tot jou als individu. Denk aan jouw naam, telefoonnummer, adres of e-mailadres. Maar ook gegevens zoals jouw IP-adres of jouw klantnummer zijn persoonsgegevens. Ook andere gegevens die uniek zijn voor jou, zoals jouw bestelgeschiedenis of surfgedrag.

Van wie verwerken wij persoonsgegevens en hoe krijgen wij deze gegevens?

Wij verwerken de persoonsgegevens van iedereen die direct of indirect contact heeft (gehad) met Anna van Rode. We krijgen de gegevens rechtstreeks van jou, wanneer je onze website bezoekt, een account aanmaakt en bepaalde gegevens invult of wanneer je contact zoekt met onze klantenservice.

In sommige gevallen ontvangen we jouw gegevens van anderen. Wanneer iemand een bestelling als cadeau direct naar jou verstuurt, krijgen we jouw naam- en adresgegevens. Ook kunnen wij gegevens krijgen van andere partijen, maar alleen wanneer jij die partijen toestemming hebt gegeven om bepaalde gegevens aan ons te verstrekken.

Welke gegevens verwerken wij van jou, waarvoor gebruiken wij die en hoe lang worden deze bewaard?

Als je iets bestelt, hebben we bepaalde gegevens van jou nodig om jouw bestelling te kunnen bezorgen en jou op de hoogte te kunnen houden over jouw bestelling. Ook voor eventuele retouren zijn deze gegevens nodig. We verzamelen jouw naam, e-mailadres, bezorgadres(sen), betaalgegevens en jouw telefoonnummer.

Deze gegevens zijn nodig om de overeenkomst uit te voeren die jij met Anna van Rode hebt gesloten. Op grond van de wet moeten wij de gegevens gerelateerd aan jouw bestelling 7 jaar bewaren.

Gegevens die we bewaren als je een account hebt aangemaakt bij Anna van Rode

In jouw persoonlijke account bewaren we de volgende gegevens: naam, (bezorg- en woon-/ vestigings-) adres(sen), telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum (als je die hebt opgegeven), betaalgegevens.

In jouw account bewaren we ook de bestelgeschiedenis inclusief gekozen afleveropties die je hebt gemaakt Daarnaast slaan wij jouw verlanglijstje en personalisatievoorkeuren op.

We bewaren de gegevens in jouw account zolang je actief klant bij ons bent. Als je 7 jaar niet meer bij ons hebt ingelogd, verwijderen wij alle gegevens. Daarnaast kun je op ieder moment een verzoek doen om jouw gegevens te laten verwijderen in jouw account. Stuur hiervoor een mail naar [email protected]

Contact met de klantenservice

Je kunt 24/7 contact opnemen met onze klantenservice via een e-mail ([email protected]), telefonisch, een whatsapp of een bericht via de social media, zoals Facebook, Instagram.

We kunnen jou een volgende keer sneller helpen door deze gegevens te bewaren. De aantekeningen over het klantcontact bewaren wij dan ook zolang je actief klant bij ons bent.

Gegevens voor een optimale winkelbeleving

In onze webshop staan veel artikelen. Wij willen jou graag helpen om tussen al deze artikelen te vinden wat je zoekt. Allereerst zorgen we dat onze website goed werkt zodat je optimaal kunt winkelen. Daarvoor verzamelen we bij een bezoek aan Anna van Rode jouw IP-adres, informatie over jouw internetbrowser, eventuele taalinstellingen en informatie over de instellingen van het besturingssysteem van de computer of het mobiele toestel waarmee jij ons bezoekt.

We zorgen er ook voor dat Anna van Rode zo relevant mogelijk is door onze site af te stemmen op jouw persoonlijke voorkeuren. Om dit te kunnen, verzamelen we jouw zoek-, klik en koopgedrag bij ons. Wij gebruiken deze gegevens voor het in kaart brengen van generieke klantpatronen, zodat we die op individueel niveau in kunnen zetten. Als je 7 jaar niet meer bij ons hebt ingelogd, verwijderen wij al jouw gegevens. Als je hierover meer wilt weten of jouw gegevens eerder wilt laten verwijderen kun je een mail sturen naar [email protected]

Verbeteren van de winkelbeleving gebaseerd op algemene informatie en verkoopstatistieken

Wanneer jij op Anna van Rode een artikel bekijkt, zie jij ook andere artikelen die we aanbevelen (bijvoorbeeld onder het kopje “Relevante artikelen” of “Anderen bekeken ook”). Deze aanbevelingen zijn gebaseerd op het artikel of de categorie waar jij op dat moment naar kijkt. Op basis van statistieken weten we dat klanten die dat artikel kochten, ook geïnteresseerd waren in de andere artikelen. Deze aanbevelingen zijn niet persoonlijk: iedereen die dat artikel bekijkt, ziet dezelfde aanbevelingen. Of we laten jou op basis van uw zoekopdracht zien wat andere gebruikers zochten. Deze vorm van het verbeteren van jouw winkelervaring zie je ook in fysieke winkels. Zo staan artikelen van hetzelfde type of die bij elkaar horen meestal bij elkaar. En de verkoper weet ook wat populair is en wat andere klanten kochten toen ze met dezelfde vraag in de winkel kwamen.

Personalisatie op basis van jouw accountgegevens en de zoek-, surf- en aankoopgeschiedenis bij Anna van Rode

Als je ingelogd bent met jouw gebruikersnaam weten we wie je bent en kunnen we de winkel voor jou nog persoonlijker maken. Net als in jouw favoriete fysieke winkel. De winkelbediende kent jou en kan op basis van jouw vorige aankopen en interesses goede aanbevelingen doen.

Net als die winkelbediende, doen ook wij aanbevelingen. We kijken naar wat je eerder bij ons zocht of kocht, wat er op jouw verlanglijst staat en welke interesses je toonde door bepaalde artikelen te bekijken in onze winkel. Wij doen dat op basis van jouw surf-, zoek- en aankoopgedrag. We kijken daarbij niet langer dan twee jaar terug. Deze gegevens verzamelen we op basis van cookie technieken en jouw IP-adres.

Gepersonaliseerde e-mails

We hebben geregeld aanbiedingen, speciale acties en nieuwtjes die we met jou willen delen. We delen die graag via de mail. Als jij je hebt geabonneerd op onze nieuwsbrief, geef je toestemming om deze info naar jou te mailen. Als jij dit soort informatie liever niet ontvangt, kun je je ook meteen afmelden nadat je een nieuwsbrief ontvangt. Dit kan door onderaan op de nieuwsbrief op 'afmelden' te klikken.

Gepersonaliseerde advertenties

Wij kunnen jou advertenties tonen over Anna van Rode op andere websites. Dat gebeurt op basis van jouw eerdere bezoeken aan onze website. Jouw surf, zoek-, en koopgedrag wordt verzameld op basis van  cookie technieken, Jouw IP-adres en het advertentienummer dat gekoppeld is aan het apparaat waarmee je surft. Wij doen dit alleen als jij toestemming hebt gegeven voor het plaatsen van cookies. Voor cookies geldt een beperkte bewaartermijn en die termijn verschilt per cookie.

Gegevens uit klantonderzoeken

We zijn erg blij met reviews en beoordelingen. Reviews laten zien waar wij als bedrijf nog kunnen verbeteren en waar we al goed in zijn. Tijdens het geven van een review kun je altijd kiezen of je een alias gebruikt of je eigen naam. Wij plaatsen reviews alleen met jouw toestemming. Omdat reviews waardevol zijn voor andere klanten, bewaren we een review totdat jij van ons vraagt de review te verwijderen.
Na complete afwerking van jouw bestelling krijg je een verzoek om ons te beoordelen.

Gegevens voor prijsvragen en acties

Als je meedoet aan een actie of aan een prijsvraag, vragen wij gegevens van jou, zoals ouw naam, adres en/of e-mailadres. Deze hebben wij nodig om de actie kunnen uitvoeren en de prijswinnaar(s) bekend te maken.

Wij verzamelen deze gegevens met jouw toestemming. In de voorwaarden van de betreffende prijsvraag of actie kun je terugvinden waarvoor jouw gegevens precies worden gebruikt en hoelang wij deze bewaren.

Gegevens om fraude tegen te gaan

Op beveiligingsincidenten en fraude zit niemand te wachten, wij ook niet. Daarom gebruiken wij persoonsgegevens (waaronder IP-adressen en zoek, surf- en koopgedrag) om ongeautoriseerde toegang en fraude te onderzoeken, te voorkomen en tegen te gaan.

Achteraf betalen

Als je artikelen koopt die je niet meteen wilt betalen, kunnen wij jouw kredietwaardigheid toetsen. We maken daarvoor gebruik van Billink Achteraf Betalen.

Social media

Als u social media zoals Facebook gebruikt, kun je via 'like en share' knoppen op Anna van Rode artikelen die u leuk, nuttig of handig vindt, met uw vrienden delen op jouw social media account. Anna van Rode krijgt geen toegang tot jouw social media account. Wij raden je aan om het privacybeleid van de social media partijen waar je een account hebt, goed door te nemen zodat je weet hoe jouw gegevens worden gebruikt en hoe jij jouw instellingen kunt aanpassen.

Met wie worden jouw gegevens gedeeld?

Distributie- en logistieke partners

We werken samen met verschillende logistieke partners, zoals MyParcel, BPost. Onze logistieke partners krijgen van ons jouw naam en bezorgadres. Deze informatie hebben zij nodig om jouw pakketje op het door jou gekozen adres af te leveren.

De overheid

Soms moeten wij persoonsgegevens doorgeven aan de overheid. Dit kan zich allereerst voordoen als bepaalde overheidsinstellingen deze gegevens nodig hebben voor de uitvoering van hun taken, zoals de Belastingdienst. Ook kan de politie of justitie bepaalde gegevens nodig hebben in het geval van fraude of misbruik. Tot slot kunnen bepaalde toezichthouders toegang tot persoonsgegevens krijgen in het kader van een onderzoek.

 

Welke rechten kun jij uitoefenen met betrekking tot jouw gegevens?

Recht op informatie

Je hebt het recht op een begrijpelijke en transparante uitleg over hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten jij in dat verband kan uitoefenen. In dit privacybeleid hebben wij daarom uitgebreid uitgelegd welke gegevens wij van jou verzamelen en hoe wij met jouw gegevens omgaan.

Recht op inzage

Je hebt het recht om te allen tijde inzage van ons te vragen in de gegevens die wij over jou beschikbaar hebben. Je kunt dat aanvragen via [email protected] Aanvragen verwerken wij zo snel als mogelijk en binnen uiterlijk 30 dagen.

Recht op correctie

Je hebt het recht om jouw persoonsgegevens te laten corrigeren als deze onjuist of verouderd zijn en/of om ze te laten aanvullen als ze onvolledig zijn. Dit kun je 24/7 doen in jouw account.

Recht om bezwaar te maken

Je hebt het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw gegevens als je het niet eens bent met de manier waarop we jouw persoonsgegevens verwerken. Dit recht geldt voor de gegevens die wij gebruiken voor direct marketing. Zo kun je ons vragen om jouw gegevens niet langer te gebruiken voor gepersonaliseerde aanbevelingen op de website. Dit kun je zelf regelen in jouw account maar natuurlijk kun je dat ook aan ons vragen via [email protected]

Recht op beperking

Je hebt het recht om beperking van de verwerking van jouw gegevens te verzoeken. Dit betekent dat wij jouw gegevens mogen bewaren maar niet gebruiken. Dit recht ontstaat in een aantal gevallen. Als je van mening bent dat hier sprake van is, kun je contact met ons opnemen via de klantenservice ([email protected] of via Whatsapp). Bellen mag natuurlijk ook.

Recht om vergeten te worden/verzoek om account te verwijderen

Je hebt het recht om ons te verzoeken om alle gegevens die wij van jou hebben, te verwijderen. Wanneer je een verzoek indient om jouw account te verwijderen, zullen wij gegevens verwijderen die tot jou herleidbaar zijn behalve de gegevens die wij op basis van de wet moeten of mogen bewaren. Wij bieden jou de mogelijkheid om een verzoek in te dienen via [email protected], via een whatsapp of telefonisch

Recht om een klacht in te dienen

Je hebt het recht om een klacht in te dienen over de wijze waarop wij met jouw gegevens omgaan. Wanneer je een klacht over annavanrode.nl hebt verzoeken wij je te wenden tot ons via [email protected], telefonisch of via whatsapp. Je hebt ook het recht om je met jouw klacht te wenden tot de Autoriteit Persoonsgegevens.

Vragen?

Als je nog vragen hebt over de wijze waarop Anna van Rode met persoonsgegevens omgaat, neem dan gerust contact op met ons via [email protected] We helpen jou graag.

Anna van Rode 9,1 / 10 - 401 Reviews @ Kiyoh