Snel antwoord bij vragen
Lingerie voor ALLE maten
Mega kortingen
Gratis verzending BE & NL
Corset Elif Wit met Blauw kant

Corset Elif Wit met Blauw kant

Terug naar overzicht

€ 39,95 € 17,37

Corset Elif
Mooie bustier in gebroken wit en blauw met op enkele plaatsen kant erin verwerkt waarin een lieflijk blauw met zwart stiksel. Goede pasvorm.

Lees de volledige productomschrijving

  Maak een keuze:

  Direct naar betalen

  • Op voorraad
  • Levering 1-2 werkdagen
  • Snel antwoord bij vragen
  • Lingerie voor ALLE maten
  • Mega kortingen
  • Gratis verzending BE & NL

  9.2 / 750

  ‘Geleverd zoals gepresenteerd’

  Productomschrijving

  Gebroken witte bustier met een ondeugende uitstraling

  Deze gebroken witte bustier is in zeer veel maten verkrijgbaar. Het moet wel gek lopen wil jouw maat er niet tussen zitten. Je kunt de banden bij de bh verstellen om de pasvorm van dit corset te optimaliseren. De bustier is met een haakjessluiting aan de achterzijde open en dicht te maken. 

  Witte lingerie is de kleur van onschuld. Veel vrouwen laten deze kleur het liefst in de kast liggen als ze passend gekleed willen gaan voor een spannend avondje. Dit Corset (model Elif) is echter een van de uitzonderingen op de “regel”! Dit mooie witte korsetje, waar blauw kant in is verwerkt, moet je juist aantrekken als je de spanning wilt verhogen. Zoals je ziet is dit romantisch ogende corset zo onschuldig nog niet! Deze lingerie is deels doorzichtig. Je borsten worden hierdoor op een mooie manier zichtbaar. Het blauwe kant, het bloemenpatroon en het strikje passen dan ook perfect bij de lieflijke maar ondeugende uitstraling van deze lingerie.

  Je voelt dat er verschillende stoffen in deze Elif bustier zijn verwerkt maar de meeste vrouwen ervaren dat niet echt als storend. Het corset voelt in z’n geheel zacht aan. Deze lingerie heeft een mooie pasvorm en is een beetje aan de ruime kant rondom de buik. Dit is uiteraard wel erg prettig als je op die hoogte wat steviger bent. De jarretels aan de onderkant kun je eraf halen als je dat wilt maar eigenlijk gaat dat een beetje ten koste van het karakter van deze lingerie en de kans is groot dat je dat nu net niet wilt.

  Corset Elif wordt geleverd zonder het afgebeelde string broekje. Dat kan uiteraard los erbij gekocht worden. Wil jij het setje nóg iets spannender maken? Dan kun je ook kiezen voor de Elif stringbody die je ook in deze webshop kunt bestellen. Deze heeft dezelfde ondeugende uitstraling als het corset waar je nu naar kijkt. De stringetjes van Elif zijn los bij ons te bestellen. Alle ingrediënten voor een spannende avond zijn dus aanwezig!

  Corset Elif, wit met blauw kant

  Mooie lingerie met een met een ondeugende uitstraling

  Voelt zacht aan en heeft een prettige pasvorm. 

  In zeer veel maten verkrijgbaar 

   

  Recent bekeken

  Anna van Rode 9.2 / 10 - 749 Reviews @ Kiyoh
  Cookies ! Geef toestemming of stel je eigen keuze in. Manage cookies