Snel antwoord bij vragen
Lingerie voor ALLE maten
Mega kortingen
Gratis verzending BE & NL
Jarretelgordel Nettie

Jarretelgordel Nettie

Terug naar overzicht

€ 34,95 € 12,37

Jarretelgordel Nettie

Lees de volledige productomschrijving

  • EAN: 5901797349912

Maak een keuze:

Direct naar betalen

  • Op voorraad
  • Levering 1-2 werkdagen
  • Snel antwoord bij vragen
  • Lingerie voor ALLE maten
  • Mega kortingen
  • Gratis verzending BE & NL

9.2 / 750

‘Geleverd zoals gepresenteerd’

Productomschrijving

Rode jarretelgordel Nettie

Jarretels passen uiteraard perfect bij een verleidelijke uitstraling van een lingeriesetje. Veel vrouwen vinden het dan ook heerlijk om een jarretelgordel te dragen en hun partners genieten er natuurlijk graag van mee. Behoor jij ook tot deze groep vrouwen? Dan is deze rode jarretelgordel (model Nettie) zeker wat voor jou! Zoals je ziet is deze jarretelgordel doorschijnend. Dat is natuurlijk perfect als je er gewaagd ondergoed onder draagt. De strikjes versterken uiteraard de verleidelijke uitstraling op een geraffineerde manier. De kleur rood versterkt natuurlijk het gevoel van passie en verleiding, die bij het zien van deze lingerie in je zal opkomen.  

Deze jarretelgordel Nettie is in alle opzichten heerlijke lingerie. Mooi om naar te kijken en fijn om te dragen. Deze lingerie is gemaakt van een goede kwaliteit stof dat een beetje stretchy is. Dit zorgt voor een heerlijke pasvorm. De bandjes ter bevestiging aan kousen (bij de strikjes ter hoogte van de bovenbenen) zitten aan de jarretelgordel vast. De stof voelt lekker zacht aan en heeft geen snijdende werking. 

Jarretels van Axami

Als je een beetje bekend bent in de wereld van dameslingerie, zal het je niet verbazen dat deze jarretels uit één van de lijnen van Axami komt. Dit merk heeft een grote hoeveelheid items in luxueuze lingerie met een sensuele uitstraling. De kans is zelfs groot dat je de uitstraling van deze jarretelgordel Nettie zal herkennen. De doorzichtige stof, de rode stippen, de rafel afwerking en uiteraard de strikjes komen ook terug in de bijbehorende string en bh, die je uiteraard ook in onze webshop zult vinden. Op deze manier creëer je een mooi setje waar jij en je partner heel bij mee zullen zijn. Neem gerust contact met ons op als je de bijbehorende lingerie niet kunt vinden of als we je kunnen helpen met het uitzoeken van de juiste maat.

Rode jarretelgordel Nettie

Verleidelijke jarretelgordel om een sexy uitstraling compleet te maken

Gemaakt van een stof dat op een mooie manier op je lichaam aansluit

Mooie combinaties te maken met andere lingerie uit deze lijn 

Wellicht vind je deze ook leuk

Soortgelijke artikelen

Recent bekeken

Anna van Rode 9.2 / 10 - 749 Reviews @ Kiyoh
Cookies ! Geef toestemming of stel je eigen keuze in. Manage cookies