Snel antwoord bij vragen
Lingerie voor ALLE maten
Mega kortingen
Gratis verzending BE & NL
Sexy corset Becca
  • Sexy corset Becca-1
  • Sexy corset Becca-2
  • Sexy corset Becca-3
  • Sexy corset Becca-4

Sexy corset Becca

Terug naar overzicht

€ 44,95

Wauw, deze bustier valt op. De doorzichtige cups met daarin een brons gekleurd motief geven de draagster allure.
De beugelcups zijn in het onderste gedeelte licht gewatteerd.

Lees de volledige productomschrijving

  • EAN: 5908305930518

Maak een keuze:

Direct naar betalen

  • Op voorraad
  • Levering 1-2 werkdagen
  • Snel antwoord bij vragen
  • Lingerie voor ALLE maten
  • Mega kortingen
  • Gratis verzending BE & NL

9.2 / 750

‘Geleverd zoals gepresenteerd’

Productomschrijving

Sexy corset Becca

  • De beugelcups zijn in het onderste gedeelte licht gewatteerd. Genoeg wattering om je borsten in een zacht bedje te laten rusten en het grootste gedeelte sensueel te showen.
  • Het zwarte lijfje van dit corset, kleedt slank af. De rekbare licht glanzende stof draagt hier ook een steentje aan bij.
  • Ben jij die vrouw met een volle cup B, een cup C of een kleine cup D en daarnaast niet groter dan 1.75m, dan wordt dit jouw volgende must have.
  • De maattabel is een indicatie. Omdat ieder ontwerp uniek is kun je de maattabel hier beter als een richtlijn nemen en de omschrijving volgen die hieronder wordt gegeven v.w.b. de pasvorm en voor wie geschikt.

Met deze bustier maak jij de blits. Een leuk kadootje voor de ontvanger (en de gever ;)  )
De bustier viel bij ons direct in het oog door de brons gekleurde motieven bij de borsten en aan de voorkant.
Deze kleur steekt waanzinnig stijlvol af tegen het zwart van het corset.
De rijgveter aan de voorkant is voor de sier, alhoewel de kijker er ook door gefascineerd zal raken. Een gedeeltelijk bedekt lichaam laat altijd wat te raden over, zeker als de vrouwelijke vormen benadrukt worden. 

Met de jarretels, die overigens eraf gehaald kunnen worden, de string, een paar sexy kousen en high heels is de 'wauw-look and feel´ totaal compleet. Je kan de bijpassende jarretelkousen hier bestellen.

De jarretels zijn welhaast een must bij dit sexy corset Becca. Strak langs je lichaam getrokken ziet ook veel meer sexy uit.
Ook heel mooi , het stringetje dat erbij geleverd wordt. Daarin komt weer het brons gekleurde motief terug. Geraffineerd is de doorzichtige stof aan de voorkant van het stringetje aangebracht, zodat dit 1 geheel vormt met het ontwerp van het corset.
Natuurlijk wil je weten of dit brons-stuk voor jou geschikt is.

Heb je maat 65-76 gecombineerd met een volle B cup, een C cup of een twijfel C/D cup? Maat S/M is jouw maat.


Heb je maat 77-83 qua omtrek en een volle B cup, C-cup en een kleine D cup : de maat L/XL is het overwegen meer dan waard.


In de maattabel staat dat het geschikt is voor cupmaat A. Door de doorzichtige cups geldt dit echter niet. Helaas.


Tip: Deze bustier zal jou niet flatteren als je normaliter niet voor de doorzichtige cup gaat omdat die jou niet staat. Dat kan bijvoorbeeld als het bovenste gedeelte van de borsten veel minder vol is dan het onderste gedeelte. De nadruk wordt zo op het foute gedeelte van jouw borsten gelegd (de bovenste helft). Doodzonde. Ondanks dat er in het onderste gedeelte een wattering is, betekent dat niet dat je borsten gelift worden. 
Ook minder mooi als jij die geweldige vrouw bent met iets meer buikje en langer dan 1.73m. Het lijfje zou te kort kunnen zijn en laat jouw sensuele heupvet of vrouwelijke buikje dat je zo goed kunt inzetten bij menige kleding en lingerie, nu onprettig zien.

Zoals ook op de afbeeldingen is te zien, heeft dit sexy korset geen haakjes en oogjes. Je dient het over je hoofd aan te trekken.

Niet geschikt voor slappe borsten.

 MAATTABEL 

Anna van Rode 9.2 / 10 - 749 Reviews @ Kiyoh
Cookies ! Geef toestemming of stel je eigen keuze in. Manage cookies