Snel antwoord bij vragen
Lingerie voor ALLE maten
Mega kortingen
Gratis verzending BE & NL
Sexy Stringbody Madame. Cupmaat 70B t/m 90D

Sexy Stringbody Madame. Cupmaat 70B t/m 90D

Terug naar overzicht

€ 49,95 € 21,97

Sexy Stringbody Madame

Lees de volledige productomschrijving

  Maak een keuze:

  Direct naar betalen

  • Op voorraad
  • Levering 1-2 werkdagen
  • Snel antwoord bij vragen
  • Lingerie voor ALLE maten
  • Mega kortingen
  • Gratis verzending BE & NL

  9.2 / 750

  ‘Geleverd zoals gepresenteerd’

  Productomschrijving

  Sexy Stringbody Madame

  Mooie sexy stringbody Madame die verlengd is waardoor hij ook goed past bij vrouwen die langer zijn dan gemiddeld of een buik hebben. Aan de onderkant 3 standen om losser of vaster te maken.

  De cups zijn doorzichtig en hebben een beugel voor de perfecte pasvorm. Ondanks dat de cups doorzichtig zijn, zie je weliswaar de borsten maar nauwelijks de tepel mede door het zwart kanten motief dat erop gestikt is. 

  We hebben een plussize model deze body laten proberen. Mede om aan te tonen dat sexy lingerie niet enkel voor maat 36/38 hoeft te zijn of voor een bepaalde leeftijd.
  Ons Queenie model heeft een cupmaat 90C aan.
  Haar eigen maten: lichaamslengte 1.65m, kledingmaat 44/46, cupmaat 85D/90C.

  Er is gekozen voor de 90C omdat de hele body dan prettiger aan het lichaam sloot. De cups vielen wat groter uit. Een cupmaat 90B had ook gekund.

  Aan de onderkant van deze sexy stringbody Madame zitten 3 standen voor losser of vaster met een afstand van ca. 5cm

  Tip: omdat het vrij lastig kan zijn om de haakjes en oogje te sluiten nadat je de body al aan hebt, is het echt een aanrader om deze haakjes te lsuiten vóórdat je de body aantrekt. Dit bespaart daarnaast tijd.

  Tip van klant: de body bedekt voor een gedeelte de billen. Zijn dus niet geheel bedekt.  De onderkant, waar de sluiting zich bevindt is niet heel smal maar juist wat breder. Voor de ene vrouw een welkom iets, voor de ander juist niet.

  Stringbody ook voor langere vrouwen

  De stringbody is langer gemaakt zodat hij ook past voor vrouwen met een langere lichaamslengte dan gemiddeld en daardoor ook geschikt voor vrouwen met een buik(je).  
  De borsten zijn doorzichtig. Toch valt op dat de tepel nauwelijks zichtbaar is. Daardoor goed te dragen onder je dagelijkse lingerie, maar dus ook om te showen aan je lief als sexy lingerie.
  De bandjes bij de grotere maten zijn naargelang ook breder gemaakt. De kleinere maten minder breed.

  Nadeel: 
  Naast de vele hierboven genoemde voordelen heeft ons inziens de de body als nadeel dat er aan de achterkant een plastic sluiting zit in plaats van een metalen sluiting. Deze plastic sluiting kan wat sneller kapot gaan dan een metalen sluiting. 

  Mocht je kiezen voor een maat die niet voorradig is: bestel tijdig. Deze sexy stringbody wordt speciaal en alleen voor Anna van Rode gemaakt. De levertijd is 1,5 tot 2 weken bj niet voorradig zijn.

  Sexy Stringbody Madame

  ♥ Tekent niet af onder de kleding (billen en borsten)

  ♥ Langer, waardoor geschikt voor >1.75m en Queenies

  Sensueel ontwerp

  Anna van Rode 9.2 / 10 - 749 Reviews @ Kiyoh
  Cookies ! Geef toestemming of stel je eigen keuze in. Manage cookies