Snel antwoord bij vragen
Lingerie voor ALLE maten
Mega kortingen
Gratis verzending BE & NL
Blauwe Lingerie Top en Hipster

Blauwe Lingerie Top en Hipster

Terug naar overzicht

€ 31,95 € 14,47

Blauwe Lingerie Top en Hipster

Lees de volledige productomschrijving

  • EAN: 5903251400214

Maak een keuze:

  • Niet op voorraad
  • Levering 2-5 werkdagen
  • Snel antwoord bij vragen
  • Lingerie voor ALLE maten
  • Mega kortingen
  • Gratis verzending BE & NL

9.2 / 750

‘Geleverd zoals gepresenteerd’

Productomschrijving

Blauwe lingerie top en hipster

Als je op zoek gaat naar een stijlvol maar sexy setje om in te slapen, is dit blauwe satijnen nachthemd met bijbehorend broekje zeker een optie! Bij het vormgeven van deze lingerie is er gekozen voor een heerlijke combinatie van satijn en kant. Het satijn voelt fijn aan de huid. De afwerking van kant zorgt voor een extra cachet. Zoals je op de afbeelding kunt zien is dit zeker het geval bij de hipster maar zeker ook bij de afwerking aan de bovenzijde van het nachthemd. De huid en de vrouwelijke vormen zijn zichtbaar maar de tepels niet. De vrij laag uitgesneden zijkanten maken de sexy uitstraling volledig compleet.  

Deze blauwe lingerie top en hipster is vooral geschikt als nachtkleding bij wat stevigere gebouwde vrouwen met wat meer rondingen. Bij deze vrouwen zal dit setje een mooie pasvorm hebben. Vanaf cup C wordt het kant bij de cups op een mooie wijze gevuld. Als je een kleinere cupmaat (A/B) hebt, is dit setje wat minder geschikt voor je. Je kunt uiteraard kiezen voor een kleinere maat maar we kunnen je dan géén garantie geven dat top en hipster perfect passen. Je moet uiteraard voorkomen dat de lingerie je vrouwelijke vormen niet op zijn mooist laat zien. Dan kun je je beter laten inspireren door de andere keuzemogelijkheden in onze webshop.    

DKaren Belinda, blauw satijnen nachthemd met broekje

Dit blauw satijnen nachthemd met broekje heeft de naam Belinda meegekregen. Het is één van de items van het bekende lingeriemerk DKaren. Het kant van de top en hipster is stretchy. Bij het satijn die in deze nachtkleding is verwerkt is dit uiteraard niet het geval. Deze lingerie is gemaakt van 100% Polyester. DKaren bewijst dat je met een mooie en stijlvolle uitstraling je bed in kunt stappen!

Blauwe lingerie top en hipster als nachtkleding

♥ Een stijlvol maar sexy setje om in te slapen

♥ Vormgeven met een heerlijke combinatie van satijn en kant

 Vooral geschikt als nachtkleding voor vrouwen met wat meer rondingen 

Wellicht vind je deze ook leuk

Soortgelijke artikelen

Recent bekeken

    Anna van Rode 9.2 / 10 - 749 Reviews @ Kiyoh
    Cookies ! Geef toestemming of stel je eigen keuze in. Manage cookies