0item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Product was successfully added to your shopping cart.
Stel een Aflopende Directie in

   

Onderdelen 1 tot 24 van totaal 448

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Stel een Aflopende Directie in

   

Onderdelen 1 tot 24 van totaal 448

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Sexy lingerie is er voor alle maten en in diverse kleuren.


Weet jij eigenlijk al welk lingerie type je bent? - of nog moeilijker, - voor welk lingerie type je een cadeautje wilt kopen?

Voordat je in de stress raakt of het gevoel hebt dat jij het eigenlijk onderschat hebt; lees er alles over in deze blog.

Ook een opfrissertje voor als je reeds weet welke lingerie jou het mooiste staat. Kortom; een kort artikel met waardevolle info zodat jij, ja ook jij als man, snel een bewuste keuze kunt maken bij een eventuele aankoop. Lees Welk lingerie type ben jij?

Ook voor de moeilijke cupmaten en de grote maten wordt tegenwoordig lingerie geproduceerd van een mooie kwaliteit en met een knipoog naar sensualiteit. Iedere vrouw is mooi op haar eigen manier en daarbij past bepaalde lingerie.

Een man gaat voor sexy lingerie, terwijl de vrouw het belangrijk vindt dat lingerie mooi afkleedt. Hierin is ze erg kritisch. Buikje, borsten, billen worden onder een loep gelegd. Wat voor de man mooi genoeg is, is dat voor een vrouw bij lange na nog niet. Een vrouw weet vaak ook wat haar goed staat en twijfelt hooguit nog over de maat of de kwaliteit.

Wil je, als man, een vrouw verassen met lingerie, vraag dan een beetje van tevoren, check haar lingerie. Ben jij de man die zijn partner eens in wat anders wil zien dan alleen maar saaie BH's, slips, kies dan niet direct voor de meeste gewaagde combinatie, maar een tikkeltje sensueler. De ene vrouw staat een bustier beter, de andere juist dat sexy korset. Of je nu kiest voor een setje, die gebroken witte kimono, de zwarte slipdress, of die sexy string; zolang het bij jouw type past is er altijd wel een artikel wat zal staan.

Tip: kleuren zeggen heel veel over het type vrouw. Koop je voor een gepassioneerd type, een nuchtere stijlvolle vrouw of eerder een romantische vrouw. Of heeft ze van alles wat in zich? Wellicht kan dit artikel je helpen bij de keuze van de juiste kleur. Lees welke sexy lingerie kleur past bij jou?

Vind je moeilijk om te kiezen? We helpen je graag. Stuur ons een mail of druk op de chatknop. Whatsappen, bellen kan natuurlijk ook. We kijken graag met je mee en kunnen je adviseren over die zwarte, witte of rode lingerie die je in gedachten hebt.

Sexy Lingerie