Snel antwoord bij vragen
Lingerie voor ALLE maten
Mega kortingen
Gratis verzending BE & NL
Sexy Rode Teddy
  • Sexy Rode Teddy-1
  • Sexy Rode Teddy-2

Sexy Rode Teddy

Terug naar overzicht

€ 39,95

Sexy Rode Teddy

Lees de volledige productomschrijving

  • EAN: 5908305949572

Maak een keuze:

Direct naar betalen

  • Directe verwerking
  • Levering 2-5 werkdagen
  • Snel antwoord bij vragen
  • Lingerie voor ALLE maten
  • Mega kortingen
  • Gratis verzending BE & NL

9.2 / 750

‘Geleverd zoals gepresenteerd’

Productomschrijving

Sexy rode teddy

Zoals je ziet is dit een rode teddy met een zeer sexy uitstraling. Wil jij heerlijk shinen vanavond? Dan is deze lingerie absoluut jouw keuze! De kleur rood staat voor passie, opwinding en levenskracht. Dit is het signaal wat je met deze sexy rode teddy duidelijk uitstraalt! Het zien van deze lingerie zal de hartslag van het je partner sneller doen kloppen! Heerlijke lingerie voor een onvergetelijk erotisch avondje! Wanneer ga jij je partner verklappen dat deze stringbody een open kruisje heeft?

Deze sexy rode teddy is gemaakt van een mooi vormgegeven dunne (licht doorzichtige) kanten stof die op een mooie manier aansluit op het lichaam. De stof bedekt je borsten op een sexy wijze. De beugel van de bh is aan de buitenkant zichtbaar en onderstreept het sexy karakter van deze teddy. Daarnaast dragen de beugels bij aan de goede pasvorm. Je borsten worden op een prettige manier ondersteund. Het setje is vrij hoog uitgesneden aan de heupen en bij de rug laag uitgesneden. Dit maakt dat deze body heel mooi zal staan bij vrouwen met een langer bovenlijf. Je kunt je benen op de meest sexy wijze benadrukken.

Rode stringbody met een zeer sexy uitstraling 

Dat deze rode stringbody uit de collectie van Passion komt zal je niets verbazen. Deze lingerie onderstreept de naam van dit merk want je zult absoluut passie uitstralen als je deze teddy draagt! De lingerie is verkrijgbaar in diverse maten. Het setje heeft geen sluiting aan de achterzijde. Je moet er dus voorzichtig instappen. De stof van de teddy is niet stretchy. De zwarte bandjes aan de voorkant en over de schouders zijn verstelbaar en rekken iets mee. Dit komt de pasvorm van deze mooie lingerie uiteraard ten goede. Ben jij klaar voor pure passie?! 

Maat S/M is geschikt voor kledingmaat 34/36
Maat L/XL is geschikt voor kledingmaat 38

Sexy rode teddy

Rode stringbody met een zeer sexy uitstraling 

Vormgegeven met een dunne licht doorzichtige kanten stof 

Mooie lingerie voor vrouwen met een langer bovenlijf

Wellicht vind je deze ook leuk

Soortgelijke artikelen

Anna van Rode 9.2 / 10 - 749 Reviews @ Kiyoh
Cookies ! Geef toestemming of stel je eigen keuze in. Manage cookies