Snel antwoord bij vragen
Lingerie voor ALLE maten
Mega kortingen
Gratis verzending BE & NL
Reacties  van blije klanten

Anna van Rode - 19 / Mar / 2024

Reacties van blije klanten

Ik geniet van tevreden klanten en hun berichten aan mij.<br />
En van deze mag ik jullie laten meegenieten!

Motivatie

Lingerie is mijn passie die ik graag met jullie deel.
Het maakt me dan ook super blij als ik leuke berichtjes van jullie ontvang over de lingerie die jullie bij mij hebben gekocht.
Dit motiveert me om op schattenjacht te gaan en nog meer pareltjes in mijn webshop met jullie te kunnen delen.

Hieronder een berichtje dat ik mocht ontvangen waar ik heel blij van werd en dat ik met jullie mag delen. 

Mijn klant schrijft

Goedemiddag Anna,

Gistermiddag stuitte ik toevallig op jullie website en toen ik de gebroken witte bikini met die 'stoute' ritsen en dikkere, gevoerde stof zag, was ik meteen verkocht. Ook was de prijs laag en rekenen jullie geen verzendkosten. Dus ik maakte meteen een account aan en plaatste de bestelling. 

Tot mijn grote verbazing plofte er zojuist rond het middaguur een pakketje op mijn deurmat en ik herkende de afzender niet meteen. Maar goed, mijn naam stond erop dus ik maakte het voorzichtig open. 

Toen zag ik een mooie, rode, kartonnen envelop met daarin de nog geen 24 uur geleden bestelde bikini en het broekje. En ook nog een hele leuke boodschap op de bijgevoegde pakbon. Ik was heel blij verrast! 

Omdat ik het in de woonkamer had open gemaakt, zag mijn man het ook en was onder de indruk. Hij vroeg of ik direct het wilde passen en niet zou wachten tot 's avonds de kinderen in bed lagen. Dus in het toilet kleedde ik me om (ik hield voor de hygiëne mijn eigen (zwarte) slipje eronder aan natuurlijk) en in de gang bekeek ik mezelf voor de spiegel. In één woord: Prachtig! En het zat ook nog eens heel lekker! Dat overkomt me niet vaak bij een bikini. Ik ben 170cm lang en weeg 50kg. Mijn cup-maat is 70A of 70B. Vaak heb ik triangel bikini's nodig die ik strak aan kan snoeren. 

Omdat ik wist dat dit setje een blijvertje zou zijn trok ik gauw mijn zwarte slipje er onderuit om te zien en te voelen hoe het bikinibroekje op mijn huid zou staan. Prima natuurlijk! Ook de kleur van zowel de stof als van de ritsen kunnen mij bekoren. De ritsen zijn mooi koperkleurig wat in deze combinatie iets meer ingetogen (en daardoor stijlvoller) staat dan bijvoorbeeld goud. 

Ondertussen was mijn man ook naar de hal gelopen om het resultaat te bekijken en ook hij was erg onder de indruk. Hij moest wel meteen alle ritsen uitproberen en vond het fijn dat ze niet "blind" op de stof waren gezet. Zo kon hij echt iets zien (en voelen!) wat erachter verborgen zat. Hij kon zijn handen bijna niet meer van me afhouden! 

Hoe zal dat straks met mooi weer op het strand zijn?

Kortom, ik ben zeer tevreden en mijn man is zeker ook heel blij met jullie (en met zijn vrouw natuurlijk) 

En jij?

Heb je iets gekocht in mijn webshop?
Dan hoor ik graag je ervaring, dat is mijn motivatie om mijn passie voor lingerie te delen.

Mocht je een pareltje zien maar twijfel je of heb je er vragen over? 
Stel ze, je kan me op verschillende manieren bereiken:

Mail, whatsapp, bellen, messenger en zelfs een privé berichtje via instagram 

Mocht het niet helemaal positief zijn hoor ik dat ook graag. Ik leer en verbeter me graag, en wie weet heb ik zelfs een oplossing om het wel helemaal positief te laten zijn.

Anna van Rode 9.2 / 10 - 749 Reviews @ Kiyoh
Cookies ! Geef toestemming of stel je eigen keuze in. Manage cookies