Snel antwoord bij vragen
Lingerie voor ALLE maten
Mega kortingen
Gratis verzending BE & NL
Volgens hem, volgens haar 2

Anoniem - 26 / Jan / 2023

Volgens hem, volgens haar 2

Het ideale lingeriesetje volgens hem, volgens haar

Lingerie voorkeur

Jij kijkt toe terwijl ik jouw nieuwste lingerie-cadeautje show: een setje met een smalle string, een beha met heel laag uitgesneden cups, sexy jarretels. Gemaakt van zwarte, glanzende stof. Stoer en sexy tegelijk. In mijn kledingkast ligt een flinke verzameling mooie luxe lingerie, maar nog niet zo veel in deze stijl. Toch herken ik er jouw voorkeur in: de jarretels, de gewaagde beha. Lingerie moet voor jou chic zijn, een beetje klassiek, en liefst behoorlijk onthullend.

Ik kan zien dat je geniet van de 'lingerie show' die ik geef. Voor jou is het cadeautje in elk geval geslaagd.

Ik ben eigenlijk wel benieuwd wat jij denkt als je zoiets voor mij uitzoekt, welk beeld je voor je ziet terwijl je in webshops rondkijkt en op plaatjes van mooie lingeriemodellen klikt. Waarom koos je dit uit?

Als ik iets moois zie, een mooie lingerieset in een webshop, bedenk ik hoe het jou zal staan. Ik kijk of ik de kleur mooi vind en hoe het bij jouw figuur past.
Ik vind lingerie met kant en bandjes mooi, maar ook stoerdere lingerie met een 'fetisj' tintje. Het staat jou allemaal prachtig vind ik. Ik hou niet zo van hemdjes en bodies, wel van luxe setjes met jarretels.

Misleiding?

Laat je je dan niet te veel verleiden, of misschien een beetje misleiden door de mooie jonge modellen op de foto's in de webshop? Dat zijn bijna altijd prachtige slanke vrouwen met ideale maten. Mijn lijf is minder strak, niet zo slank, mijn rondingen niet zo stevig... Een lingeriesetje staat bij mij altijd anders dan bij een model. Als je heel eerlijk bent, staat het mij dan niet minder mooi, minder sexy?

Juist niet, als jij het draagt is dat veel sexier en spannender dan een plaatje in een webshop. Jij bent echt, puur natuur, met rondingen, zacht en vrouwelijk. Lingerie is versiering van jouw lijf. Jarretels met mooie glanzende kousen geven jou nog mooiere benen. Het is supervrouwelijk, luxe, niet alledaags.
En een beha die alles bedekt vind ik zonde van jouw figuur, het is juist mooi en sexy als het net wat meer laat zien.

Comfortabel versus Verleidelijk

Wat jij voor mij uitkiest laat zeker meer zien... Voor jou wordt de keuze niet bepaald door de vraag of het functioneel en comfortabel is. 

Voor mij? Niet altijd. Soms is sexy en verleidelijk het belangrijkste, en hoeft het niet praktisch te zijn.Maar verleidelijk is ook mezelf er goed in voelen, comfortabel. Lingerie mag mijn 'figuurprobleempjes' bedekken, mijn onzekerheden verhullen. Een beetje 'shapen' en ondersteunen. De nadruk leggen op mijn sterke punten. Jouw smaak in lingerie is mooi en sexy, maar soms voor mij onpraktisch, zelfs een beetje ongemakkelijk. 

Kousen met jarretels zijn onhandiger dan stay up-kousen: de bandjes en clips moeten precies goed zitten om te zorgen dat alles op zijn plek en mooi recht blijft zitten. Een smalle string is mooi maar legt tegelijk de nadruk op mijn vollere heupen en billen. Een heel gewaagde beha geeft mijn niet zo stevige boezem bijna geen steun. En het liefst maak je het plaatje compleet met deze hele hoge naaldhakken, waar ik maar net op kan lopen. 

Voor mij hoef je niks te verhullen of te ondersteunen. Al snap ik natuurlijk wel dat jij dat zelf soms een beetje ongemakkelijk vindt. 
Maar ik vind het juist super mooi als je desondanks toch die jarretels, hoge hakken en gewaagde beha draagt, voor mij, en jezelf laat zien. 

Ik vind jou een prachtige vrouw, ik hou van lingerie die jouw figuur perfect laat zien.
Jouw lange benen, vollere heupen, jouw natuurlijke borsten.

Sexieness uitstralen in onzekerheid

Heel lief dat je dat zegt... Maar eigenlijk zeg je ook dat je geniet van mijn onzekerheden, mijn ongemak. Van lingerie die net iets meer van mij blootgeeft dan ik zelf zou willen. 
Met jouw cadeautjes bepaal jij hoeveel ik blootgeef, hoe ik mezelf aan jou laat zien.
Want je weet dat ik alles wat je voor mij uitkiest, alles waarin je mij wilt zien, ook voor jou aantrek.

Ik weet dat je je soms ongemakkelijk en onzeker voelt, vooral over je borsten. Ik vind ze mooi en sexy, en een gewaagde beha laat ze perfect zien. Ik vind het spannend als je voor mij je aarzeling opzij kunt zetten en je boezem showt, mooi versierd en omlijst. Maar voor mij gaat het ook om het hele plaatje, wat jij uitstraalt als je mooie lingerie draagt. Je bent sexy als je trots bent op je lijf, je benen, je vrouwelijke vormen. Lingerie is voor mij bedoeld om jouw vrouwelijkheid te laten zien. 

Femme fatale

Vind je het mooier en opwindender als je weet dat ik sexy lingerie die jij uitkiest, zelf net iets te onthullend vind? Als het voor mij ongemakkelijk voelt?

Hmm... ja, dat maakt het wel extra spannend. Ik houd van de 'boudoir'-sfeer, het stoute van sexy lingerie. Het maakt van jou een femme fatale. Een mooie mondaine vrouw, 'sophisticated', stijlvol. En een beetje brutaal, provocerend. Het maakt me trots als ik jou zo zie. 

Het droombeeld

Het klinkt alsof ik jouw ultieme fantasie vervul als ik spannende lingerie draag. Een droombeeld. 

De vrouw van mijn dromen, schat...

Wat lingerie kan doen

Trots glimlachend draai ik me nog eens om, show mijn glanzende kousen, vastgemaakt aan jarretelbandjes, en mijn boezem, lichtjes opgetild door de lage cups van mijn beha. Ik voel me mooi, krachtig, sexy. Ongelooflijk wat een paar geraffineerde stukjes stof, een paar bandjes en beugels, voor een vrouw kunnen doen.

 

 
Anna van Rode 9.2 / 10 - 749 Reviews @ Kiyoh
Cookies ! Geef toestemming of stel je eigen keuze in. Manage cookies