Snel antwoord bij vragen
Lingerie voor ALLE maten
Mega kortingen
Gratis verzending BE & NL
Body met voorgevormde beugel Molly

Body met voorgevormde beugel Molly

Terug naar overzicht

€ 47,95 € 17,37

Body met voorgevormde beugel Molly

Lees de volledige productomschrijving

  • EAN: 5053596375415

Maak een keuze:

Direct naar betalen

  • Op voorraad
  • Levering 1-2 werkdagen
  • Snel antwoord bij vragen
  • Lingerie voor ALLE maten
  • Mega kortingen
  • Gratis verzending BE & NL

9.2 / 750

‘Geleverd zoals gepresenteerd’

Productomschrijving

Body met voorgevormde beugel Molly

Deze body met voorgevormde beugel (model Molly) bewijst dat er mooie lingerie is voor vrouwen van alle leeftijden en dat het niet uitmaakt welke maat je hebt. Iedere vrouw kan zich heerlijk voelen in lingerie. Body Molly is een roze corset die gemaakt is van prachtige stoffen die zacht en een beetje stretchy zijn. Zoals je ziet is dit een body en een corset in één. De zachtroze kleur van deze body staat eigenlijk bij iedereen. Je hoeft niet eens mooi bruin te zijn om deze body te kunnen dragen. Ook met een wat bleke huidskleur zal deze body jou uitstekend staan. 

De body is op een mooie en stijlvolle manier vormgegeven. In het midden lopen twee doorzichtige strepen waardoor huid te zien is. De achterzijde is in z’n geheel doorschijnend. De body kan open en dicht worden gemaakt met haakjes aan de achterzijde. De twee banden die bij de borst lopen, zijn ook verstelbaar zodat je de ideale pasvorm voor jouw lichaam kunt creëren. Hierdoor is deze body Molly uitstekend geschikt om te dragen als je bijvoorbeeld wat breder gebouwd bent bij de heupen of een buikje hebt.

Body voor vrouwen met een iets grotere maat

Body Molly is lingerie voor vrouwen van alle leeftijden. Deze body is gemaakt van stoffen die van een uitstekende kwaliteit zijn. Deze lingerie zal dan ook aanvoelen als tweede huid. De body is verkrijgbaar in diverse maten. Het is wel goed om te vermelden dat de body niet mooi zal passen als je een langer bovenlijf hebt. Als je langer bent dan 1.75m kun je beter een andere body uitkiezen. Uiteraard kun je hiervoor uitstekend op deze website terecht want wij hebben volop keuze in mooie lingerie voor dames met een maatje meer. Laat je gerust inspireren!

Body met voorgevormde beugel Molly

♥  Mooie plussize lingerie voor vrouwen van alle leeftijden

♥  Verstelbaar om de ideale pasvorm te creëren 

  Geschikt voor vrouwen met een niet al te lang bovenlijf 

Anna van Rode 9.2 / 10 - 749 Reviews @ Kiyoh
Cookies ! Geef toestemming of stel je eigen keuze in. Manage cookies