Snel antwoord bij vragen
Lingerie voor ALLE maten
Mega kortingen
Gratis verzending BE & NL
Nieuw in lingerie

Nieuw in lingerie

Anna van Rode voegt met regelmaat nieuwe lingerie toe. Lingerie siert je lichaam, maakt je bewuster van je lijf, laat de ander stralen bij het kijken ernaar en tovert een glimlach op je eigen gezicht.

Voordat je besluit om je babydoll, slipdress, kimono, bustier, korset of sexy setje te kopen, doorloopt je brein heel wat fases. Bij de een gaat dit vlugger dan bij een ander.

Dat is mede afhankelijk van een aantal factoren.
Snelle levering: Vanuit onze kant zorgen we er alvast voor dat je bestelling zo snel mogelijk op de bestemming komt die jij wenst.
Eerlijkheid: Daarnaast proberen we een eerlijke, duidelijke omschrijving aan jou te geven. Dat geldt eveneens voor de maten die erbij worden vermeld.
Maattabel : 'ben je heel bewust op zoek naar dat ene artikel of twijfel je juist, weet je wat jouw lichaam (of dat van de begunstigde) het beste staat of juist niet, ken je de lichaamsmaten?
Bloggen: Omdat je bij een online winkel niet kunt passen, hopen we door middel van een blog over "lichaamstypes en lingerie" ook hierover duidelijkheid te geven en deze twijfels om te zetten naar zekerheid.

Anna van Rode 9.2 / 10 - 749 Reviews @ Kiyoh
Cookies ! Geef toestemming of stel je eigen keuze in. Manage cookies