Snel antwoord bij vragen
Lingerie voor ALLE maten
Mega kortingen
Gratis verzending BE & NL
Corset Amora

Corset Amora

Terug naar overzicht

€ 59,95 € 21,97

Corset Amora

Lees de volledige productomschrijving

  • EAN: 5902666216113

Maak een keuze:

  • Niet op voorraad
  • Levering 2-5 werkdagen
  • Snel antwoord bij vragen
  • Lingerie voor ALLE maten
  • Mega kortingen
  • Gratis verzending BE & NL

9.2 / 750

‘Geleverd zoals gepresenteerd’

Productomschrijving

Corset Amora

Ben jij een liefhebber van zwart-rode lingerie? Dan is deze corset Amora zeker voor jou geschikt als je op zoek bent naar lingerie waarin je een sexy uitstraling zult hebben. Zoals je ziet heeft is dit corset bij het buikgedeelte gemaakt van doorzichtige stof. De cups zijn voorzien van beugels waardoor je borsten goed tot uiting komen. De rode kanten afwerking boven bij het bh gedeelte en aan de onderzijde van het corset geven net dat stijlvolle karakter aan deze lingerie. Het strikje in het midden bij de borst maakt het uiteraard helemaal af!

Aan de onderzijde van het corset zitten bandjes om de lingerie te bevestigen aan je kousen. Daarnaast kun je het corset aan de zijkant dicht maken met een aantal haken en oogjes. Daar kom je wel wat lastig bij maar als je er wat handigheid in hebt, lukt dit zeker. Uiteraard zal deze cup het mooiste bij je staan als je mooie volle borsten hebt. De parelketting die je op de afbeelding ziet is enkel ter verfraaiing om je te inspireren. Deze wordt niet meegeleverd.

Corset van het merk Gracya met een sexy maar stijlvolle uitstraling

Deze corset Amora is één van de items van het merk Gracya. Dit is een gerenommeerd lingeriemerk dat een collectie van elegante lingerie op de markt brengt. Het merk is onderscheidend door luxueuze materialen te combineren met kant, net of borduursels zoals je ziet bij dit corset Amora. Deze lingerie heeft een mooie pasvorm en zal op een mooie manier op je lichaam aansluiten. Je zult je er comfortabel in voelen maar ook je vrouwelijke flair een heerlijke boost in geven. Als je iets meer een buikje hebt, zal deze lingerie iets minder flatteus zijn. Daarnaast moet de combinatie zwart en rood je natuurlijk wel staan. Dit is vaak meer het geval bij vrouwen die een iets donkere haarkleur hebben en een niet te lichte huid. Past dit corset niet helemaal bij jou? Laat je dan gerust verder inspireren in deze webshop. Je vindt hier ongetwijfeld een mooi corset dat jou helemaal past!  

Corset Amora

Lingerie met een sexy maar stijlvolle uitstraling

Vooral geschikt voor vrouwen met iets vollere borsten 

Uitstekend te combineren met een mooie slip, string en kousen

Wellicht vind je deze ook leuk

Soortgelijke artikelen

Recent bekeken

    Anna van Rode 9.2 / 10 - 749 Reviews @ Kiyoh
    Cookies ! Geef toestemming of stel je eigen keuze in. Manage cookies