Snel antwoord bij vragen
Lingerie voor ALLE maten
Mega kortingen
Gratis verzending BE & NL
Corset Autum

Corset Autum

Terug naar overzicht

€ 59,95 € 21,97

Corset Autum

Lees de volledige productomschrijving

  • EAN: 6017429970924

Maak een keuze:

  • Niet op voorraad
  • Levering 2-5 werkdagen
  • Snel antwoord bij vragen
  • Lingerie voor ALLE maten
  • Mega kortingen
  • Gratis verzending BE & NL

9.2 / 750

‘Geleverd zoals gepresenteerd’

Productomschrijving

Corset Autum

Als je dit corset met een paar woorden zou moeten omschrijven is de kans groot dat je de woorden “mooi” en “stijlvol” zult gebruiken. Dit is echt classy lingerie waar je zeker in gezien kunt worden! Corset Autum is een donker paars corset dat op het eerste oog donkerblauw oogt. Boven bij de bh is het kant mooi afgewerkt met roze details. Deze detaillering komt weer terug aan de onderzijde van het corset. Het roze lint maakt de stijlvolle uitstraling van deze lingerie op een mooie manier af. 

Dit corset heeft een mooie pasvorm omdat je deze lingerie perfect kunt aanpassen op je lichaam. Dit doe je door de elastische bandjes aan de achterzijde iets strakker of iets losser te zetten. Hierdoor is dit corset overigens ook uitstekend geschikt als je iets meer een buikje hebt. Daarnaast is het ook erg handig als je bijvoorbeeld een smalle taille en/of brede heupen hebt. Het passend maken van dit corset hoef je overigens maar een keer te doen. Daarna kun je het corset altijd over je hoofd aantrekken. Dit zal erg makkelijk gaan omdat de elastische bandjes uiteraard meegeven. De cupmaat valt wel wat klein uit. Hierdoor is de zijkant van de borst voor een deel zichtbaar. Dit corset is voorzien van beugels in de cups.

Classy corset van Sawren

Dit classy corset komt uit de lijn van Sawren. Dit is een merk dat lingerie met een luxueuze en stijlvolle uitstraling ontwerpt en op de markt brengt. Sawren hanteert een Europese maatvoering. Hou er bij deze lingerie rekening mee dat je lichaamslengte van belang is of dit corset Autum je goed staat. Als je langer bent dan 1.75m, of je hebt een langer bovenlijf, kun je beter een ander corset uitkiezen. Hiervoor kun je uitstekend in onze webshop terecht. Daar kun je ook een mooie (bijbehorende) string, slip of mooie kousen vinden waarmee je dit corset kunt combineren. Overigens kun je bij dit corset de bandjes waarmee je de kousen kunt bevestigen ook eraf halen als je géén kousen wilt dragen.     

Corset Autum

Mooie classy lingerie met een stijlvolle uitstraling

Uitstekend geschikt je iets meer een buikje, een smalle taille of brede heupen hebt

Lingerie met elastische bandjes aan de achterzijde volledig op je lichaam af te stemmen 

Wellicht vind je deze ook leuk

Soortgelijke artikelen

Recent bekeken

Anna van Rode 9.2 / 10 - 749 Reviews @ Kiyoh
Cookies ! Geef toestemming of stel je eigen keuze in. Manage cookies