Snel antwoord bij vragen
Lingerie voor ALLE maten
Mega kortingen
Gratis verzending BE & NL
Jarretel Jurkje Marnie

Jarretel Jurkje Marnie

Terug naar overzicht

€ 62,95 € 21,97

Jarretel Jurkje Marnie

Lees de volledige productomschrijving

  • EAN: 6017421295216

Maak een keuze:

  • Niet op voorraad
  • Levering 2-5 werkdagen
  • Snel antwoord bij vragen
  • Lingerie voor ALLE maten
  • Mega kortingen
  • Gratis verzending BE & NL

9.2 / 750

‘Geleverd zoals gepresenteerd’

Productomschrijving

Jarretel jurkje Marnie

Dit Jarretel jurkje (model Marnie) levert het bewijs dat je er ook sexy en zeer verleidelijk uit kunt zien als je een maatje meer hebt. Dit is lingerie waar iedere vrouw zich heerlijk in zal voelen. Dit heeft uiteraard niet alleen te maken met het draagcomfort maar ook met de uitstraling van dit jarretel jurkje. De achterzijde van de body is volledig van kant waar je doorheen kunt kijken. Bij de voorzijde is dit niet het geval maar op borsthoogte is het jurkje wel voor een deel van doorzichtig kant gemaakt. Hierdoor zijn de tepels net wel of net niet te zien, dat is bij iedere vrouw uiteraard anders. Of de tepels net wel of net niet te zien zijn, dit stukje kant geeft dit jarretel jurkje Marnie een mooi spannend karakter. Je partner zal er niet op uitgekeken raken.

Deze zwarte bodysuit is voorzien van een gouden ritssluiting aan de achterzijde. Daarnaast bevat dit jarretel jurkje een extra haakjessluiting boven de rits. De banden bij de schouders zijn breed en verstelbaar. Hierdoor is het draagcomfort van dit jurkje prima. Het is een fijne jurk om te dragen en je blij te voelen om wie je bent. Gewoon lekker genieten dus!

Zwart jurkje van Felicity Hayward

Dit zwarte jurkje komt uit de collectie van Felicity Hayward. Dit is een lingeriemerk met een mooie collectie in plus size lingerie. Dit merk laat zien dat iedere vrouw zich sexy en mooi kan kleden, ook als ze net een maatje meer heeft. Het jarretel jurkje Marnie is uiteraard aan de onderzijde voorzien van banden om kousen aan te bevestigen. Het handigste is om deze lingerie te combineren met kousen zonder siliconen rand. De siliconen maken het niet onmogelijk om de jarretels bevestigen maar je zult merken dat het wel wat moeilijker zal gaan. Uiteraard kun je onder dit jurkje ook een mooi broekje of een sexy string dragen. Ook hiervoor zul je zeker slagen in onze webshop!

Jarretel jurkje Marnie

Mooie lingerie voor vrouwen met een maatje meer

Gemaakt van satijn dat aan de achterzijde en op borsthoogte doorzichtig is

Goed te combineren met kousen zonder siliconen rand

Wellicht vind je deze ook leuk

Soortgelijke artikelen

Recent bekeken

    Anna van Rode 9.2 / 10 - 749 Reviews @ Kiyoh
    Cookies ! Geef toestemming of stel je eigen keuze in. Manage cookies