Snel antwoord bij vragen
Lingerie voor ALLE maten
Mega kortingen
Gratis verzending BE & NL
String Elif Wit met Blauw

String Elif Wit met Blauw

Terug naar overzicht

€ 14,95 € 11,97

String Elif.
Mooie brazilian string in gebroken witte stof met romantische doorzichtig kant waarin lichtblauw en geraffineerd een beetje zwart zit verwerkt.

Lees de volledige productomschrijving

    Maak een keuze:

    Direct naar betalen

    • Op voorraad
    • Levering 1-2 werkdagen
    • Snel antwoord bij vragen
    • Lingerie voor ALLE maten
    • Mega kortingen
    • Gratis verzending BE & NL

    9.2 / 750

    ‘Geleverd zoals gepresenteerd’

    Productomschrijving

    String Elif

    String Elif is een mooie Brazilian string waarin een prachtige combinatie is gemaakt tussen een gebroken witte stof met romantisch doorzichtig kant. De lichtblauwe decoratie (met zwarte elementen) geeft een beetje ondeugende uitstraling aan het broekje. De string valt gedeeltelijk over de billen. Het is dus een soort boxerstring die je dagelijks kunt dragen maar ook je partner zal er graag naar kijken. 

    Je zult merken dat deze string een prettige pasvorm heeft. Het broekje is gemaakt van een stretchy stof en sluit mooi aan op je lichaam zonder dat het zal knellen. Daarom kun je prima voor de grotere maat kiezen als je een twijfelmaat hebt. String Elif is voorzien van een katoenen kruisje. De bandjes aan de zijkanten kun op je eigen gewenste hoogte dragen dus net boven de heupen of net eronder. 

    Brazilian boxerstring met een ondeugende uitstraling

    String Elif is verkrijgbaar in zeer veel maten dus jouw maat zit er ongetwijfeld bij. Deze Brazilian boxerstring is gemaakt van stoffen die van een uitstekende kwaliteit zijn. Hiermee is deze lingerie prima geschikt om dagelijks te dragen. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om dit ondergoed te dragen op die speciale momenten die we allemaal wel kennen. Je kunt een mooie combinatie maken als je de bijpassende stringbody van Elif of het Elif corset erboven draagt. Deze lingerie heeft uiteraard dezelfde ondeugende uitstraling. Ook deze items zijn in een grote diversiteit aan maten verkrijgbaar waardoor je er ook leuk kan uitzien als je een maatje meer hebt. Laat je gerust inspireren in deze webshop!

    String Elif, wit met blauw kant

    Mooie romantisch uitziende lingerie 

    Voelt zacht aan en heeft een prettige pasvorm. 

    In zeer veel maten verkrijgbaar 

     

     

    Recent bekeken

    Anna van Rode 9.2 / 10 - 749 Reviews @ Kiyoh
    Cookies ! Geef toestemming of stel je eigen keuze in. Manage cookies