Snel antwoord bij vragen
Lingerie voor ALLE maten
Mega kortingen
Gratis verzending BE & NL
Stringbody Maica

Stringbody Maica

Terug naar overzicht

€ 84,95 € 23,37

Stringbody Maica

Lees de volledige productomschrijving

  • EAN: 3700436083468

Maak een keuze:

  • Niet op voorraad
  • Levering 2-5 werkdagen
  • Snel antwoord bij vragen
  • Lingerie voor ALLE maten
  • Mega kortingen
  • Gratis verzending BE & NL

9.2 / 750

‘Geleverd zoals gepresenteerd’

Productomschrijving

Zwart met brons gekleurde stringbody

Het zal je weinig moeite kosten om een idee te krijgen hoe jouw partner zal reageren als je deze zwart met brons gekleurde stringbody aan hebt. Zoals je ziet, is dit een loszittende body gemaakt van zwarte geruite tule waarin een brons gouden draad verweven is. Deze tule wordt gecombineerd met zwart satijn. De kleurcombinatie van zwart en brons geven een stijlvol en een wat exclusief karakter aan deze lingerie. 

Het ontwerp (met een enkele sluiting op borsthoogte) geeft deze zwart met brons gekleurde stringbody zeker geen ordinaire uitstraling maar juist smaakvol en licht erotisch. Met de jarretels wordt uiteraard een stijlvolle combinatie gemaakt. Naast de sluiting aan de voorzijde kan de body aan de onderzijde open en dicht worden gemaakt. Het satijn bij de mouwen maakt deze erotisch chique uitstraling helemaal af. Het nadeel hiervan is alleen dat het geen rekbare stof is. Het is daarom moeilijker aan- en uit te trekken als je wat grotere handen hebt. Wel even iets om rekening mee te houden dus.

Stringbody Maica van Maison Close

Deze Maica stringbody komt uit de lingerielijn van het Franse Maison Close. Dit is een uniek lingeriemerk dat op een stijlvolle manier de grens opzoekt tussen kleding en lingerie. Hieruit zijn een aantal opvallende ontwerpen ontstaan die nét even anders zijn dan dat je gewend bent bij lingerie. De stoffen die in de lingerielijn van Maison Close worden gebruikt zijn van de hoogste kwaliteit. Heb je interesse om deze zwart met brons gekleurde stringbody te bestellen? Let dan vooral even op dat je de juiste maat kiest met betrekking tot de lengte van de body en het broekje. De stof van de string is gemaakt van stof die niet stretchy is.    

Zwart met brons gekleurde stringbody

♥  Smaakvolle lingerie met een erotisch chique uitstraling

♥  Opvallend ontwerp dat een nét even andere uitstraling heeft dan andere lingerie 

  Gebruikte stoffen van een uitstekende kwaliteit 

Recent bekeken

    Anna van Rode 9.2 / 10 - 749 Reviews @ Kiyoh
    Cookies ! Geef toestemming of stel je eigen keuze in. Manage cookies