Snel antwoord bij vragen
Lingerie voor ALLE maten
Mega kortingen
Gratis verzending BE & NL
Zwarte body met kant Leila
  • Zwarte body met kant Leila-1
  • Zwarte body met kant Leila-2

Zwarte body met kant Leila

Terug naar overzicht

€ 39,95

Zwarte body met kant Leila

Lees de volledige productomschrijving

  • EAN: 5901688223574

Maak een keuze:

Direct naar betalen

  • Directe verwerking
  • Levering 2-5 werkdagen
  • Snel antwoord bij vragen
  • Lingerie voor ALLE maten
  • Mega kortingen
  • Gratis verzending BE & NL

9.2 / 750

‘Geleverd zoals gepresenteerd’

Productomschrijving

Zwarte body met kant Leila

Prachtige zwarte body met kant Leila.  Eens en temeer bewijst dit merk te begrijpen wat vrouwen mooi vinden en wat hen mooi afkleedt.
Zowel voor de maten S/M, L/XL als ook voor de plussize maat 2XL.
Eerlijk lingerie fabriceren is dit, temeer daar er veel verschillende soorten vrouwen bestaan die ieder op hun manier mooi zijn, in de juiste lingerie.
De body is van een zachte stof en afgewerkt met kant. Dit geeft deze lingerie een mooi stijlvol karakter. De stof is niet doorschijnend maar zoals je ziet is deze lingerie hierdoor niet minder sexy. De body is bij de borsten wat dieper uitgesneden en bij de billen juist hoog opgesneden. Hierdoor komen je vrouwelijke vormen er mooi in tot uiting!

De zwarte kanten stof van de body is erg rekbaar en voelt zeer prettig aan de huid. Leila heeft een zeer fijne pasvorm. De stringbody is aan de onderzijde open en dicht te maken met haakjes en oogjes. De schouderbandjes zijn verstelbaar. De body heeft géén beugelcups maar je zult zeker het gevoel hebben dat je vrouwelijke vormen mooi tot uiting komen in deze lingerie.

Zwarte body met kant

De zwarte body met kant is het absolute bewijs dat je er stijlvol uit kunt zien in een eenvoudige body. Deze lingerie benadrukt dat je er echt mag zijn! Deze body is verkrijgbaar in de maten:
S/M (36/38) geschikt voor cupmaat B/C en eventueel cupmaat D,
L/XL (40/42) geschikt voor cupmaat B/C en en eventueel D
2XL (42/44)
Bij kledingmaat 2XL geldt ook dat als je een cupmaat rond de 85E/F, 90D/E, 95D hebt deze body helemaal perfect voor jou is. Ook voor vrouwen met cupmaat 80E, 80F of kledingmaat 46 is de body het overwegen waard. De ene vrouw met cupmaat 80E heeft kledingmaat 38/40 en past de body. Een andere heeft cupmaat 85E en kledingmaat 44/46 en een wat dikker buikje en past hij ook door de rekbaarheid van de stof bij het lijfje en de vrouwelijkere rondingen. Het maakt niks uit. Deze body past zich aan.

Anna van Rode Lingerie heeft een ruime collectie aan body's, ook voor de grotere maten. Kijk gerust rond op onze website en laat je inspireren. Neem gerust contact met ons op als we je kunnen helpen met het maken van je keuze.

Zwarte stringbody grote maat

Mooie lingerie voor alle vrouwen

Stringbody met een mooie pasvorm

Prettige stretchy stof waarin je je heerlijk zult voelen 

Anna van Rode 9.2 / 10 - 749 Reviews @ Kiyoh
Cookies ! Geef toestemming of stel je eigen keuze in. Manage cookies