Snel antwoord bij vragen
Lingerie voor ALLE maten
Mega kortingen
Gratis verzending BE & NL
Het feest - lingeriekeuze

Anoniem - 01 / May / 2022

Het feest - lingeriekeuze

Een anonieme bezoeker neemt je mee in een wereld van het andere soort feest.

Ik heb er lang op moeten wachten, net als veel anderen: een avond uit, naar een ander soort feest, met muziek, heerlijk eten en drinken, partyjurkjes, lingerie. Het geeft mij altijd een heerlijk gevoel, van opwinding. Het bezorgt me een spanning waarbij nieuwsgierigheid en onzekerheid naar boven komen . Nieuwsgierig naar de sfeer, naar wat er te zien en te beleven zal zijn. En onzeker (natuurlijk) over mezelf, omdat ik me toch iets meer blootgeef, in lingerie, aan heel veel onbekenden. Uiteindelijk wint toch mijn nieuwsgierigheid. 

Soorten feesten

Belangrijk voor mij is vooral de juiste sfeer tijdens zo'n feest. De locatie, de muziekstijl, en ook de dresscode.
Er zijn party's waarbij je degelijke lingerie draagt in een bepaalde kleur, niet teveel bloot gevend.
Dan zijn er de party's waar honderden, duizenden mekaar treffen en waarbij je wat sexier gekleed gaat als je daar zin in hebt. De laatste jaren net zo goed ook in lingerie. De thuisparty waarbij je in lingerie verschijnt zijn juist vaker in kleinere, intieme kring. 
Ben jij een durfal en op zoek naar spanning; dan zal een erotisch evenement beslist aantrekken.

Lingeriecode

De code voor eender welke party, wordt vaak van tevoren bepaald. Een black and white, een engeltjes thema, alleen rood of 'terug in de tijd'-lingerie kunnen allemaal thema's zijn. De spannendere erotische party's hebben veelal een strikte 'fetisj' dresscode: uitsluitend kleding of lingerie in leer, lak, of latex. De dresscode wordt daar aan de deur bewaakt door een strenge 'Doorbitch'. Als je outfit niet aan de regels voldoet, kom je niet binnen.
Er zijn er ook genoeg andere party's, waar je juist in jouw mooiste kanten lingerie, een sexy doorzichtig jurkje of andere erotische kleding kunt genieten. 'Dress to Impress' is geheel op mij van toepassing... 

Voorpret

De party begint eigenlijk al bij de voorpret: wat trek ik aan? Hoeveel laat ik zien? Het liefst draag ik iets waarin ik me comfortabel voel, niet meteen té bloot. Maar wel een beetje bloot, natuurlijk... Stijlvol en toch sensueel. Een lingeriesetje, een strak jurkje, of toch een losser vallende jurk met een adembenemend decolleté? Korter of juist langer? Er is zo veel moois te vinden... In een smaakvolle lingerie webshop vind ik een strakke jurk van mooie kwalitatieve stof; het bovenste deel is gemaakt van transparante zwarte stof. Terwijl ik het bekijk krijg ik al kriebels in mijn buik. Meestal twijfel ik een poosje, bekijk ik verschillende outfits, voor ik een keuze maak. Deze keer twijfel ik niet lang.

Nog een laatste blik

Een paar dagen later sta ik thuis voor de spiegel, om mijn nieuwe jurk te passen. Ik bekijk mezelf kritisch: ik ben zeker geen perfect slanke 'covergirl'. Hier en daar heb ik nog een extra 'coronapondje'. Mijn billen en bovenbenen zijn wat voller, mijn buik niet zo mooi strak, en mijn boezem minder vol en stevig dan ik zou willen. Het bovenste deel van de jurk is transparanter dan ik dacht. Sexier, onthullender. Ik wik en weeg. hoe draag ik mijn jurkje, wat laat ik wel en niet zien. 

Ready to go

Nu is het zover, ik loop samen met goede vrienden van ons tussen al die prachtig uitgedoste mannen en vrouwen. Ik draag een gewaagde zwarte kwartcup bh onder mijn outfit. Mijn boezem is niet zo stevig en wordt door de beugels en bandjes van de bh alleen heel lichtjes opgetild. Het losjes bewegen van mijn naturelle borsten maakt me scherp bewust van elke stap die ik zet. Mijn hoogste hakken had ik ook al een tijdje niet meer gedragen, ik loop er nog een beetje onwennig op. Ik kijk om me heen en voel me tegelijk bekeken, bewonderd. 

Iedereen is mooi

Ik herinner me nog mijn allereerste party, nu een paar jaar geleden. Ik verwachtte allemaal perfecte lijven te zien: slank, strak, sportief. Inmiddels weet ik beter: om me heen zie ik jonge en wat oudere, zowel slanke als volle vrouwen, en mannen in allerlei vormen en maten. Aan het 'perfecte' plaatje voldoet bijna niemand, en toch zie ik allemaal prachtige, trotse, sexy mannen en vrouwen. Ongegeneerd genieten ze van de sfeer, van mooie kleding en lingerie, van de muziek en van mekaars gezelschap. 

Genieten van alles om me heen

Om me heen zie ik veel mensen in sensuele kleding en ook in lingerie. De een durft meer bloot te geven dan de ander. Dat is ook niet van belang.
Een jonge vrouw draagt een lingeriesetje onder doorzichtige kleding - ze kan het goed hebben met haar mooie slanke figuur en kleine borsten. Ze glimlacht als ik haar een complimentje maak, we raken in gesprek. Juist over haar bescheiden cupmaatje blijkt zij toch onzeker te zijn. Even later zie ik een voluptueuze dame, een prachtige 'Plus Size Queen'; ze laat trots haar rondingen zien. Alles aan haar deint en golft op het ritme van de muziek. Ze geniet met volle teugen van de aandacht die ze krijgt. Ik zie ook vrouwen die zich juist weer meer bedekken; satijnen nachthemd met hier en daar wat kant. Het kan en mag allemaal op zo'n avond. Geheel waarbij je je goed voelt.

Vooral van die ene speciale

Ik draai met mijn hoofd naar rechts. Een slanke, aantrekkelijke man kijkt naar mij. Hij ziet er goed uit. Zijn mond vormt, onhoorbaar door de muziek en de stemmen om ons heen, een woord: 'Wauw' zie ik hem zeggen. Ik zie dat hij mijn kant op komt. Ik begroet hem met een betoverende glimlach. Mijn laatste restje onzekerheid is nu helemaal weggesmolten: ik voel me sexy en op en top vrouwelijk bij deze man:  mijn echtgenoot. 

Anna van Rode 9.2 / 10 - 749 Reviews @ Kiyoh
Cookies ! Geef toestemming of stel je eigen keuze in. Manage cookies