Snel antwoord bij vragen
Lingerie voor ALLE maten
Mega kortingen
Gratis verzending BE & NL
Ik voel me nu op mijn best - Panorama fotoshoot

Anna - 29 / Dec / 2019

Ik voel me nu op mijn best - Panorama fotoshoot

Ingrid in een lingeriesetje van ons in de Panorama

Ingrid met een lingeriesetje van ons in de Panorama!

 

Wat gaaf! Op een betere manier kan ik mijn gevoel niet onder woorden brengen!

Eén van onze klanten stond met één van onze lingeriesetjes in de Panorama.
Eigenlijk beschrijven de woorden “bescheiden trots” ook hoe ik mij voelde toen ik de onderstaande foto met een glimlach op mijn gezicht bekeek. Deze foto geeft weer waar we volledig achter staan. Het vertegenwoordigt ook waarom we deze lingerie webshop begonnen zijn.

Een mooie waardering, deze foto, voor iedere vrouw die zich bij tijd en wijle sexy wil kleden voor die ene speciale gelegenheid, de partner of voor zichzelf

 

Sexy lingerie webshop voor iedere vrouw  

 

Ik ben in 2012 begonnen met deze lingerie webshop. Deze online store is ontstaan uit mijn passie voor mooie lingerie en beachwear en met de overtuiging dat iedere vrouw er mooi uit kan zien in de juiste lingerie. 

 

De achtergrondgedachte van Anna van Rode Lingerie is dan ook eenvoudig: 

“Een vrouw op een stijlvolle manier kleden in sexy lingerie ongeacht leeftijd en kledingmaat”.

 

Met deze webshop bewijzen we dat sexyness en passie voor mooie lingerie tijdloos is en niet gebonden is aan een bepaalde maat. Lingerie is zo mooi als hoe jij je er in voelt. Je hoeft hiervoor geen jonge meid te zijn en als je wat meer rondingen hebt, is dat ook geen probleem. Lingerie is immers een vertaling van hoe jij je voelt. Er zijn volop mogelijkheden om je zelfverzekerd, sexy en vrouwelijk in te voelen. 

 

“Ik voel me nu op mijn best.”

 

De meest mooie vertaling van onze gedachtegang is deze foto van Ingrid, één van onze klanten die een fotoshoot heeft laten maken door de fotografen van het bekende weekblad “Panorama”. Deze foto straalt zelfvertrouwen uit en de kop van het artikel bevestigt dit: ”Ik voel me nu op mijn best.” 

 

De lingerie versterkt duidelijk het beeld hoe ze zich voelt op dit moment maar andersom kan ook. Je kunt je als vrouw ook beter voelen door het dragen van lingerie. Laat je gerust inspireren door de ruime keuze die je hebt in deze webshop!

Voor iedere smaak, maat en budget is er mooie lingerie te vinden. 

 

Kan ik je helpen met persoonlijk advies bij het maken van je keuze?

Neem dan gerust contact met me op! 

Ik weet zeker dat we samen iets zullen vinden waarin jij je op je mooist zult voelen.

 

Sexy bustier en string blauw zwart

 

Allereerst wil ik Ingrid nogmaals bedanken voor het doorsturen van één van de foto’s die gemaakt zijn tijdens de fotoshoot. 

Vrouwen op hun mooist

Zoals je ziet zijn deze sexy bustier en string gemaakt van zwart kant en blauw satijn. Het is een mooi luxueus doorzichtig setje met blauwe accenten. Deze lingerie heeft een fantastische pasvorm en is van een goede kwaliteit. Het setje is in verschillende maten verkrijgbaar.

 

Heb je interesse in deze sexy lingerie? 

Hier kun je hem bekijken en bestellen en de blauw zwart sexy string past perfect erbij.     

 

Anna van Rode 9.2 / 10 - 749 Reviews @ Kiyoh
Cookies ! Geef toestemming of stel je eigen keuze in. Manage cookies