Snel antwoord bij vragen
Lingerie voor ALLE maten
Mega kortingen
Gratis verzending BE & NL
Lingerie Cadeau; een spannende boodschap?

Anoniem - 14 / Sep / 2021

Lingerie Cadeau; een spannende boodschap?

Lingerie is een van de leukste cadeautjes om te krijgen. Iemand heeft iets speciaals uitgezocht en ziet jou met een bepaalde blik. Is het sexy, verleidelijk, comfortabel of heel ondeugend?

A Special gift for a special person

Een lingerie-cadeautje is een van de leukste cadeautjes om te krijgen. Zo'n mooi ingepakt pakketje openmaken is altijd spannend, en als er dan een glimp van kant, bandjes, gespjes en tere stof tussen het inpakpapier te zien is, voel je de kriebels in je buik. Iemand heeft iets heel speciaals uitgezocht, terwijl hij - natuurlijk - aan jou dacht. Als je het verder uitpakt, kun je het beter zien. Is het sexy, verleidelijk? Misschien juist comfortabel? Of heel ondeugend?

True colours shining through

Als iemand jou lingerie cadeau doet, is dat ook een boodschap aan jou. Hij ziet jou met een bepaalde blik, heeft gedachten bij jou, wil je iets duidelijk maken. De lingerie verraadt die gedachten en wensen. Een romantische teddy of nachthemd is immers een heel ander cadeau dan een vurig rood kanten setje met jarretels en een gewaagde bh. 

Om te beginnen kan de kleur veelzeggend zijn. Als hij kiest voor lichtblauw of roze, ziet hij vooral jouw lieve, zachte kant. Het is een romantische boodschap, zijn cadeau zoete verwennerij.

Zwart, donkerbruin, donkerblauw, of lingerie met gouden accenten wijzen erop dat hij jou ziet als een mysterieuze dame, sexy maar 'hard to get'. Je bent stijlvol, een dame met klasse. Hij wil jouw verborgen kanten ontdekken, ontrafelen, jouw geheimen kennen. En liever nog zou hij onderdeel worden van jouw mysterie: jouw 'secret lover'. 

Is het een knallend rood cadeautje, dan is het duidelijk dat zijn hart op hol slaat als hij aan jou denkt. Hij ziet jou als een warmbloedige vrouw, vurig en vol passie. Waarschijnlijk voelt hij net zoveel passie voor jou!

Wit is de kleur van de onschuld, de maagdelijkheid - maar vergis je niet: de schenker heeft er minder onschuldige bedoelingen mee. Hij ziet jouw puurheid en bewondert die. Het cadeau benadrukt dat hij je prachtig vindt zoals je bent, voor hem hoef je niets te verhullen of op te sieren. 

Nonverbale lingerie hints

Verder kan ook het type lingerie waarmee je wordt verrast een hint of een boodschap zijn. Een paar mooie chique kousen, hold-ups of jarretelkousen, betekent natuurlijk dat je partner dol is op jouw mooie benen, en graag wil dat je ze showt. Kousen voor jarretels zijn nog net iets specialer en intiemer: hij stelt zich voor dat je jarretels draagt, of weet inmiddels zelfs al dat jij die in jouw lingerie-collectie hebt. Kousen en jarretels: verleidelijker en vrouwelijker bestaat bijna niet...

Kreeg je een kanten hemdje of een babydoll cadeau? Een voorzichtig cadeautje: attent, lief en teder. Misschien is het iemand die jouw precieze maten (nog) niet kent, en iets kiest dat zeker zal passen. Hij weet dat het jou comfortabel en prettig zal zitten. Het is flatteus en verleidelijk, maar niet te brutaal of provocerend.

Behoor jij tot de vrouwen die eerder wat degelijke lingerie krijgt; zoals bijvoorbeeld een gesloten beha, een hogere onderbroek, slipdress met een kanten randje?
Hij wil je heel graag verwennen maar is overtuigd dat jij de sexy versie niet zo ziet zitten.
Waarschijnlijk hoopt hij dat je via dit 'net' kadootje wellicht de volgende keer een stapje verder durft. 
Genieten van jou en zijn kadootje doet hij sowieso nu ook al.

Geeft hij jou een sexy lingeriejurkje van kant of transparante stof, een tikje onthullend? Gekleed en toch behoorlijk sexy? Hij verheugt zich vast op een lange avond samen met jou. Hij geeft jou een cadeautje om in te paraderen, jezelf te showen en te laten bewonderen. Misschien bezoeken jullie samen een spannende party? Het cadeautje is bijna een uitnodiging!

Als het mooi ingepakte cadeautje een heel sexy lingeriesetje is, met jarretels, misschien zelfs met een gewaagde kwart cup bh, dan heeft hij (of zij) heel andere ideetjes. Jullie hoeven nergens heen, de show is "for his eyes only". Hij wil genieten van je mooie boezem, van al je vrouwelijke vormen. En waarschijnlijk niet alleen met zijn ogen...

Wees niet verbaasd als je vintage-stijl lingerie cadeau krijgt. Corsetten, heupgordels, een bullet-bh in jaren '50 stijl: misschien lijkt het iets wat jouw moeder of oma droeg, maar vergis je niet. Het is erotiek met een klassiek tintje, denk: burlesque, Dita von Teese, pin-ups, striptease. Een cadeau vol erotische verbeelding en verleiding: hij wil jouw heerlijke lijf zelf langzaam "uitpakken".

What comes next

Natuurlijk is het heerlijk om mooie lingerie cadeau te krijgen. Maar wat mag de schenker of schenkster van jou verwachten, als hij jou heeft verrast met een prachtig setje, een mooi nachthemd of een ander frivool niemendalletje? Als het een cadeau is van jouw partner, of van iemand die speciaal voor je is, zul je iets moois graag showen, en hem (of haar) ervan laten genieten.

Maar wat als het cadeautje pikanter is dan je lief is? Of als de schenker niet jouw partner is? De keuze is aan jou: ook als je het cadeau in ontvangst neemt, ben je niet verplicht het aan te trekken en te showen. En als een cadeautje echt niet welkom is, mag je het natuurlijk vriendelijk weigeren of teruggeven. De schenker heeft zich misschien vergist in jou; dat is jammer, maar je kunt dat dan beter gewoon netjes laten weten.

Lastiger is het wanneer de afzender onbekend is. Het geeft een wel mysterieus en spannend tintje aan het cadeau. Zal hij of zij zich alsnog bekendmaken? Misschien is het wel die collega die jou sinds een tijdje kriebels in je buik bezorgt. Of de smaakvol geklede, aantrekkelijke man of vrouw die je onlangs leerde kennen. Misschien is de verrassing wel groot als je eindelijk ontdekt wie er lingerie-fantasieën over jou heeft.

Jouw volgende cadeau; Lingerie?

Lingerie is altijd een prachtig cadeau, om te geven en om te krijgen. Het zegt veel over de schenker, maar ook over jou, als je iets moois krijgt. Van lief en romantisch, tot spannend en zelfs heel opwindend... 

Welke boodschap zou jij zelf zien in een cadeautje met alleen een paar zwarte tepelplakkers, een rode roos en een fles champagne? 

Dat kun je vast wel bedenken...

 

 

Anna van Rode 9.2 / 10 - 749 Reviews @ Kiyoh
Cookies ! Geef toestemming of stel je eigen keuze in. Manage cookies