Snel antwoord bij vragen
Lingerie voor ALLE maten
Mega kortingen
Gratis verzending BE & NL
Onthulling levenslange passie voor lingerie

Anoniem - 09 / May / 2020

Onthulling levenslange passie voor lingerie

Passie voor Lingerie kent vele gezichten. Onderstaand een blik achter de schermen van een klant.

Onderstaand blog is geplaatst met de bedoeling om mensen bewust te laten worden van het feit dat je mag zijn wie je wilt zijn. Hoe anders dit ook mag voelen voor de omgeving.  
Men is zich vaak niet bewust hoeveel mensen volgens een bepaald stramien leven terwijl ze graag anders zouden willen. Dat kan met een baan te maken hebben, met relatie, met geestelijke gezondheid, met een bepaalde stand hoog houden of zoals onderstaande, met lingerie. 
We kunnen ons voorstellen dat menigeen die passie voor lingerie deelt zonder in hetzelfde schuitje te zitten.

Lees met een open mind het verhaal van een klant.

Liefs, Anna

 Ken jij het gevoel, dat je overdag reikhalzend uitkijkt naar het lingerie-setje dat je 's avonds wil dragen? Krijg jij ook die rilling van genot als je pronkt, glittert en glanst in die mooie satijnen kimono? Geniet jij ook zo erg van kanten lingerie waarin prachtige details verwerkt zitten? En droom jij 's nachts ook weg in je meest luxueuze kleedje, dat je als een queen in bed doet voelen?

Indien je je hierin herkent, dan is de kans groot dat je dezelfde passie met me deelt, namelijk de passie voor lingerie.

Wat maakt lingerie voor mij zo bijzonder, dat het al sinds mijn jeugdjaren een echte passie geworden is?  In mooie, luxueuze lingerie voelt elk moment aan als bijzonder. Ik wissel regelmatig lingerie per dag, omdat elk moment van de dag zijn eigenheid heeft waar andere lingerie bij past. In de ochtend is het heerlijk ontbijten in mijn rood satijnen ochtendjas die me nog even in mijn droomwereld houdt. Overdag draag ik graag kanten lingerie. Het doet me zelfzeker voelen en wie zich zelfzeker voelt, straalt dit ook uit. Niets mis om je vrouw te voelen en dit gevoel uit te stralen. 's Avonds kan ik helemaal ontspannen in een kimono van zacht satijn. Het is mijn meest favoriete en aangename moment van de dag, waarop ik tijd aan mezelf besteed na een lange werkdag en voor mezelf kies om de avond in een luxueuze kimono en bijpassende accessoires door te brengen. Ik geniet, ontspan en word helemaal zen. Voor mij is dit het toppunt van lichamelijk en geestelijk genot. Om te slapen kies ik altijd het mooiste kleedje uit mijn collectie. Ik wil als een queen in bed liggen en in slaap vallen. Het bezorgt me 's morgens ook telkens een glimlach als ik na het opstaan in de spiegel kijk, om vervolgens een mooi lingerie-setje uit te kiezen om de dag mee te starten.

Overdag tijdens het werk droom ik soms weg, als ik denk aan de lingerie die ik bij thuiskomst uitkies om te dragen. Het geeft me telkens een glimlach als ik weet, dat ik 's avonds als een diva door het huis paradeer in kant en satijn. Want kant en satijn op de huid voelt zacht, sensueel en luxueus en dit is wat me zo passioneert. Ik kan urenlang bezig zijn om de juiste combinaties te vinden die ik wil dragen: een kimono of een jurkje, ook in een mooi korset voel ik me heel erg sensueel, voor mij zijn jarretels als een feest  en de juiste stockings zijn als de kers op de taart. En als de details kloppen, dan valt alles in de juiste plooi en geniet ik des te meer. Ik hou ervan om bewust te zijn van de lingerie die ik draag. Het geeft me een aangenaam gevoel dat moeilijk in woorden te omschrijven valt, het geeft me een soort van mysterieuze kracht.

 Ik ben reeds op heel jonge leeftijd gepassioneerd geraakt in het dragen van luxueuze lingerie, waardoor de sterke drang altijd aanwezig geweest is in mijn leven. Voor velen mag het een vreemde passie lijken, die niet echt past binnen het traditionele verwachtingspatroon. Ik heb er enige tijd zelf mee geworsteld, maar is het niet vooral belangrijk om jezelf gelukkig en goed in je vel te voelen, hoe anders je ook mag zijn, hoe ver van het verwachtingspatroon van anderen ook? Want een passie  is sterker dan jezelf en voor mij is lingerie de mooiste en puurste passie die er bestaat, waarin ik me kan uitleven en helemaal mezelf kan zijn.

 Als 12-jarige logeerde ik in de weekends regelmatig bij mijn grootouders en ontdekte ik dat ik me graag 'mooi' maakte en dat het aangenaam aanvoelde om me meisje te voelen. Ik vond het vreemd, want ben altijd heel jongensachtig geweest, maar ik genoot ervan. En mijn grootmoeder genoot er duidelijk ook van en leende me haar satijnen kimono uit. De eerste keer dat ik die kimono droeg, ging er een sensatie door mijn lichaam die ik niet kan beschrijven. Het voelde helemaal 'juist' aan. Bovendien mocht ik gebruik maken van haar heerlijke parfums. Ik voelde me heerlijk. Tussen mijn 12 tot 18 jaar heb ik dus heel vaak in die kimono rond gelopen en ik voelde me als een prinses. Ik geraakte er ook erg door opgewonden en dat sterkte de drang om nog meer te gaan logeren om die kimono aan te doen en me vrouwelijk te voelen. Het was als een verslaving. Die periode was echt fantastisch. Tijdens mijn studiejaren ben ik die drang dan een beetje kwijt geraakt en daarna heb ik een tijdlang een leuke relatie gehad met een lieve vriendin. Na die relatiebreuk, ik was toen 27 jaar, heb ik mijn eerste rode kimono gekocht en het gevoel was direct terug heel erg sterk. Ik kocht een aantal satijnen kleedjes en kanten lingerie. Het voelde heerlijk om mijn eigen collectie te hebben. Ik genoot om me terug vrij 'vrouw' te kunnen voelen, maar vooral om mooie lingerie te dragen. Ik rilde van genot en plezier en het voelde erg opwindend en erotisch. Overdag had ik nooit een probleem om 'mannelijk' te zijn en tussenin had ik af en toe wel een flirt of korte relatie met vrouwen. Ik blijf het gek vinden, dat ik zelf graag lingerie draag en me vrouwelijk voel, maar dat ik toch verliefd word op vrouwen en me dan best ook wel mannelijk voel. Maar de drang om zelf lingerie te dragen is altijd sterk aanwezig geweest en onbewust is dat waarschijnlijk ook de reden waarom ik single ben en heel tevreden ben. Het geeft me de kans om voluit lingerie te dragen, waar ik me goed in voel, waarin ik mezelf kan zijn. Het is als een drang of  verslaving die ik graag onderga. Het doet me relax en luxueus voelen, ik hou van de zachtheid, de glans en tederheid van satijn, maar evenzeer zit er een erotiserende kant aan die me niet loslaat en het zo 'verslavend' maakt. Ik geniet ervan om me als vrouw te voelen, mijn nagels te lakken en lingerie te dragen. Maar ik doe het graag voor mezelf en ik heb geen drang om ermee naar buiten te komen. Overdag kan ik evenzeer genieten om als man rond te lopen, te werken, af te spreken met mijn vrienden op café, samenzijn met familie, reizen, festivals,, sporten... en ik geniet daar heel hard van! Ik heb veel vrienden en vriendinnen en ik zou ze niet kunnen missen.  Maar eens ik thuis ben, dan kan ik niet snel genoeg switchen in lingerie en dan voel ik mij het gelukkigst.

Anna van Rode 9.2 / 10 - 749 Reviews @ Kiyoh
Cookies ! Geef toestemming of stel je eigen keuze in. Manage cookies