Snel antwoord bij vragen
Lingerie voor ALLE maten
Mega kortingen
Gratis verzending BE & NL
Sexieness en vrouwelijkheid anders belicht

Anoniem - 08 / Nov / 2020

Sexieness en vrouwelijkheid anders belicht

Iedere vrouw kent wel een vrouw die door ziekte, noodlot of eigen keuze een stukje vrouwelijkheid moet inleveren. Niet meer voldoen aan het plaatje dat de media ons voorschotelt. Hieronder een verhaal van een klant die op een zeer unieke, respectvolle wijze hier korte metten mee maakt

Wat sexy lingerie voor jou kan doen

Er is zoveel mooie lingerie, in alle soorten en maten, dat er altijd wel iets te vinden is wat jou goed staat en je vrouwelijkheid flatteert. Waarmee je kunt laten zien op welk deel je bijzonder trots op bent, en waarmee, als je wilt, je ook geraffineerd en liefdevol je 'problem areas' kunt verhullen.
Dat heerlijke gevoel als je je hult in de mooiste lingerie - veel vrouwen zullen het herkennen. Een boost aan vrouwelijkheid.
Helaas durven nog veel te veel vrouwen hun lichaam niet te showen op een sensuele manier. Niet eens aan zichzelf.
Soms kan lingerie echter hierbij juist een ware bondgenoot zijn, zoals het verhaal van de fijne, moedige vrouw in onderstaand verhaal.  

Bijzonder verhaal: moeilijke keuze 

Een mooie krachtige vrouw met een goed figuur. In de omgeving waar ze werkte vond men en zijzelf dat een verzorgde en vrouwelijke uitstraling heel belangrijk was.
Ik wist dat ze al langere tijd last had van vage gezondheidsklachten, vooral vermoeidheid en gewrichtspijn. De oorzaak bleef lang onduidelijk, tot er in de media allerlei berichten verschenen over problemen met siliconen borstimplantaten. Jaren eerder had zij er ook voor gekozen om moeder natuur een beetje te laten helpen, voor een mooie volle boezem. 

Ze las verhalen van steeds meer vrouwen met vergelijkbare gezondheidsklachten. De vele berichten maakten haar zo ongerust dat ze na veel wikken en wegen een moeilijke maar moedige beslissing nam: ze liet haar siliconen implantaten verwijderen. Na de operatie voelde ze een enorme opluchting en de hoop dat haar gezondheidsklachten zouden verdwijnen. Tegelijk voelde ze teleurstelling over haar kleinere, veel minder volle boezem. Ze was erg onzeker over haar lijf en haar nieuwe figuur. Het had zelfs invloed op haar seksleven als single vrouw, omdat ze het moeilijk vond om zichzelf bloot te geven.

Lingerie-cadeautje

Zelf herkende ik haar onzekerheid heel goed. Ik deelde niet haar ervaring, maar kende wel het gevoel niet te voldoen aan het "ideale" plaatje dat de media overal laat zien. Bijna elke vrouw zal dat in een of andere vorm wel herkennen.
Ik wilde haar steunen, haar zelfvertrouwen een boost geven, met de boodschap dat ze nu helemaal niet minder mooi of sexy was dan voorheen. Een mooi lingerie-cadeautje leek me daarvoor heel geschikt. Er was natuurlijk oneindig veel moois om uit te kiezen. Ik overwoog een romantische teddy, een babydoll, of een stijlvolle kimono. Iets wat ze met trots zou dragen.

Trots op jezelf

Uiteindelijk koos ik voor iets heel spannends wat  mezelf ook nog eens heel mooi leek bij haar. Lingerie die haar vrouwelijke vormen niet verhulden, maar juist onthulden. Een sexy lingeriesetje met een gewaagde bh, die haar minder volle borsten heel uitdagend lieten zien. Ik vond dat ze zich niet voor haar lijf hoefde te schamen, dat ze nu juist alle redenen had om ontzettend trots op zichzelf te zijn. Om het te laten zien.
Mijn cadeautje was een klein 'duwtje' voor haar zelfvertrouwen, om haar veranderende lijf te accepteren en zich weer trots en sexy te voelen

Ze was erg verrast, vond het setje mooi en heel sexy. Ik zag ook dat ze twijfelde: ze vroeg zich af of het haar wel mooi zou staan. Ze leek het zelfs een beetje confronterend te vinden dat ik haar, nog niet zo lang na haar operatie, met zoiets pikants verraste. Ik begon me af te vragen of ik er wel goed aan had gedaan om het haar cadeau te doen.
Uiteindelijk won haar eigen nieuwsgierigheid het toch van haar onzekerheid. 

Een statement maken

Ik vond dat het sexy lingeriesetje haar prachtig stond. Toen ze het setje aan had straalde ze kracht uit, vrouwelijkheid en lef. Haar 'nieuwe' natuurlijke boezem werd benadrukt door de gewaagde bh. 
Dat haar borsten kleiner en minder stevig waren dan voorheen deed niets af aan haar vrouwelijkheid en haar goede figuur. Integendeel, vond ik. Door zichzelf zo te tonen maakte ze een statement, dat ze zich sterk en vrouwelijk voelde. Ik zag dat ze dat zelf ook zag. Een beetje aarzelend nog, maar toch...ze zag het.

Iedere vrouw is sexy

Het is vaak gezegd en geschreven, maar het is echt waar: elke vrouw die zich goed voelt en zelfvertrouwen uitstraalt, is sexy. Hoe slank, vol, stevig, slap of strak je in je vel zit, doet er niet toe. Hoe je je voelt is wat je uitstraalt. Lingerie kan daarbij helpen.
Mooie sexy lingerie kan je de kracht geven om je onzekerheden te omarmen, er je sterke punt van te maken en ervan te genieten.
Het vraagt alleen wat lef om ervoor te gaan.

 
Anna van Rode 9.2 / 10 - 749 Reviews @ Kiyoh
Cookies ! Geef toestemming of stel je eigen keuze in. Manage cookies