Snel antwoord bij vragen
Lingerie voor ALLE maten
Mega kortingen
Gratis verzending BE & NL
Lingerie fotoshoot. Iets voor jou?

Anoniem - 21 / Apr / 2021

Lingerie fotoshoot. Iets voor jou?

Speciale verrassing voor je lief (en jezelf): 'fotoshoot in lingerie'

What shall we do today

In deze vreemde tijden hebben we allemaal de wens om even te ontsnappen, te genieten, iets bijzonders te beleven. Veel kan er op dit moment niet, maar gelukkig is er heel veel moois en spannends te verzinnen op het gebied van lingerie, verleiding en erotiek. Als mooie sexy lingerie ook jouw fantasie prikkelt, is dit misschien een leuk idee: wat dacht je van een smaakvolle boudoir fotoshoot, in je mooiste lingerie? 

Vier je unieke vrouwelijke schoonheid met een fotoshoot

Een serie mooie foto's van jezelf in lingerie, misschien een beetje ondeugend of zelfs heel pikant, kan een prachtig cadeau zijn voor je partner, maar ook voor jezelf. Het is leuk en spannend om je even, een ochtend of middag, een fotomodel te voelen, en alle tijd en aandacht voor jezelf te hebben. Een manier om je vrouwelijkheid te vieren, met prachtige foto's als herinnering.  

Ben ik wel goed/mooi genoeg‌

Als je zoiets voor de eerste keer wilt gaan doen, heb je vast allerlei vragen: wat trek je aan? Hoeveel geef je bloot? Elke vrouw heeft natuurlijk haar onzekerheden en twijfels: een buikje dat niet zo strak is als je zou willen, een te slappe boezem. Die onzekerheid kan poseren in lingerie in het begin onwennig en zelfs eng maken. Jezelf blootgeven is iets intiems. Maar een goede fotograaf zal zorgen dat je je snel op je gemak voelt. Kies daarom een fotograaf waar je je goed bij voelt; er zijn genoeg vrouwelijke fotografen, als je dat prettiger vindt.

Samen komen jullie er

Gewoonlijk zal hij of zij vooraf met jou bespreken wat jij wilt en welke sfeer jou aanspreekt. Hou je van romantisch of stoer? Wat vind je zelf mooi om te zien? En natuurlijk kan de keuze van de lingerie heel veel doen voor je zelfvertrouwen. Je kunt er jouw sterke punten mee benadrukken, laten zien waar je trots op bent en jouw onzekerheden geraffineerd verhullen.  

De mooiste versie van jezelf

Een goede fotograaf kan van elke vrouw, van elke leeftijd, prachtige foto's maken. Een goede fotograaf ziet al snel welke poses jou het meest flatteren, om de mooiste versie van jezelf te kunnen vastleggen. Welke maten je hebt en hoe strak je in je vel zit, doet er echt niet toe. Zelf vond ik het een leuke en spannende ervaring. Ik heb zeker niet het figuur van een fotomodel, maar ik voelde me toch even een glamourmodel en ik durfde uiteindelijk meer van mezelf te laten zien dan ik vooraf had gedacht. Ondanks de onzekerheid over mijn figuur, mijn niet zo stevige boezem. Vooraf had ik het nooit gedacht, maar ik heb zelfs topless geposeerd. Mijn partner vindt het prachtige foto's, en zelf ben ik er ook supertrots op! 
 
Is dat iets voor jou, zo'n boudoir fotoshoot? Hieronder zetten we een paar tips op een rij.

Jij op zijn allermooist - tips

  • Bedenk vooraf: wat zijn jouw sterke punten?
    In plaats van te verbergen waar je minder blij mee bent, leg je de nadruk op wat je wel mooi aan jezelf vindt.
    Je lange benen, misschien je slanke taille, of juist je prachtige volle figuur? Je mooie billen?
    Vergeet het valse "schoonheidsideaal" dat je ziet in tijdschriften en op websites: we leven in het tijdperk van de echte vrouwen, misschien hier wat voller en daar wat minder strak, maar trots en vol zelfvertrouwen!
  • Welke lingerie is geschikt? 
    Rond een boudoir fotoshoot hangt een sfeer van luxe, chic en erotiek. Daarvoor haal je natuurlijk je mooiste lingerie tevoorschijn. Kies iets uit waarin jij je goed voelt en dat bij jouw eigen stijl past.
    Als je houdt van romantisch en overdadig, is een babydoll, een kanten slipdress of een kimono van transparante tule of glanzend satijn perfect.
    Of je kiest juist voor minimalistisch: een mooi, eenvoudig broekje of string, een onschuldig ogend wit hemdje. Hou je van burlesque, vintage lingerie? Dan zijn een jarretelgordel en nylonkousen bijna een must, of een stijlvol corset om je vrouwelijke figuur te accentueren.
    Een tintje stouter, stoerder:  kies voor leatherlook of wetlook lingerie. Of wat dacht je van een spannende catsuit? Zou je dat durven?
    Je kunt natuurlijk verschillende setjes meenemen, zodat je meerdere stijlen kunt uitproberen. Wat ook je stijl is, in de webshop van Anna van Rode vind je allerlei moois!
  • Vergeet ook niet om je make-up, nagels, huid en haren extra aandacht te geven.
    Smeer je huid in. Denk hierbij aan een moisturizer en gebruik zeker geen olie. Je huid krijgt daardoor een mooie glans.
    Geef je nagels een natuurlijk tintje. Niet te opvallend. De lingerie moet immers de aandacht trekken en niet de nagels.
    Verzorg je haren of ga naar de kapper voor deze ene speciale gelegenheid.
    Je make up mag iets meer benadrukt worden. Kleuren moeten afgestemd worden op de kleuren van je lingerie en je huid.  Overleg met je fotograaf of nog beter laat je opmaken door een styliste die hier ervaring mee heeft.
    Draag niet teveel sieraden. Sieraden mogen maar teveel kettingen, ringen ez. trekken de aandacht naar de foute plekken. Minder is beter.
  • Het gaat erom dat de sfeer en de stijl bij jou passen.
    Daarbij moet je je bedenken: het gaat om jou, niet om de lingerie. Je poseert niet voor een lingeriecatalogus, en het is geen 'verkleedpartijtje'. De lingerie speelt niet de hoofdrol, dat doe jij zelf! De lingerie moet de mooiste versie van jezelf laten zien, meer niet. Je hoeft dus ook niet een heel setje te dragen: je kunt bijvoorbeeld kiezen voor alleen een bh, voor die mooie volle boezem, of alleen een jarretelgordel met mooie kousen die je benen accentueren. Je kunt lingerie ook combineren met een opvallend kledingstuk: een mooi jasje, of een stoer leren jack. Zelfs een mooie gehaakte sjaal kan heel stijlvolle, sexy foto's opleveren!
    Neem ook een paar hoge hakken mee. Mooie schoenen maken het plaatje helemaal af. Of ze lekker zitten en of je er goed op kunt lopen, is eigenlijk niet zo belangrijk. Ze maken wel je benen langer, geven je dat extra power-gevoel en maken je zelfverzekerder.
  • Draag vooraf loszittende kleding en ondergoed om afdrukken in je huid te voorkomen.
  • Het is zeker geen must maar kan ook geen kwaad; de weken ervoor zelf nog wat proberen af te vallen en extra te sporten.  Een goede fotograaf neemt foto's vanuit de juiste hoek en kan/zal foto's bijwerken. Het sporten verhoogt mede je zelfvertrouwen en dat komt jouw shoot ten goede.
  • Het allerbelangrijkste is tenslotte: ontspan en geniet van de aandacht voor jezelf.
    Lukt dat niet zo 1,2,3?  Een goede fotograaf neemt de tijd.
    Voel je je beter als een goede vriendin erbij is of ontspan je van bepaalde muziek, van bepaalde geuren of juist van een shoot in de natuur? Kaart dit aan.
    Als jij je goed voelt, straal je dat ook uit.
    Die uitstraling is het allermooiste wat een fotograaf kan vastleggen. Vier je vrouwelijke unieke jij. Al het andere wordt voor je gedaan.
Anna van Rode 9.2 / 10 - 749 Reviews @ Kiyoh
Cookies ! Geef toestemming of stel je eigen keuze in. Manage cookies