Snel antwoord bij vragen
Lingerie voor ALLE maten
Mega kortingen
Gratis verzending BE & NL
Sexieness bij oudere vrouwen

Anoniem - 29 / Dec / 2021

Sexieness bij oudere vrouwen

Is sexieness alleen gekoppeld aan jeugd en een strak lichaam? Een lezer beschrijft openhartig hoe sexy een vrouw vanaf een bepaalde leeftijd nog steeds is

Eerlijke kijk op mezelf

Terwijl ik me afdroog, na een heerlijke warme douche, zie ik in de spiegel mijn ouder wordende lijf. Het toont de tekenen van mijn leeftijd, van alles wat ik heb meegemaakt. Mijn eigen kritische blik ziet dat ik niet de stevige billen, de platte buik en volle boezem heb van de jonge celebrities die je op social media ziet, of van de modellen die in webshops de prachtige lingerie showen waar ik gek op ben. Mijn huid is niet overal meer even strak en egaal. Ik ben nog slank, maar ik heb toch wat vollere heupen en billen, hier en daar een love handle, en veel te slappe borsten. Mijn benen zijn mijn sterke punt: 'lang en welgevormd, en met mooie kousen nog extra verleidelijk'.

Correctie of juist niet

Aan het 'perfecte' plaatje dat al die media en websites van vrouwen schetsen voldoe ik niet, als ik mezelf zo zie. Eerlijk gezegd ben ik al verschillende keren in de verleiding geweest om iets te laten doen aan die rimpeltjes, die slapper wordende boezem... Om toch dat ideale plaatje na te streven. Uiteindelijk heb ik het niet gedaan, deels omdat ik tegen de ingrepen opzag, deels ook omdat ik vind dat het er vaak zo onnatuurlijk uitziet. En inmiddels heb ik besloten: aan mijn lijf geen fillers, botox of siliconen. Waarom zou je alles moeten laten straktrekken, liften en opvullen? Is puur natuur, zacht en vrouwelijk, niet aantrekkelijk genoeg? 

Sexieness is a feeling not a measure

Is een vrouw minder sexy omdat ze geen 20, 30, of zelfs 40 meer is? Of omdat ze een paar pondjes meer weegt? Sexy zijn is geen maat of getal, en ook niet hoeveel je blootgeeft. Sexy kun je zijn in een dikke winterjas, in mooie lingerie of helemaal naakt: wat je draagt, doet er eigenlijk niet toe. Sexy is hoe je je voelt en wat je uitstraalt: zelfvertrouwen, trots, goed in je vel zitten en dat durven te laten zien. Ondanks je onzekerheden, want die mogen er best zijn.

De sexy (oudere/jongere) vrouw

Een vrouw die zich goed verzorgt, een zelfverzekerde uitstraling heeft, sexy durft te zijn, valt op. Ik kleed me graag vrouwelijk, smaakvol met een sexy tintje: mooie benen, een spannend decolleté. Vaak genoeg zie ik mannen (en vrouwen) waarderend naar me kijken, ook duidelijk jongere mannen. Het levert me af en toe smaakvolle complimentjes op, soms een brutale, seksueel getinte opmerking. Ik beantwoord ze allemaal met een glimlach, ook de brutale, die ik van me af laat glijden, en geniet van de aandacht. Een heerlijke 'boost' voor mijn zelfvertrouwen.

Genieten van lingerie

In mijn lingerielade zoek ik naar een van zijn favoriete lingeriesetjes. Hij houdt van gewaagde lingerie, van lingerie die veel blootgeeft. Hij houdt van jarretels, klassiek en supervrouwelijk. Van sexy kousen die mijn benen heerlijk zacht en glad laten voelen en van hoge hakken die ze nog langer laten lijken. Zelf geniet ik er ook van om zoiets te dragen, omdat ik weet dat het mij goed staat en mijn sterke punten benadrukt. Mooie lingerie geeft mij net dat beetje extra zelfvertrouwen. Een glimlachje van voorpret glijdt over mijn lippen. Ik twijfel even tussen twee setjes: een met een push up-bh die voor een adembenemend vol decolleté zorgt, en een met een heel onthullende open bh, meer versiering dan ondersteuning voor mijn boezem. Ik weet wat hij het liefste zou zien...

Genieten van hem

Even later show ik hem wat ik heb aangetrokken. Het geeft toch even een spannend gevoel: de lingerie die ik heb uitgezocht verbergt mijn imperfecties niet, maar toont mijn rijpere figuur zoals het is. Versiert en verheerlijkt het juist. De bandjes van de jarretelgordel spannen strak rond mijn iets te volle, romige billen. De prachtige open bh laat mijn hangende borsten zien, omlijst door bandjes en geraffineerd kant. Heel even voel ik me een beetje onzeker, maar ik weet ook dat hij er met andere ogen naar kijkt. Hij ziet een pure vrouw, haar genereuze vormen gehuld in sexy lingerie die zij speciaal voor hem heeft aangetrokken.

van  mezelf

Ik zie zijn bewonderende, begerige blik. Hij kijkt naar mijn lange glanzende benen, naar mijn zachte, natuurlijke borsten. Ik weet dat hij mijn problem areas helemaal geen probleem vindt, dat hij mijn te slappe boezem juist heerlijk vrouwelijk vindt. Een complimentje neemt het laatste beetje onzekerheid weg dat ik nog voelde. Voor hem hoef ik mijn bescheiden buikje niet in te houden en mijn hangende borsten niet omhoog te pushen. Trots paradeer ik heen en weer op mijn hoge hakken, zodat hij zijn ogen goed de kost kan geven. Pronkend met al mijn curves voel ik me sexy en honderd procent vrouw. 

en van mekaar

Ik stel zijn geduld nog even op de proef, voer de spanning nog wat op. We hebben geen haast: we hebben de hele avond de tijd om van elkaar te genieten. 

Anna van Rode 9.2 / 10 - 749 Reviews @ Kiyoh
Cookies ! Geef toestemming of stel je eigen keuze in. Manage cookies