Snel antwoord bij vragen
Lingerie voor ALLE maten
Mega kortingen
Gratis verzending BE & NL
Verleiden in sexy lingerie tijdens Lockdown

Anoniem - 07 / Feb / 2021

Verleiden in sexy lingerie tijdens Lockdown

Behoefte aan wat spanning en een onvergetelijk moment in je relatie? <br />
Anders genieten van Lockdown. 'Do you dare'?

Tijd voor verandering

Allemaal zitten we nu al zo lang thuis, zonder party's, avondjes uit of festivals waar we onszelf eens helemaal kunnen uitleven.
Het is in deze tijd niet gemakkelijk om de spanning in je leven te houden, gewoon zorgeloos genieten van een bijzondere belevenis. Misschien heb je daarom wel behoefte aan iets speciaals, een idee waarmee jij en je partner gewoon thuis een leuke avond kunnen hebben. Iets wat jullie relatie spannend houdt. Waarvoor je je mooi kunt kleden en opdoffen, dat mooie party-jurkje aan kunt trekken, en die sexy lingerie.

Alleen voor die speciale ene

Als eerste heb je natuurlijk die ene speciale persoon nodig die jouw aandacht en liefde verdient. Die jij een heerlijk spannend avondje wilt bezorgen! Zomaar omdat je eens wat anders wilt of om 'een onvergetelijke moment tijdens Lockdown' vast te leggen 

Kijken, kijken, niet aankomen

Een sexy striptease is een spannend idee voor een lange avond thuis met je partner! Je kunt je eigen show opvoeren en uitgebreid je mooiste lingerie showen. Zolang de voorstelling duurt, mag je partner wel kijken en genieten, maar... niet aankomen! Het is leuk en spannend om te doen en je partner zal het ongetwijfeld een geweldige verrassing vinden. Dus doe het licht uit in de woonkamer, behalve één lamp - jouw spotlight. En bereid je voor op een spannende avond!

Real slow

Wat heb je nodig? Om te beginnen muziek. Heerlijk, slepende muziek, met een traag ritme, waarop je langzaam kunt dansen. Een playlist met geschikte nummers die jou, ruim de tijd geven voor je act. Want jouw partner zal geduld moeten hebben. Veel geduld. Een klassieker is de Bolero van Ravel. Of wat dacht je van Joe Cocker: You Can Leave Your Hat On. Een stomend soulnummer, heerlijk swingend. Heb je de tekst daarvan wel eens goed beluisterd...? "Baby take off your coat, real slow..."

Kies jouw attributen

Voor een mooie spannende striptease kun je een paar opvallende attributen gebruiken, iets dat centraal staat in jouw act. Bijvoorbeeld een hoge barkruk, of juist een comfortabele stoel of een bankje. Iets waar je omheen kunt paraderen, in kunt gaan zitten en mee kunt poseren. Een breedgerande hoed, een Chinese waaier of een veren boa, om jezelf nog iets langer te kunnen bedekken voor je alles blootgeeft. Een vlinderstrikje, straks misschien wel het laatste wat je nog aan hebt...

Wat trekken we aan

Trek iets moois aan waaronder je je prachtige lingerie draagt. Niet te bloot of te ordinair: liever netjes, keurig. Een tikkeltje streng zelfs. Een strakke rok met een hooggesloten blouse. Of een mooie jurk, chic en gekleed. Het maakt de spanning voor jouw toeschouwer alleen nog maar groter.

Heel veel details

Dan de lingerie: ga "over the top", leef je uit met bandjes, kant, ruches en strikjes. Zorg vooral dat er veel knoopjes, gespen, ritsjes, haakjes en veters aan zitten, alles wat tijd en moeite kost om los te maken. Bijvoorbeeld een korset met een eindeloze rij haakjes of een lange rijgveter, een lingerieset met ingewikkelde sluitingen. En bedenk: meer is beter! Een mooie slip met een mini-string eronder, een kanten hemdje met eronder nog een sexy bh. Laagje voor laagje geef je steeds iets meer bloot. En steeds nèt niet helemaal. Zo kun je jouw publiek nog meer "teasen".

Wat trekken we uit

Jarretels en kousen zijn perfect voor een mooie striptease. Je kunt je kousen een voor een losmaken van de jarretelclips, ze dan langzaam omlaag rollen en uiteindelijk uittrekken. Ook lange kanten handschoenen zijn daar perfect voor. Je kunt er de tijd mee rekken en je toeschouwer zal geboeid toekijken en het steeds warmer krijgen. Natuurlijk draag je er een paar torenhoge hakken bij, zodat je op het ritme van de muziek heen en weer kunt paraderen, met kleine pasjes. Misschien heb je zelfs een paar hooggehakte laarzen?

Spannend, spannender, totale spanning

Het belangrijkste: het moet langzaam gaan. Tergend langzaam. Een paar knoopjes los maken, maar het kledingstuk nog niet uittrekken, plagend. Je publiek zit op het randje van de stoel. Van je bh laat je eerst de schouderbandjes omlaag glijden. Per ongeluk... of zo lijkt het. Dan maak je de haakjes van de band los. Je toeschouwer zal je er graag bij helpen. Maar je trekt de bh nog niet meteen uit. Je bedekt jezelf met je armen, houdt de bh op zijn plaats. Je draait je net op tijd om als je bh op de grond valt. Hoe langer het duurt voor je jezelf blootgeeft, hoe spannender!

Do You Dare Beautiful Woman

Wat heb je nog meer nodig? Alleen een beetje lef en zelfvertrouwen. In het begin voelt het vast onwennig, maar het enthousiasme van je publiek zal je niet teleurstellen.
Je kledingmaat doet er niet toe, net zo min als je leeftijd. Elke vrouw die zich sexy voelt, is prachtig. Mooie lingerie kan jouw zelfvertrouwen net dat beetje extra steun geven. Geniet van je vrouwelijkheid, je sexieness. Laat je meeslepen!

Anna van Rode 9.2 / 10 - 749 Reviews @ Kiyoh
Cookies ! Geef toestemming of stel je eigen keuze in. Manage cookies