Snel antwoord bij vragen
Lingerie voor ALLE maten
Mega kortingen
Gratis verzending BE & NL
Wat zou jij doen?  Erotische spellen binnen relatie

Anoniem - 01 / Jun / 2020

Wat zou jij doen? Erotische spellen binnen relatie

Vrouwelijkheid gecombineerd met erotische spellen. Openbaar wordt er weinig tot nooit over gesproken. Een verhaal waarin menigeen zich zal herkennen. Al is het in een enkele zin.

Wat zou jij doen? Erotische spellen binnen relatie

Vrouwelijkheid gecombineerd met erotische spellen. Openbaar wordt er weinig tot nooit over gesproken. Een verhaal waarin menigeen zich zal herkennen. Al is het in een enkele zin.

Herkenbaar voor menigeen, vertelt de schrijfster de erotische spellen, haar eigen seksuele ontdekkingstocht, de onzekerheid en de problemen waarmee ze te maken kreeg.

Lingeriesetje

Het begon met een mooie lingerieset, in een webshop. Het setje viel me meteen op door de kleur en het model: chic zwart en donkerbruin kant, een strakke heupgordel met jarretels en een heel sexy bh. Ik wilde mijn man verrassen met iets moois en ik zocht in elk geval iets met jarretels, zodat ik er luxe nylonkousen bij kon dragen. Hij is gek op mooie benen en hij vindt het prachtig als ik jarretels en kousen draag. Toch twijfelde ik of het iets voor mij zou zijn want de bh maakte het setje wel heel gewaagd. De cups bestonden uit beugels met alleen een smal strookje kant, voor een klein beetje ondersteuning. Een kwart cup bh. Zoiets pikants had ik nog nooit aan gehad. Het leek me dat je voor zo'n bh een volle en stevige boezem moest hebben. Perfecte borsten, zoals het model op de foto's van het setje. Ik vond mijn borsten helemaal niet stevig genoeg, voor mij was zo'n bh te gewaagd, dacht ik. Maar terwijl ik verder snuffelde in de webwinkel, gingen mijn gedachten toch steeds terug naar dat setje. Uiteindelijk, na lang twijfelen, besloot ik dat ik toch wilde weten hoe het mij zou staan, en vooral wat mijn man ervan zou vinden.

Sexy lingerie binnen de relatie

We kenden elkaar toen nog helemaal niet zo lang: ruim een jaar nog maar. Binnen een half jaar nadat we elkaar ontmoetten, waren we al getrouwd. Ik kwam uit een eerdere lange relatie die niet gelijkwaardig was, slecht voor mijn zelfbeeld en mijn zelfvertrouwen. Voor we elkaar leerden kennen was ik in korte tijd veel afgevallen. Ik had een nieuwe man, een nieuw lijf en een nieuw liefdesleven. Op het gebied van erotiek en seks moest ik nog heel veel ontdekken en leren; ik was er erg nieuwsgierig naar. Mijn man hield van mooie luxe lingerie, van nylonkousen, hoge hakken. Dat was voor mij ook grotendeels nieuw en ik vond het leuk en spannend, maar ik voelde me tegelijk behoorlijk onzeker over mezelf, over mijn figuur en mijn onervarenheid op seksueel gebied. 

Hij vond het gewaagde kanten setje natuurlijk heel sexy en zei dat het mij prachtig stond. Voor hem was een perfect figuur helemaal niet nodig om mij mooi en opwindend te vinden. Ik denk dat mijn onzekerheid over mijn figuur het voor hem alleen nog maar opwindender maakte. Hij kreeg de smaak snel te pakken: regelmatig verraste hij mij daarna met lingeriesetjes en spannende kleding, het ene nog pikanter dan het andere. Binnen een paar maanden puilden mijn laatjes uit met jarretels, pikante strings en slipjes, kwart cup bh's en open bh's. Bijna altijd koos hij lingerie voor mij uit die de nadruk legde op mijn boezem, waar ik zelf juist behoorlijk onzeker over was. 

Een stap verder

Het eerste erotische lingeriesetje werd het begin van een erotisch spel tussen ons, het experimenteren met erotiek en seks. In het begin vond ik het al heel spannend om sexy lingerie onder mijn kleding te dragen als we uit eten gingen of op bezoek bij vrienden. Meestal liet ik hem dan uitkiezen wat ik moest aantrekken. Ik vond het opwindend dat niemand het zag en dat alleen wij het allebei wisten. Het was een garantie voor plezier als we eenmaal thuis waren. Langzaam liet hij me in dat spel steeds verder gaan. Hij vroeg me bijvoorbeeld om een heel gewaagde bh te dragen onder een dunne, iets transparante blouse, tijdens een etentje. Of een rok met een diepe split die de rand van mijn kousen liet zien als ik liep of ging zitten. Hij daagde me uit om dat soort dingen te doen bij een chique receptie of borrel. Vaak dacht ik vooraf dat ik het niet zou durven, maar uiteindelijk deed ik het bijna altijd toch. Hij dwong me voortdurend mijn grens op te zoeken en stapje voor stapje te verleggen.

Opwinding versus onzekerheid

Bijna altijd liet hij me iets meer van mezelf blootgeven dan ik eigenlijk durfde. Niet ordinair of smakeloos, maar subtiel, chic en sexy. Hij genoot ervan dat andere mannen, en zeker ook vrouwen, naar mij keken. Ik vond het zelf ook opwindend, merkte ik. Ik ontdekte een licht exhibitionistisch trekje in mezelf. We speelden een erotisch spel waarin we elkaar uitdaagden, steeds iets meer. Het draaide allemaal om sexy kleding en pikante lingerie, nylonkousen en hoge hakken. De erotische lingerie hielp mee om er een mooie avond van te maken.

De perfecte partner willen zijn 

Ik deed het deels uit nieuwsgierigheid en omdat ik het een spannend spel vond. Als ik nu terugkijk denk ik dat ik het ook deed, of misschien zelfs vooral, uit een soort schuldgevoel. Ik wilde de perfecte partner voor hem zijn, een opwindende, sexy vrouw, maar ik kon niet voldoen aan mijn eigen ideaalbeeld van de perfecte partner. Ik vergeleek mezelf met de lingeriemodellen die ik op websites zag en met andere "ideale" lijven. Ik wist natuurlijk wel dat die beelden niet echt realistisch waren en toch keek ik ernaar. Ik was trots op mijn lange benen, maar ik vond mezelf nog wat te zwaar, en ik was vooral onzeker over mijn te slappe, hangende borsten. Het snelle afvallen was ten koste van mijn boezem gegaan. Hoewel hij er geen probleem mee had, had ik er zelf wel moeite mee. Ik probeerde het te compenseren door extra sexy te zijn, de erotische lingerie te dragen, de hoogste hakken. En door nog wat meer af te vallen. Ook al hoefde het voor hem niet zo nodig, ik wilde het zelf, voor hem. Ik vond dat hij het verdiende. 

Mooie volle borsten

In die periode heb ik een cosmetische ingreep overwogen. Ik wilde mooie volle borsten die, vond ik zelf, beter bij mijn slankere figuur pasten. Voor mezelf: een boost voor mijn zelfvertrouwen. En voor hem: mooier, sexier, vrouwelijker. Bijna had ik de beslissing al genomen, tot er steeds meer berichten over ernstige gezondheidsproblemen door siliconen implantaten in de media kwamen. Niemand kon precies vertellen wat veilig was, en wat niet. Uiteindelijk durfde ik het niet aan, wat ik een moeilijke keuze vond.

Mijn volgende stap

Mijn man begreep mijn teleurstelling, maar hij bleef mij uitdagen op erotisch gebied. Ik probeerde hem in dat spel partij te geven door dingen te doen die hij niet van mij verwachtte. Ik liet voor zijn verjaardag stiekem een boudoir fotoshoot maken, met erotische lingerie en sexy nylonkousen. Vooraf was ik heel nerveus, het leek me doodeng, maar het bleek uiteindelijk een hele leuke en ontspannen ochtend te zijn. Poseren in lingerie vond ik in het begin wel super spannend maar al snel zakte die spanning. Ik ging verder in het poseren dan ik vooraf had gedacht en uiteindelijk liet ik me zelfs zonder bh fotograferen, ondanks mijn onzekerheid over mijn borsten. Als ik ze nu terug zie, zijn het misschien wel de mooiste foto's van de hele serie.

Een volgende stap was dat we samen naar een erotische party gingen. Het was geen heel groot feest maar een klein gezelschap, meer een chique diner in lingerie met een erotische show er omheen. De eerste keer wist ik helemaal niet wat ik ervan moest verwachten. Wat trek ik aan? Hoe gewaagd moet het zijn, hoe bloot? Ik verwachtte er alleen maar mooie mensen te zien met perfecte lijven, strak en slank. Een ideaal plaatje waaraan ik zelf niet voldeed, dacht ik. Uiteindelijk heb ik mijn ogen uit gekeken: behalve slanke mannen en knappe vrouwen zagen we dun, dik, groot en klein. Naturelle boezems en siliconen. Geen perfecte lijven, of allemaal perfecte lijven, het bleek niets uit te maken. Iedereen genoot van de sfeer en niemand schaamde zich. Ik merkte dat mijn "zwakke punt", mijn natuurlijke, hangende borsten, door andere mannen en vrouwen juist opvallend en sexy werd gevonden. Het maakte me blijkbaar bijzonder.

Een stap te ver?

Daarna gingen we steeds verder, we zochten steeds meer en steeds nieuwe uitdagingen. We experimenteerden met bondage en SM, genoten samen van seks met nog een vrouw erbij, en gaven elkaar meer vrijheid in onze relatie om nieuwe dingen te ontdekken. Het was een spannende periode, maar uiteindelijk leidde het ertoe dat we elkaar teveel uit het oog verloren. Het ging alleen nog maar om genieten, om nieuwe uitspattingen, niet meer voor elkaar, maar alleen voor onszelf. Zelf zocht ik voortdurend de bevestiging dat ik nog steeds een aantrekkelijke vrouw was, begeerlijk en opwindend, ondanks mijn rijpere figuur en leeftijd. Ik ontmoette een veel jongere man die mij opwindend vond. De aantrekkingskracht was alleen lichamelijk, verder verschilden we in bijna alles. Het is natuurlijk geen wonder dat het allemaal leidde tot een serieuze relatiecrisis.

Waar gaat het om?

Gelukkig vonden we langzaam weer de weg terug, en kwam ons seksleven weer in balans. Het kostte tijd en veel moeizame gesprekken. We kwamen erachter wat voor ons samen echt belangrijk is. Seks is belangrijk, erotiek, elkaar uitdagen, samen de spanning opzoeken. Maar erotische spanning houden is niet vanzelfsprekend in een langere relatie. Dat betekent dat je je best voor elkaar moet blijven doen. Elkaar blijven prikkelen en uitdagen. Voor ons zijn sexy kleding en lingerie, nylonkousen en hoge hakken daarvoor onmisbaar. Uitspattingen die korte tijd heel opwindend en bevredigend zijn, voegen aan onze relatie niets toe. Door de moeilijke periode kennen we elkaars verlangens en onzekerheden nu beter.

Klein mooi kadootje

Niet zo lang geleden kreeg ik een nieuw erotisch lingeriesetje cadeau: mooi zwart met donkerbruin kant, een heupgordel met jarretels en een prachtige, voor mij eigenlijk te gewaagde kwart cup bh. Hetzelfde setje als het allereerste. Dat vond ik zo lief en zo symbolisch: terug naar waar het mee begon. Steeds als ik het nu aantrek en mezelf bekijk in de spiegel voel ik een spannende tinteling in mijn buik. Die spanning, die lichte onzekerheid, hoop ik nog heel lang te voelen.

Anna van Rode 9.2 / 10 - 749 Reviews @ Kiyoh
Cookies ! Geef toestemming of stel je eigen keuze in. Manage cookies