Snel antwoord bij vragen
Lingerie voor ALLE maten
Mega kortingen
Gratis verzending BE & NL
Rode Kwart Cup BH

Rode Kwart Cup BH

Terug naar overzicht

€ 32,95 € 17,37

Rode Kwart Cup BH

Lees de volledige productomschrijving

  • EAN: 5901797350659

Maak een keuze:

Direct naar betalen

  • Op voorraad
  • Levering 1-2 werkdagen
  • Snel antwoord bij vragen
  • Lingerie voor ALLE maten
  • Mega kortingen
  • Gratis verzending BE & NL

9.2 / 750

‘Geleverd zoals gepresenteerd’

Productomschrijving

Rode Kwart Cup BH

Zoals je misschien weet, heeft rode lingerie vaak een gepassioneerde, opwindende en zelfverzekerde uitstraling. Zoals je ziet past de vormgeving van deze rode kwart cup bh hier helemaal bij! Deze sexy bh zal echt het wow-gevoel bij je partner oproepen. Deze rode kwart cup BH is voorzien van een beugel en is op een dusdanige manier vormgegeven dat je borsten goed zichtbaar zijn maar wel de juiste ondersteuning krijgen.

Je hoeft er natuurlijk geen moment bang voor te zijn dat je partner op deze mooie bh met kwart cups uitgekeken zal raken. Daarbij zul je deze bh zelf ook graag dragen. Je vrouwelijke vormen komen er niet alleen op een heerlijke manier in tot uiting maar deze bh heeft ook een prettige pasvorm. De dunne banden zijn verstelbaar zodat je deze precies naar wens kunt aanpassen. Aan de achterzijde is de bh af te sluiten met een haaksluiting waardoor deze lingerie mooi op je lichaam zal aansluiten.

Gewaagde beha met kwart cups van Axami

Deze rode gewaagde beha met kwart cups komt uit de lijn van Axami. Dit is een lingeriemerk dat de meest mooie verleidelijke lingerie in de collectie heeft. Het merk heeft een groot aantal prachtige setjes op de markt gebracht die je uiteraard geweldig kunt combineren. De kanten rafel aan de bovenkant van deze beha, de rode stippen en de rode strikjes die je net onder beide tepels ziet, komen terug in de bijpassende string en de kousen (beiden model Nettie). Uiteraard is ook deze lingerie in onze webshop verkrijgbaar. De rode kwart cup bh is in iedere gewenste maat beschikbaar. Lees in onze blog hoe je het beste de juiste cupmaat kunt vaststellen. Uiteraard kun je ook contact met ons opnemen als we je hierbij persoonlijk kunnen helpen. 

Rode Kwart Cup BH

Sexy bh met kwart cups die echt het wow-gevoel bij je partner zal oproepen

Sluit goed aan op je lichaam en heeft een prettige pasvorm

Uitstekend te combineren met andere lingerie 

Wellicht vind je deze ook leuk

Soortgelijke artikelen

Recent bekeken

Anna van Rode 9.2 / 10 - 749 Reviews @ Kiyoh
Cookies ! Geef toestemming of stel je eigen keuze in. Manage cookies