Snel antwoord bij vragen
Lingerie voor ALLE maten
Mega kortingen
Gratis verzending BE & NL
Cadeautip voor de feestdagen

Anna - 08 / Jan / 2019

Cadeautip voor de feestdagen

Verwen je partner met mooie lingerie!

  • Cadeautip voor de feestdagen: 

verwen je partner met mooie lingerie!

De feestdagen zijn uiteraard een uitstekende gelegenheid om je partner eens lekker te verwennen met een mooi cadeau. Heb je al een idee hoe jij dit jaar jouw lief gaat verrassen? Onze cadeautip voor de feestdagen? Verwen je partner met mooie lingerie! 

Dit is misschien spannend om te geven maar wel leuk om te krijgen.

Het lastigste is om iets moois uit te zoeken maar daar helpen we je bij!

Wie durft?   

 

Veel mensen breken ieder jaar weer hun hoofd over hoe ze hun partner het beste verwennen met de feestdagen maar wat is er mooier dan met de feestdagen laten blijken hoeveel je van je partner houdt en hoe je haar schoonheid bewonderd? Niets uiteraard! 

 

Je kunt dit het beste laten weten door haar mooie lingerie te geven.   

Diverse onderzoeken hebben voorgaande jaren uitgewezen dat ruim een derde van de vrouwen het liefste lingerie krijgt als cadeautje voor de feestdagen (en dit vermelden we niet omdat we een lingerie webshop zijn). 

 

Door het geven van lingerie geef je immers een signaal van liefde en waardering, ook als haar lichaam niet meer zo slank en strak is als in het verleden. Het gaat erom dat je laat zien dat je waardeert wie ze is! Daarnaast is het goed te weten dat er niet alleen hele mooie lingerie is waar de meest slanke vrouwen inpassen maar er ook genoeg mooie kleding is voor vrouwen die iets steviger zijn. 

 

Jij kunt er dus voor zorgen dat jouw lief er mooi en verleidelijk uitziet én zich voelt, ongeacht haar maat. Een mooier cadeau voor de feestdagen kun je je toch niet wensen?  

Zullen we je verder helpen?

   

To do, voordat je lingerie als kerstcadeau voor je partner kunt uitzoeken  

Lingerie is uiteraard een verzamelterm voor dames ondergoed- en nachtkleding. Als je al een beetje in onze webshop hebt rondgekeken, weet je dat je hier enorm véél keuze in hebt. Je kunt kiezen voor mooie setjes bestaande uit een string, een slipje en een BH maar ook voor een body, een bustier, een slipdress of een kimono. Er is dus veel te kiezen! 

 

Voordat je echt je kerstcadeau voor je partner kunt gaan uitkiezen, zul je even op onderzoek moeten gaan. Je moet er immers achter komen wat de maten van je lief zijn. 

Maak je géén zorgen, het merendeel van de mannen weet dit niet….    

 

Kijk even in haar kast, de lingerielade of aan de waslijn en check de maat van haar favoriete BH en broekje. Schrik niet, een BH heeft twee maten: de cupmaat en de borstomtrek. Het meest ideale is dat je beide maten te weten komt om ervoor te zorgen dat de lingerie echt perfect zal zitten. De maat bepalen van het broekje is eenvoudiger zoals je merkt. 

 

Lingerie als geschenk voor je partner voor de feestdagen, welke stijl kies je?

Zoals je ziet is lingerie verkrijgbaar in diverse stijlen.

Wat is de stijl van jouw partner? 

Houdt ze van verleidelijke lingerie, is het een stijlvol persoon of juist een sensuele dame? Vindt ze kant mooi, is ze liefhebber van speelse elementen of heeft ze andere voorkeuren?

 

Dan moet je nog even nadenken over de kleur…. 

Zwart en rood worden gezien als traditionele kleuren van lingerie bij de feestdagen maar roze en wit uiteraard ook veel gekozen kleuren. Je kunt natuurlijk ook een keuze maken voor andere kleuren….

 

Laat je gerust door ons inspireren! 

kom hier op ideeën voor jouw cadeau voor de feestdagen 

Maken we je het nu echt moeilijk en heb je het idee dat je in een echt “lingerie doolhof” terecht bent gekomen? Dat snappen we volledig. Er is zoveel moois! 

Noem het dus gerust een luxe probleem. 

 

Maak het voor jezelf gemakkelijk en laat je gerust door ons inspireren.

Kijk eens naar de onderstaande tips die we voor je op een rijtje hebben gezet.

Hiermee kun je zeker voor de dag mee komen en je partner ook!

 

Heb je vragen over de items, zoek je iets speciaals of vind je het gewoon fijner om persoonlijk geholpen te worden bij het maken van je keuze? Neem dan gerust contact met ons op!

Je kunt hiervoor ons contactformulier gebruiken, maar bellen of mailen kan uiteraard ook.

 

Onze lingerie cadeautips voor de komende feestdagen:

 

 

Geniet lekker van de feestdagen!

Groetjes,

Anna  

 

Anna van Rode 9.2 / 10 - 749 Reviews @ Kiyoh
Cookies ! Geef toestemming of stel je eigen keuze in. Manage cookies