Snel antwoord bij vragen
Lingerie voor ALLE maten
Mega kortingen
Gratis verzending BE & NL
Eva Langere Bustier
 • Eva Langere Bustier-1
 • Eva Langere Bustier-2
 • Eva Langere Bustier-3
 • Eva Langere Bustier-4

Eva Langere Bustier

Terug naar overzicht

€ 42,95

Eva Langere Bustier

Lees de volledige productomschrijving

 • EAN: 5903031780499

Maak een keuze:

Direct naar betalen

 • Op voorraad
 • Levering 1-2 werkdagen
 • Snel antwoord bij vragen
 • Lingerie voor ALLE maten
 • Mega kortingen
 • Gratis verzending BE & NL

9.2 / 750

‘Geleverd zoals gepresenteerd’

Productomschrijving

Eva langere bustier

Wil je er mooi en verleidelijk uitzien voor je partner? Dan is deze Eva langere bustier zeker lingerie waar je naar moet kijken. Dit is een sexy bustier die gemaakt is van een zachte stof en een prettige pasvorm heeft. De bustier is zowel aan de boven- als onderzijde op een mooie manier afgewerkt met kant. Dit versterkt uiteraard de elegante en sexy uitstraling van deze lingerie!

Deze langere bustier is vooral geschikt als je wat voller bent. Als je iets meer buik hebt, wat voller in de heupen bent en wat grotere borsten hebt, zal deze lingerie je perfect staan. De bustier zal dan op een prettige manier aansluiten op je lichaam. Voor dames met cup B,C, D, of E, is deze lingerie uitstekend geschikt!  

 MAATTABEL 

Sexy bustiers om er mooi en verleidelijk uit te zien   

De Eva langere bustier komt uit de collectie van Beauty Night. Alleen de naam verklapt al dat dit lingeriemerk er perfect in geslaagd is om sexy bustiers op de markt te brengen, voor vrouwen die er mooi en verleidelijk uit willen zien. Het is uiteraard wel belangrijk dat je voor de goede maat kiest. Deze bustier bedekt je buik en kleed mooi af maar is niet corrigerend. Het is belangrijk om te weten dat je de bustier het beste vanaf de onderkant naar boven (aan de achterzijde) kunt sluiten. 

Het is goed om er rekening mee te houden dat de jarretels aan de onderzijde niet afneembaar zijn. Het mooiste is dan ook om deze lingerie met bijpassende kousen te dragen om er een geheel van te maken. Uiteraard zijn die ook in deze webshop te vinden. Laat je gerust inspireren! Deze bustier is niet voorzien van beugelcups en is dan ook minder geschikt voor vrouwen met minder stevige borsten. Behoor je tot deze groep en wil je wel een mooie bustier dragen? Kijk dan gerust rond in deze webshop. We weten zeker dat we mooie lingerie hebben die aansluit op jouw smaak!

Eva langere bustier

Lingerie om er mooi en verleidelijk uit te zien.

Vooral geschikt als je wat voller bent bij je buik, heupen en borsten

Sluit op een prettige manier aan op het lichaam 

Anna van Rode 9.2 / 10 - 749 Reviews @ Kiyoh
Cookies ! Geef toestemming of stel je eigen keuze in. Manage cookies